Az eredeti sorozat vége után 16 évvel, 2016-ban jön A varázslatos iskolabusz rebootja.
A teljes cikkhez kattints ide!
A varázslatos iskolabusz újra tanulmányi kirándulásokra indul
2014. június 13. 09:24
2014. június 13. 09:36
Hát így, hogy CGI lesz nem igazán várom .. sőt. Nem értem minek kell mindent CGI-ra csinálni .. Annyira fölösleges. Sokkal jobb lenne ha inkább rajzolva hoznák vissza őket. Lefogadom, hogy nagyon gázul fognak kinézni így ..
2014. június 13. 09:50
Lehet, hogy igazad van Eszti181 és átlag én sem szeretem ha a folytatás vagy a feldolgozás eltért az eredetitől, de nézzük a dolgok jó oldalát még nem felejtették el a sorozatot. Épp a múlt hónapban zsörtölődtem rajta egy ismerősömmel, hogy már sehol sem adják pedig milyen hasznos volt. Most legalább adni fogják igaz nem épp úgy ahogy szerettem volna de had legyen az a pohár félig tele
2014. június 13. 10:10
Kiskoromban mindig ezt néztem, de sokkal jobb lenne rajzolva
2014. június 13. 10:57
szerintem manaság egy normális rajzfilmet nem igazán tudnak összehizni,szóval a régi "emlékét" nem kéne ennyira elrontani egy újjal
2014. június 13. 11:51
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Nagyon szerettem régen ezt a mesét. Kár, hogy más lesz a kinézete, eredeti olyan jó volt. Amúgy még mindig emlékszem a főcímre...
D
"Hogy ha nem tudsz mindent, ami már tudnod kéne rég, elviszlek egy nagy-nagy útra, gyere ne félj, nincs még itt a vég..." ésatöbbi
"Hogy ha nem tudsz mindent, ami már tudnod kéne rég, elviszlek egy nagy-nagy útra, gyere ne félj, nincs még itt a vég..." ésatöbbi
2014. június 13. 12:03
Kedvenc mesém volt régen, de nem örülök ennek. Azzal, hogy manapság minden mesét számítógépesen újra rajzolnak, csak rontanak a meséken.
2014. június 13. 12:12
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Imádtam ezt a mesét, örülök, hogy más is emlékszik még rá, és megtisztelik azzal, hogy újat készítenek belőle. Viszont nagyon szomorú leszek, ha túlságosan eltérnek az eredetitől, animációban, szinkronhangokban, és stílusban!
AriaM, teljesen egyetértek!
AriaM, teljesen egyetértek!
2014. június 13. 13:32
Aranyos kis műsor volt. Remélem most nem rontják el, mint egyes más meséket.
2014. június 13. 14:22
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
nagyon cuki volt, de ha ebből is animációs, hű-de-modern mesét csinálnak sikítva fogok végigrohanni az utcán...
2014. június 13. 14:51
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
De szerettem ezt a meset
2014. június 13. 16:12
Nagyon jó kis mese, én szerettem. Kíváncsi leszek erre a változatra. Remélem, hogy olyan jó lesze mint az eredeti.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: