Starity

Megjelent Alizée új albuma

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 24. 12:05 #1
principessa1121
principessa1121
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 187
Csatolások: 339
Azonosító: 61185
Az énekesnő Blonde című, hatodik stúdióalbumát mától hallgathatja a közönség.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. június 24. 12:08 #2
- törölt felhasználó -    
Én bele hallgattam és nem volt annyira rossz.
2014. június 24. 12:12 #3
- törölt felhasználó -    
Joooj de jó heart.gif
2014. június 24. 12:17 #4
Melle Ketrin
Melle Ketrin
visszatérő vendég

Státuszhttp://facebook.com/AlizeeHungary
Hozzászólás: 335
Csatolások: 1789
Azonosító: 194943
Ez nagyon jó cikk lett smileeee.gif Többször i írhtnál, nagyon tetszett. smileeee.gif
Egyébként nekem elég vegyes érzéseim vannak ezzel a lemezzel kapcsolatban még mindig, de nem azért, mert nem tetszenek a rajta lévő dalok, épp ellenkezőleg. Zeneileg is egységes, hasonló stílusú dalokról van szó, s nehéz lenne bármelyiket is konkrétan kiemelni róla, hogy melyik jobb vagy épp kevésbé jóra sikerült.
Mint minden Alizée-album, ez is egyedi.
Egyébként az én személyes kedvenceim közé tartozik a fent említett Blonde és Mylene Farmer dal, valamint a K.O. és a L'amour renfort. A Mon planeur pedig az egyik legjobb baladája mind közül. A francia listákon pedig remélem, megtartja a helyezését. smileeee.gif
2014. június 24. 15:27 #5
zswaggers
zswaggers
Zend▲y▲c

Státuszsoy peor
Hozzászólás: 1404
Csatolások: 124
Azonosító: 223468
SZÍVBŐL HRATULA NEKI!
2014. június 24. 16:47 #6
principessa1121
principessa1121
visszatérő vendég
Hozzászólás: 187
Csatolások: 339
Azonosító: 61185
Köszi, majd lehet, hogy még fogok, ha lesz alkalom. smileeee.gif

Az albumról már megvannak a kedvenc számaim, nekem ugyan az előző három lemeze jobban tetszett, ez viszont tele van slágergyanús dalokkal, úgyhogy ha ez a kompromisszum kell ahhoz, hogy rajtam kívül másnak is tetsszen, ám legyen. smileeee.gif Igazi hangulatjavító, jó lenne, ha játszanák a rádiók is. Egyébként K.O., Tweet, L'amour renfort, Blonde és Ce qui tue l'amour a nagy kedvencek, illetve a Mon planeur mint ballada valóban nagyon szép.
2014. június 24. 20:42 #7
Melle Ketrin
Melle Ketrin
visszatérő vendég

Én mondjuk a L'amour renfort dalt már csak a szövege miatt is jobban kedvelem azért, mert "szerelmes szám" de mégsem a szomorú, fájdalmas, kesergős oldaláról közelíti meg a dolgot. A "5" albumot én is imádom a mai napig, szerintem mind közül az a legjobb, de a "Blonde"-dal sincs bajom. A maga nemében és stílusában ez is egy nagyszerű lemez. smileeee.gif
2014. június 25. 19:12 #8
- törölt felhasználó -    
Nagyon örülök, hogy Alizée végre visszatért a gyökereihez, még mindig ez a stílus áll neki kegyetlenül jól. A Blonde -mármint a szám- sok sok hétig a megunhatatlan kategóriát erősítette nálam, az Alcaline is tetszik, habár nem olyan pörgős és lendületes számomra. Tényleg színtiszta pop lett a Blonde, igazán tetszik. smileeee.gif Remélem a turnéja is jól fog sikerülni.
2014. június 25. 21:02 #9
Melle Ketrin
Melle Ketrin
visszatérő vendég

Azt a számot én is nagyon sokat hallgattam, és kislemezként is jobban tetszik, mint az Alcaline, még ha sokan pont ellenkezőképp vélekednek is (elsősorban a francia közönség). A turné sikerességében én is reménykedek, s főleg azt várom, hogy kiadják majd DVD-n is :3
2014. június 25. 21:16 #10
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233911
Azonosító: 59785
Bakter, de megfeledkeztem róla. blush.gif Mindegy, legalább megvan a programom holnap estére. smileeee.gif Az Alcaline-ből és a Blonde-ból kiindulva nagyon jó hanganyag lett. Meg hát ha az embert olyanok segítik, mint Zazie és Pascal, gyakorlatilag elkönyvelhető a siker. smileeee.gif
2014. június 29. 16:12 #11
Melle Ketrin
Melle Ketrin
visszatérő vendég

Igen, ezzel egyetértek. Viszont sajnos ennek ellenére még mindig vannak, akik minden ok és alap nélkül, végtelenül személyeskedve próbálják lehúzni az egész lemezt. Vagyis nem csak ezt, hanem az utóbbi 3 albumát is. Valamiért néhány francia még mindig haragszik rá, amiért elhagyta Mylene Farmert és Laurent Boutonnat-t egykor.
Összességében szerintem akkor is egy remek lemez lett, főleg úgy, hogy nagyon rövid idő alatt készült el. Szerintem a dalszövegek is abszolút rendben vannak, Pascal pedig Zazie-val együtt nagyon odatette magát, s ugyanez igaz a többi művészre is, akik közreműködtek az albumon smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Alizée Alizée 632.
Zazie Zazie 19204.