Már a valóságshow alatt is felfigyelhettünk hangi adottságaira, most saját dallal jelentkezett.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Dorka folytatja az éneklést - dalpremier
2014. június 21. 17:46
2014. június 21. 17:51
Nyilván mindenki le fogja szólni, csak mert a VV-t utálni divat lett, de wow. Valami charlotte-féle borzalomra számítottam, de ha kivonjuk a dalból ezt a majomparádé millert, akkor a dal nagyon jó. Mondja ezt az, aki utálja a magyar zenét.
2014. június 21. 18:07
|
|
Hornyák Krisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 214995 offline
|
hangja az jó
2014. június 21. 18:07
A dal nagyon rossz,de végre a valóvilágból valakinek van hangja
2014. június 21. 18:08
Nem nagyon szeretem a magyar zenéket. Nincs különösebb okom rá,de nem nagyon szeretek hallgatni,de azért van pár kedvencem. Engem nem különösebben érdekel,hogy ValóVilág ide vagy oda ez a szám akkor sem jó. A csaj hangján van mit javítani,de annyira nem borzalmas mint a Charlotte vagy ki meg az Alexa "műve".
2014. június 21. 18:09
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Egyetértek az előttem szólókkal, hogy a dal nem éppen a legjobb de ha attól eltekintünk Dorka hangja kifejezetten illik a mai magyar slágerlistákba. Sokra vihetné még ha tényleg erre koncentrál. A rap pedig teljes mértékben fölösleges volt bele!
2014. június 21. 18:34
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Kezdhette volna egy normálisan összerakott szólódallal. Ez így lötyi a rap miatt. Utálom a magyar zenét amúgy is, de a refrénnek a szövege most valamiért aktuális nekem szóval...A hangja meg abszolút nem rossz
2014. június 21. 18:36
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Bődületesen hülyék akik azt hiszik, hogy itthon meg lehet élni zenészként, főleg ezzel a hanggal max menjen a muzsika tv-re mert ott rengeteg selejt énekel a nyuggereknek pár ezer forintért.
2014. június 21. 18:41
Ha a magyar zenei palettát nézzük, akkor azon bőven elfér még egy tingli-tangli énekesnőcske, de amúgy nem jósolok neki nagy jövőt. Tizenkettő egy tucat, a hangja számomra eléggé irritáló és fülsértő, de ízlések és pofonok.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.

0 felhasználónak tetszik: