Az énekesnő Blonde című, hatodik stúdióalbumát mától hallgathatja a közönség.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Alizée új albuma
2014. június 24. 12:05
|
|
principessa1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.18. Hozzászólás: 187 Csatolások: 339 Azonosító: 61185 offline
|
2014. június 24. 12:17
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Ez nagyon jó cikk lett
Többször i írhtnál, nagyon tetszett.
Egyébként nekem elég vegyes érzéseim vannak ezzel a lemezzel kapcsolatban még mindig, de nem azért, mert nem tetszenek a rajta lévő dalok, épp ellenkezőleg. Zeneileg is egységes, hasonló stílusú dalokról van szó, s nehéz lenne bármelyiket is konkrétan kiemelni róla, hogy melyik jobb vagy épp kevésbé jóra sikerült.
Mint minden Alizée-album, ez is egyedi.
Egyébként az én személyes kedvenceim közé tartozik a fent említett Blonde és Mylene Farmer dal, valamint a K.O. és a L'amour renfort. A Mon planeur pedig az egyik legjobb baladája mind közül. A francia listákon pedig remélem, megtartja a helyezését.
Egyébként nekem elég vegyes érzéseim vannak ezzel a lemezzel kapcsolatban még mindig, de nem azért, mert nem tetszenek a rajta lévő dalok, épp ellenkezőleg. Zeneileg is egységes, hasonló stílusú dalokról van szó, s nehéz lenne bármelyiket is konkrétan kiemelni róla, hogy melyik jobb vagy épp kevésbé jóra sikerült.
Mint minden Alizée-album, ez is egyedi.
Egyébként az én személyes kedvenceim közé tartozik a fent említett Blonde és Mylene Farmer dal, valamint a K.O. és a L'amour renfort. A Mon planeur pedig az egyik legjobb baladája mind közül. A francia listákon pedig remélem, megtartja a helyezését.
2014. június 24. 16:47
|
|
principessa1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.18. Hozzászólás: 187 Csatolások: 339 Azonosító: 61185 offline
|
Köszi, majd lehet, hogy még fogok, ha lesz alkalom.
Az albumról már megvannak a kedvenc számaim, nekem ugyan az előző három lemeze jobban tetszett, ez viszont tele van slágergyanús dalokkal, úgyhogy ha ez a kompromisszum kell ahhoz, hogy rajtam kívül másnak is tetsszen, ám legyen.
Igazi hangulatjavító, jó lenne, ha játszanák a rádiók is. Egyébként K.O., Tweet, L'amour renfort, Blonde és Ce qui tue l'amour a nagy kedvencek, illetve a Mon planeur mint ballada valóban nagyon szép.
Az albumról már megvannak a kedvenc számaim, nekem ugyan az előző három lemeze jobban tetszett, ez viszont tele van slágergyanús dalokkal, úgyhogy ha ez a kompromisszum kell ahhoz, hogy rajtam kívül másnak is tetsszen, ám legyen.
2014. június 24. 20:42
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Én mondjuk a L'amour renfort dalt már csak a szövege miatt is jobban kedvelem azért, mert "szerelmes szám" de mégsem a szomorú, fájdalmas, kesergős oldaláról közelíti meg a dolgot. A "5" albumot én is imádom a mai napig, szerintem mind közül az a legjobb, de a "Blonde"-dal sincs bajom. A maga nemében és stílusában ez is egy nagyszerű lemez.
2014. június 25. 19:12
Nagyon örülök, hogy Alizée végre visszatért a gyökereihez, még mindig ez a stílus áll neki kegyetlenül jól. A Blonde -mármint a szám- sok sok hétig a megunhatatlan kategóriát erősítette nálam, az Alcaline is tetszik, habár nem olyan pörgős és lendületes számomra. Tényleg színtiszta pop lett a Blonde, igazán tetszik.
Remélem a turnéja is jól fog sikerülni.
2014. június 25. 21:02
|
|
|
Azt a számot én is nagyon sokat hallgattam, és kislemezként is jobban tetszik, mint az Alcaline, még ha sokan pont ellenkezőképp vélekednek is (elsősorban a francia közönség). A turné sikerességében én is reménykedek, s főleg azt várom, hogy kiadják majd DVD-n is :3
2014. június 25. 21:16
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233911 Azonosító: 59785 offline
|
Bakter, de megfeledkeztem róla.
Mindegy, legalább megvan a programom holnap estére.
Az Alcaline-ből és a Blonde-ból kiindulva nagyon jó hanganyag lett. Meg hát ha az embert olyanok segítik, mint Zazie és Pascal, gyakorlatilag elkönyvelhető a siker.
2014. június 29. 16:12
|
|
|
Igen, ezzel egyetértek. Viszont sajnos ennek ellenére még mindig vannak, akik minden ok és alap nélkül, végtelenül személyeskedve próbálják lehúzni az egész lemezt. Vagyis nem csak ezt, hanem az utóbbi 3 albumát is. Valamiért néhány francia még mindig haragszik rá, amiért elhagyta Mylene Farmert és Laurent Boutonnat-t egykor.
Összességében szerintem akkor is egy remek lemez lett, főleg úgy, hogy nagyon rövid idő alatt készült el. Szerintem a dalszövegek is abszolút rendben vannak, Pascal pedig Zazie-val együtt nagyon odatette magát, s ugyanez igaz a többi művészre is, akik közreműködtek az albumon
Összességében szerintem akkor is egy remek lemez lett, főleg úgy, hogy nagyon rövid idő alatt készült el. Szerintem a dalszövegek is abszolút rendben vannak, Pascal pedig Zazie-val együtt nagyon odatette magát, s ugyanez igaz a többi művészre is, akik közreműködtek az albumon
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: