Felejtsd el a diétát, az evolúció karcsúsít!
2014. június 15. 14:36
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
ezt jó tudni
2014. június 15. 14:51
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Sokan úgy félreértelmezték ezt a cikket, mint annak a rendje, sőt, abban is biztos vagyok, hogy nem egy kommentelő firkált baromságokat úgy, hogy szerintem el sem olvasta.
Rohadtul nem a fogyi módszerekről és a diétákról van szó, mert néhányan írtak olyan megjegyzést ezzel kapcsolatban, hogy a helyükben már felakasztottam volna magamat. Itt voltaképp az lenne a lényeg, hogy a tudósok párhuzamot vontak a 200.000 évvel ezelőtt élő hölgyek és a maiak között - mondván, hogyan is változott az ember testfelépítése az idő folyamán. Senki sem mondta, hogy várjál kétszáz ezer évet egy fogyókúrára. Sőt, mi egyáltalán ugyanazt a cikket olvastuk?
- ezzel a szmájlival tudnám kifejezni azt, hogy mekkora tényleges balgaságot írtál. Benne is van a cikkben:
"Az evolúció előtt élők sokkal vaskosabb, férfiasabb testtel rendelkeztek, ezáltal – feltételezések szerint – nagyobb babáknak adtak életet."
Napjainkban egy átlagos méretű, egészséges újszülött 3-4 kiló között jön világra. Ha akkor nagyobb babáknak adtak életet, akkor 200.000 esztendővel ezelőtt, nagy az esély arra, hogy az 5-6 kilós csemeték számítottak totál átlagosnak. Miért kéne császármetszéssel szülnie egy alacsonyabb nőnek? Nem azért, de láttam 140 cm-es szülő nőt és úgy kitolta a szülőcsatornáján a gyereket, mint a franc. A testméretekhez képest fejlődik és nő a méhben a gyermek. Ha esetleg "össze is megyünk", akkor is arányaiban fog a baba mérete is csökkenni, de ez nem logikus?
Idézet (Sophia E. Bay @ 2014.06.14. 21:20)
Jaj, te jó ég. Oké. Tehát akkor kétezer évvel később már csak császármetszéssel fognak születni a gyerekek? Mert összemegyünk? Vagy a kisbabák mennek össze? Mi a halál? 
"Az evolúció előtt élők sokkal vaskosabb, férfiasabb testtel rendelkeztek, ezáltal – feltételezések szerint – nagyobb babáknak adtak életet."
Napjainkban egy átlagos méretű, egészséges újszülött 3-4 kiló között jön világra. Ha akkor nagyobb babáknak adtak életet, akkor 200.000 esztendővel ezelőtt, nagy az esély arra, hogy az 5-6 kilós csemeték számítottak totál átlagosnak. Miért kéne császármetszéssel szülnie egy alacsonyabb nőnek? Nem azért, de láttam 140 cm-es szülő nőt és úgy kitolta a szülőcsatornáján a gyereket, mint a franc. A testméretekhez képest fejlődik és nő a méhben a gyermek. Ha esetleg "össze is megyünk", akkor is arányaiban fog a baba mérete is csökkenni, de ez nem logikus?
2014. június 15. 15:44
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12636 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.06.15. 14:51)
Szerintem csak írónia akart lenni, hogy, ha így 'folytatódik az evolúció" akkor teljesen elvékonyodik a csípő vagy a babák lesznek olyan kicsik, hogy megszülethessenek.
Amúgy néhány komment alapján még egy párhúzamot fel lehetne állítani a 200 ezer évvel ezelőtt élt nők és a maiak között - az eszük is kb annyi lehetett akkor, mint most - pont annyi, hogy éhen ne haljanak.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2014. június 15. 17:26
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Nem hiszem, hogy ez a hír most megvigasztalta a százötven kilós, evéskényszeres nőket...Bár a diétához nincs túl sok köze a cikknek, szerintem érdekesek az evolúciós változások.
2014. június 15. 18:11
100.000 év múlva (már ha lesz élet) akkor barbie babák lesznek?
2014. június 16. 11:30
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
Nem igazán értem ezt a cikket. Oké, bizonyára tényleg vékonyabbak a mai nők, mint ezelőtt, de mi van akkor?! Ismerek olyat is, aki nem éppen vékony alkat; akkor őt kihagyta az evolúció? Amugy meg nekem tök mindegy, hogy mi változott az évek alatt, nekem amugy is jó alakom van. (most nem dicsekszem.)
2014. június 16. 15:02
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
hát ettől még nem vékonyabbak a mai emberek a régebbieknél...sőt inkább kövérebbek ....ez a cikk inkább arról szól hogy megváltozik az ember felépítése, mivel már sokkal kényelmesebben élnek
2014. június 16. 15:30
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Értem én, hogy nem a fogyás a cikk lényege, hanem az evolúció következményei a testet illetően, de akkor miért az a címe, hogy "felejtsd el a diétát"? Nem a cikk hülyeség, hanem a cím.
2014. június 16. 18:39
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Ez amúgy szerintem hatalmas dolog és hihetetlen, mennyit változik az emberiség, de persze ez legtöbbünkön nem segít
2014. június 17. 08:59
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
szuper :DDD akkor most abba is hagyom a fogyókúrát és 2000 év mulva olyan alakom lesz amilyet mindig is akartam :DDDD
2014. június 17. 14:16
Tehát. ha valaki le akar fogyni menjen vissza az időben?
Vagy mi?
2014. június 17. 15:00
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
érdekes cikk lett,bár ez nem sokat segítxd
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.