Kiáll magáért a világ legrondább nője
2014. június 02. 16:13
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nagyon sajnálom, hohy ilyen betegsége van
Mindenki példát vehetne róla, nem pedig mindenféle baromságot mondani neki.
2014. június 02. 16:26
Sajnálom szegényt! Őszintén remélem, hogy a továbbiakban sem figyel a bántó véleményekre, és csak a pozitívakkal fog foglalkozni! Csak azért, mert más, mint az emberek többsége, nem kéne vele így viselkedni. Én szégyellem magam az említett hozzászólás miatt, holott nem én vagyok az 'elkövető'.
2014. június 02. 16:59
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Pont a multkor néztem meg ezt a videót róla:
https://www.youtube.com/watch?v=c62Aqdlzvqk
Hihetetlen mennyi ereje és humora van ennek a lánynak!Hatalmas tisztelet.<3
https://www.youtube.com/watch?v=c62Aqdlzvqk
Hihetetlen mennyi ereje és humora van ennek a lánynak!Hatalmas tisztelet.<3
2014. június 02. 17:39
|
|
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline
|
Nekem már maga a cím sem tetszik. Miféle ember nevezi így?!
2014. június 02. 17:43
Hogy lehet valaki olyan undorító ember, hogy kikiált bárkit is a világ legcsúnyább emberének?
Ez felháborító, nagyon dühös lettem, gusztustalan, amit művelnek az emberek! Engem egyáltalán nem zavar, ha így néz ki, aranyos, kedves, számít a többi? Már a személyisége olyan megnyerő, hogy nem tudod utálni. (Meg hogyan is tehetnéd, ha nem ismered?)
A világban most mindenki azért van, hogy ne bántsuk a másikat, ne a külsőre adjunk, ennek ellenére mindenki ezt teszi. Lehet, hogy van kivétel, de egy kezemen meg tudnám számolni azt a néhányat, akik tudják, hogy nem ítélünk el mást azért, amiről nem tehet.
Számomra felfoghatatlan, hogyan képes elszámolni magával az, aki olyat írni neki, hogy vessen véget az életének.
Na, én ettől hányok, nem Lizzietől. Néha eltűnődöm azon, hogy mi mehet végbe ilyenkor az emberek fejében, mi veszi rá őket, hogy ilyet mondjanak. Erre még magyarázat sincs, csak a rosszindulat. Mert ugye mindenki rohadtul tökéletes, tapsot érdemeltek, komolyan!
Ez felháborító, nagyon dühös lettem, gusztustalan, amit művelnek az emberek! Engem egyáltalán nem zavar, ha így néz ki, aranyos, kedves, számít a többi? Már a személyisége olyan megnyerő, hogy nem tudod utálni. (Meg hogyan is tehetnéd, ha nem ismered?)
A világban most mindenki azért van, hogy ne bántsuk a másikat, ne a külsőre adjunk, ennek ellenére mindenki ezt teszi. Lehet, hogy van kivétel, de egy kezemen meg tudnám számolni azt a néhányat, akik tudják, hogy nem ítélünk el mást azért, amiről nem tehet.
Számomra felfoghatatlan, hogyan képes elszámolni magával az, aki olyat írni neki, hogy vessen véget az életének.
Na, én ettől hányok, nem Lizzietől. Néha eltűnődöm azon, hogy mi mehet végbe ilyenkor az emberek fejében, mi veszi rá őket, hogy ilyet mondjanak. Erre még magyarázat sincs, csak a rosszindulat. Mert ugye mindenki rohadtul tökéletes, tapsot érdemeltek, komolyan!
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. június 02. 18:12
LittleWalker ott a pont!! Nem is tudnám jobban mondani.
2014. június 02. 18:18
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nem tehet erről! Ő legalább nem plasztikáztatja agyon magát!
2014. június 02. 19:01
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Itt bárki elmondhatja a véleményét kulturáltan. Gond legtöbbször abból adódik, hogy nem a cikkre, hanem egymás hozzászólásaira reagáltok, ebből meg általában vita adódik. Egy véleményért nem rúgunk ki senkit, maximum figyelmeztetünk, ha nagyon vulgárisan fogalmaz.
És hogy őszinte legyek, a saját tapasztalatom azt, hogy a legtöbb ember nagyon kegyetlen. Nagyon ritka, hogy valaki védelembe vegyen egy rászorulót.
Ilyen a világ.
És hogy őszinte legyek, a saját tapasztalatom azt, hogy a legtöbb ember nagyon kegyetlen. Nagyon ritka, hogy valaki védelembe vegyen egy rászorulót.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. június 02. 19:42
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Nem elég, hogy beteg, és ezzel kell megküzdenie minden nap, még egy csomó embernek nem nevezhető féreg is nehezíti az életét. Gratulálok ezeknek az embereknek, nagyon bízom abban, hogy az élet egyszer ugyan így, ha ennél nem jobban pofán fogja csapni őket.
2014. június 02. 19:53
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Keressetek rá az instagrammjára. Meglepő, milyen csinos egyébként. Van divatérzéke és mosolygós. A mosoly tesz széppé egy embert, nem a szimmetrikus arcvonások.
2014. június 02. 20:02
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Köszönöm Bessie!
2014. június 02. 20:49
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Hihetetlen milyen szánalmas emberek vannak.-.- Istenem,ez a lány igazán megérdemli a boldogságot.
2014. június 02. 22:52
|
|
Emese2014 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 896 Csatolások: 1109 Azonosító: 221725 offline
|
Istenem senki sem tökéletes! -.- elég gáz emberek vannak a földön... Szánalmasnak az olyan emberek akik azért szekálják a másikat mert hogy nézki. Meg még nem is az de az hogy küld egy ilyen üzenetett....
2014. június 03. 10:28
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Erről nem tehet!De vannak olyan idióták akik ezt nem éti és ezért csúfolják!
2014. június 03. 13:15
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
szegény lány
nem tehet róra, hogy ilyen.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett