Én is eléggé "körömdizájner" egyén vagyok, ezen a héten is már többször átfestettem a kedvenc színeimre a körmeim (lila, pink, türkiz, csillogós királykék) . Szeretek kísérletezni, sok félét kipróbálok, néha lightosabbakat, néha sötétebb színeket használok. A körmöm méretét is váltogatom, formáját, szóval elvagyok .
Nyári körömtrendek, amik téged is meghódítanak
2014. június 13. 19:21
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Szerintem éljenek a pasztellszínek!
Én is eléggé "körömdizájner" egyén vagyok, ezen a héten is már többször átfestettem a kedvenc színeimre a körmeim (lila, pink, türkiz, csillogós királykék) . Szeretek kísérletezni, sok félét kipróbálok, néha lightosabbakat, néha sötétebb színeket használok. A körmöm méretét is váltogatom, formáját, szóval elvagyok .
Meg kitapasztalom, hogy melyikek a legjobb márkák (Best; Avon, MissSporty, Moyra, Claire's). Jelenleg olyan színű a körmöm, mint az első képen.
2014. június 13. 19:28
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Az a pasztell meg a királykék de brutál jól néz ki.
Én csak egyszínűre szoktam festeni a körmeimet, mert kézügyességem annyi van, mint egy nejlonzacskónak, de az a pöttyös olyan jó, hogy lehet, hogy egyszer kipróbálom.
2014. június 13. 20:44
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Áhwww,imádtam a cikket!!
Imádom a körömlakkokat,a körömfestést!
Az a királykék,és a glitteres de klassz,és mindenképp kipróbálom a színeset is!
... És ideje beszereznem pasztell-színű lakkokat is...
Imádom a körömlakkokat,a körömfestést!
Az a királykék,és a glitteres de klassz,és mindenképp kipróbálom a színeset is!
... És ideje beszereznem pasztell-színű lakkokat is...
2014. június 13. 21:01
Imádom a körömlakkokat! És ez a cikk fantasztikus.
2014. június 13. 21:04
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
igazából a pasztelen kívül a többi már taaly is divat volt
2014. június 13. 21:07
|
|
Anasztáziiaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 223361 offline
|
Nagyon jó ez a cikk*.*
2014. június 13. 21:41
Köszi a cikket! Én is szeretek újabbakat kipróbálni, jelenleg pirosra van festve, de ezzel majd még szeretnék kisérletezni.
2014. június 13. 22:55
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
köszi a cikket....nagyon jók, holnap úgy is megyek koncertre szóval délelőtt próbálgathatok
2014. június 14. 00:47
|
|
Vercsifercsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 216776 offline
|
Jók lettek, ki fogom őket próbálni.
2014. június 14. 09:10
Mindegyik nagyon szèp <3 de a neonpöttyös nekem kicsit iritáló
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.

0 felhasználónak tetszik: