10 gyermekműsor, amin a 90-es kölykök felnőttek
2014. június 12. 19:34
Juj, a Sharon naplóját én is nagyon szerettem, emlékszem kiskoromban mindig azon gondolkodtam, hogy az elején hogy tudta olyan gyorsan rendbe szedni a haját, amikor csak most kelt föl.
A Született kémek, jaj azt is de imádtam... Nálam is Alex volt a kedvenc, mert Ő volt a legtökösebb a lányok közül.
A Született kémek, jaj azt is de imádtam... Nálam is Alex volt a kedvenc, mert Ő volt a legtökösebb a lányok közül.
2014. június 12. 19:43
|
|
makari.bogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.07. Hozzászólás: 94 Csatolások: 1 Azonosító: 193576 offline
|
Én 2000-s vagyok,de én is ezeket a meséket néztem kiskoromban
2014. június 12. 20:06
|
|
Bemmy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 178789 offline
|
Úristeen!!Ezek annyira jók!Ezek voltak még a jó mesék, nem ezek sz*rok amiket most adnak a Disney-n...örülök hogy nekem még volt jetix-em!
amúgy én még imádtam az ed edd eddiet, a három jó barát és Jerry-t, Görcs ikrekeket, meg az Andy a vagányt!Ezek felejthetetlenek!
2014. június 12. 20:24
A Sharon naplóját imádtam! Meg a Varázslatos iskolabuszt is
2014. június 12. 20:38
|
|
Lalcsicsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.02. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 214644 offline
|
'90-es gyerekek? 2000-es vagyok , de a kapásból ötöt azonnal felismertem , sőt van olyan hogy egy nosztalgikus délutánon meg is nézek belőlük egy két részt
nem hiszem hogy a 2000-2003 - ba tartozó korosztály nem ismerné őket
mi is ezeken nőttünk föl, amikor pedig kezdtünk "kinőni" a mesék világából, akkor jöttek be az animációs mesék, amiket én sem szeretek.
2014. június 12. 20:43
|
|
Nócicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 219471 offline
|
Én 2000-es vagyok de sokat ismerek belőlük. Született kémek, Kölykök a 402-es tanteremből, Sharon naplója, A varázslatos iskolabusz <3 Kár hogy akkor, mikor ezeket a tv-ben láttam még kicsi voltam és nem értettem teljesen
2014. június 12. 21:43
|
|
Nagy Zsófiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 176719 offline
|
Ezeket imádtam,bár nem mindegyikre emlékszem mert 99-es vagyok
2014. június 12. 21:55
|
|
MarkHoffmanlivesschadenfreude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.22. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 62 Azonosító: 217259 offline
|
'98-as vagyok, de nagyjából az összesre emlékszem. Kár, hogy mostanában nincsenek ilyenek, bár lehet, hogy csak én "öregszem"...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: