Egy fotós megalkotta a legklasszabb esküvőt — Az éhezők viadala elvei szerint.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bevállalnád az esküvőd Éhezők viadala-módra?
2014. május 29. 16:50
2014. május 29. 16:52
|
|
AnnieStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 215044 offline
|
Ez jó! De nem szerveznék ilyen esküvőt!
2014. május 29. 16:59
Én nem szeretném ha az esküvőm egy film alapján rendeződne. Az én esküvőm különleges legyen, olyan amilyen senkinek sem, ne úgy emlékezzek vissza rá, hogy "Az esküvőm valamilyen film témájában zajlott le, amiért akkoriban rajongtam, csak sajnos már nem emlékszem melyik film volt az" -80 évsen.
2014. május 29. 16:59
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Én simán bevállalnám! Bár a ruha nem igán tetszik, de nagyon jól sikerültek.
2014. május 29. 17:09
|
|
Norix6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 1174 Csatolások: 0 Azonosító: 220435 offline
|
Hát nem is tudom én úgy ahogy szeretem az Éhezők Viadalát de ez nekem egy kicsit már sok!
Ha nem tud magával és a pénzével mit kezdeni adományozzon vagy nem is tudom csak ne ezt...
Ha nem tud magával és a pénzével mit kezdeni adományozzon vagy nem is tudom csak ne ezt...
2014. május 29. 17:12
Ekkora nagy felhajtást egy film körül... Unalmas már
2014. május 29. 17:13
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Szerintem ez már túlzás. Egyszer minden rajongás elmúlik, vagy legalábbis nem lesz olyan intenzív, mint volt. Bár lehet, hogy csak én vagyok úgy vele, hogy lenne egy ilyen esküvőm, mondjuk 25 évesen, tíz év múlva bánnám, hogy éppen az akkori filmmánia alapján lett megrendezve az egész. Egy esküvő az esküvő, a rajongás meg maradjon csak a rajongás területén belül.
2014. május 29. 17:31
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
aww
nekem nagyon tetszik, bár természetesen máshogy rendezném meg az esküvőmet... i guess
egyébként szerintem tök jók lettek, nem hiszem, hogy ez hű de nagy felhajtás lenne. mindenkinek más a kedvenc filme. lehet, h most az XY azt mondja, hogy ez sok, de lehet, hogyha az ő kedvenc, imádott filmjéből lenne ilyen, oda lenne érte. ez persze nem biztos, szerény személyem szerint ez a véleményem
egyébként szerintem tök jók lettek, nem hiszem, hogy ez hű de nagy felhajtás lenne. mindenkinek más a kedvenc filme. lehet, h most az XY azt mondja, hogy ez sok, de lehet, hogyha az ő kedvenc, imádott filmjéből lenne ilyen, oda lenne érte. ez persze nem biztos, szerény személyem szerint ez a véleményem
2014. május 29. 17:38
|
|
Vivien_Borsosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 225987 offline
|
Hihetetlen, hogy ha az ember elereszti a fantáziáját és közben belevegyíti a kedvenceit, mikre nem képes.. fenomenális
2014. május 29. 17:41
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Kicsit morbid, amikor az ember egy olyan koncepció köré épít egy ilyen eseményt, ahol az extravagáns réteg szórakoztatása abból áll, hogy gyerekeket kényszerítenek egymás legyilkolására.
2014. május 29. 17:49
Érdekes és ötletes.Mondjuk azok a körmök elég borzalmasan.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett