A testvérpár különleges erőbeli adottságokkal rendelkezik, a kilencéves Giu két világrekordot is döntött!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ez a hétéves kisfiú erősebb, mint te!
2014. május 30. 14:36
2014. május 30. 14:49
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Nem tudom hogy ez mennyire egészséges ebben a korban, vagy hogy egyáltalán hatással van-e a fejlődésükre, de elismerem, elképesztően néznek ki. Csodálatos.
2014. május 30. 14:51
De nem a legokosabb, különösen a szülei! (Baromállatok!) Magától akarja ezt csinálni, persze, hagyjuk már!
A szülők felelőtlenek. Nem is gondolnak arra, hogy így a gyerek nem fogja tudni majd elérni a természetes magasságát, mert a nagy megterhelés a növekedési porcokra károsan hat (nem csak a gyermekkorára) Biztos jól érzi majd magát, ha emiatt jóval alacsonyabb lesz felnőtkorára. Ez a kisrác pedig nem fog tudni ezekről a csodálatos teljesítményekről mesélni majd az unokáinak.
A szülők felelőtlenek. Nem is gondolnak arra, hogy így a gyerek nem fogja tudni majd elérni a természetes magasságát, mert a nagy megterhelés a növekedési porcokra károsan hat (nem csak a gyermekkorára) Biztos jól érzi majd magát, ha emiatt jóval alacsonyabb lesz felnőtkorára. Ez a kisrác pedig nem fog tudni ezekről a csodálatos teljesítményekről mesélni majd az unokáinak.
2014. május 30. 15:04
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát ezt valahogy én sem tartom normálisnak. Sokszor fel nem tudom fogni, hogy a szülők miért csinálják ezt a saját gyerekeikkel. Gyerekekkel dolgozom, és egyszer sem tapasztaltam azt, hogy 6-7 évesen a bodybuilding érdekelné őket. Na, persze.
Egy gyerek játszani szeretne a kisautókkal, játékokkal, mesét nézni és játszani a barátokkal, nem pedig súlyzót emelgetni és testet építeni. Ha meg ezt is akarná a gyerek, akkor is azt kellett volna mondania a szülőnek, hogy nem. Tudtommal a szülő neveli a gyereket és nem fordítva. Igen is, nemet kell mondani, még akkor is, ha abból extra nagy sértődés lesz. Szvsz ezek azok a tipikus szülők, akik gyerekeik mutogatásából akarnak pénzt kreálni. Hol a f*szban van ilyenkor a gyámügy, hogy az ilyen ostobákra rádörrentsenek?! Ilyen komoly izomzathoz kitartó (minimum napi 5-8 óra) edzések kellenek, ám nekem az a sanda gyanúm, hogy szteroidozzák a gyerekeket. Gratulálok nekik. Az USA-ban kevesebbért is vesznek el gyerekeket szülőktől, de Európában hagyják azt, hogy tönkretegyék a saját gyerekeiket. P*fám leszakad, komolyan!
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2014. május 30. 15:06
|
|
Esztóka122 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 513 Csatolások: 34 Azonosító: 208023 offline
|
Ez ijesztő!
2014. május 30. 15:09
|
|
tamcica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 528 Csatolások: 69 Azonosító: 204490 offline
|
Mi értelme ennek?! Szegény gyerekek! Ezt ugyanúgy megtehették volna nagyobb korukban is! És mi van akkor ha pár év múlva valaki megdönti ezt a rekordot?! Semmi értelme nem volt az egésznek! Én biztos, hogy ilyet NEM fogok csinálni a gyerekemmel még ha ő akarná se!
2014. május 30. 15:19
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.05.30. 15:04)
Hát ezt valahogy én sem tartom normálisnak. Sokszor fel nem tudom fogni, hogy a szülők miért csinálják ezt a saját gyerekeikkel. Gyerekekkel dolgozom, és egyszer sem tapasztaltam azt, hogy 6-7 évesen a bodybuilding érdekelné őket. Na, persze.
Egy gyerek játszani szeretne a kisautókkal, játékokkal, mesét nézni és játszani a barátokkal, nem pedig súlyzót emelgetni és testet építeni. Ha meg ezt is akarná a gyerek, akkor is azt kellett volna mondania a szülőnek, hogy nem. Tudtommal a szülő neveli a gyereket és nem fordítva. Igen is, nemet kell mondani, még akkor is, ha abból extra nagy sértődés lesz. Szvsz ezek azok a tipikus szülők, akik gyerekeik mutogatásából akarnak pénzt kreálni. Hol a f*szban van ilyenkor a gyámügy, hogy az ilyen ostobákra rádörrentsenek?! Ilyen komoly izomzathoz kitartó (minimum napi 5-8 óra) edzések kellenek, ám nekem az a sanda gyanúm, hogy szteroidozzák a gyerekeket. Gratulálok nekik. Az USA-ban kevesebbért is vesznek el gyerekeket szülőktől, de Európában hagyják azt, hogy tönkretegyék a saját gyerekeiket. P*fám leszakad, komolyan!
Teljesen egyetértek veled.Ez azért ijesztő számomra.
Beyla
2014. május 30. 15:30
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Hat okee. Nekem ez ijeszto es nagyon bizarr, nem tartom ezt jonak..
2014. május 30. 15:34
|
|
Smiler00254új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.21. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 219667 offline
|
szerintem nem maguktól kezdtek el gyúrni
2014. május 30. 15:34
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
hat a magasságilag meg majd a mellemig se fognak majd érni xddd
2014. május 30. 15:45
|
|
whatever22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 221899 offline
|
not bad....de akkor is durva :/ oO
2014. május 30. 15:47
Hát nálam biztos nem erősebbek... kitud felkelni kilenc óra alvás után?! Én!
Ők biztos nem.
2014. május 30. 15:48
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
Beyla, adom.
Sokkal több kár lesz ebből, mint nyereség. A két kisfiúnak legalábbis biztos...
Sokkal több kár lesz ebből, mint nyereség. A két kisfiúnak legalábbis biztos...
Beyla
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.