Bizarr! Újszülöttet kötözött esküvői ruhájára
2014. június 02. 18:40
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nos, azt hiszem, hogy a gyerekvállalást ideje lenne intelligencia hányadoshoz kötni. Fel nem foghatom, hogy lehet valaki ennyire ostoba, és még a hülye férje hagyta is!
2014. június 02. 18:49
NORMÁLIS...?????
úristen, és ezeknek gyereket mernek a kezükbe adni?
milyen anya ez?
úristen, és ezeknek gyereket mernek a kezükbe adni?
2014. június 02. 18:57
|
|
Barbibaba44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.28. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 220134 offline
|
Ez nem normális dolog! Ha szeretne vele együtt sétálni akkor csokor helyett a kisbabát vitte volna majd az oltárnál átadja de ez jesus...
2014. június 02. 19:11
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Uramatyám,most segíts...
Is she normal??? Ennek most tök olyan hatása van,mintha a gyerek csak egy kolonc lenne,akit nem tudnak már hova tenni!!
A babának minimum egy rózsákkal körbeszórt,díszes bölcsőben lett volna a helye! Nem hátraba**va a ruhára! Már elnézést,de tök olyan!
Is she normal??? Ennek most tök olyan hatása van,mintha a gyerek csak egy kolonc lenne,akit nem tudnak már hova tenni!!
A babának minimum egy rózsákkal körbeszórt,díszes bölcsőben lett volna a helye! Nem hátraba**va a ruhára! Már elnézést,de tök olyan!
2014. június 02. 19:18
Ez nem normális......az ilyen embereket úgy orrba b@sznám-.-"
2014. június 02. 19:32
|
Laura19980826új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 208730 offline
|
ez szép... jól hátrabaszták a gyereket, az anyja nem is látja őt.
én az egyik vendég helyébe inkább fogtam volna és mondtam volna az "anyának" hogy: "elnézést a ceremónia alatt fogom a gyereket, nehogy megsérűljön a feje..stb"
de komolyan.. akármi lehet a földön..egy szög, egy tű.. meg amugyis
a gyerek boldog lehet.
az anya se normális. házasodjon össze, a gyereket meg tegye valami bölcsőbe, és az esküvő után meg a KARJÁBAN TARTSA. a gyerek nem sír. ez még nem azt jelenti, hogy kényelmes is neki ez a helyzet..
ja amugy a vendégek leginkább a babát nézik, az tényleg elragadadtatta őket -.-
szánalmas!!!
én az egyik vendég helyébe inkább fogtam volna és mondtam volna az "anyának" hogy: "elnézést a ceremónia alatt fogom a gyereket, nehogy megsérűljön a feje..stb"
de komolyan.. akármi lehet a földön..egy szög, egy tű.. meg amugyis
a gyerek boldog lehet.
az anya se normális. házasodjon össze, a gyereket meg tegye valami bölcsőbe, és az esküvő után meg a KARJÁBAN TARTSA. a gyerek nem sír. ez még nem azt jelenti, hogy kényelmes is neki ez a helyzet..
ja amugy a vendégek leginkább a babát nézik, az tényleg elragadadtatta őket -.-
szánalmas!!!
2014. június 02. 19:54
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
WTF?!!!
szegény baba!!
2014. június 02. 20:04
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
És a gyerek még csak kisbaba... milyen lesz majd szegénykének felnőnie egy ilyen anyával?
2014. június 02. 20:41
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
Nagy az Isten állatkertje, s alacsony a kerítés...
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett