48 tény, ami kamunak hangzik, pedig igaz
2014. május 24. 10:02
|
|
szeriintedúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 207896 offline
|
Sass és Lulu:
Nem tudom látjázok-e ezt, de azért leírom nektek bogyókák :*
41: A papírnak bár nagyon vékony lenne, de a hossza (vastagsága) akkora, hogy az elérne a holdig, ami tényleg megdöbbentő
23. Legutoljára, amikor a Chicago Cubs megnyerte a baseball-világkupát, a török birodalom még létezett.
24. Még a nyalóka sem létezett akkor.
Ha ezt így egybeveszed. már sokkal érthetőbb. A Chicago Cubs, olyan régen nyert, hogy nem létezett a nyalók
25: Ott amint látod(látjátok), a GALAXISUNKRÓL.[1] és nem a VILÁGEGYETEMRŐL [2] beszélnek. A kettő nem ugyanaz.
1: A galaxisok égitestek: csillagok, csillagközi gázok, por és a láthatatlan sötét anyag nagy kiterjedésű, gravitációsan kötött rendszerei. (forrás:Wikipédia). Ergó most a saját galaxisunkról, a Tejútrendszerről beszélnek.
2:A világegyetem (latinosan univerzum) csillagászati fogalom, minden létező összességét jelenti. (Forrás: Wikipédia)
Remélem segítettem, de ha nem kapok visszajelzést, privibe is ,,zaklatlak˝ titeket =)
Nem tudom látjázok-e ezt, de azért leírom nektek bogyókák :*
41: A papírnak bár nagyon vékony lenne, de a hossza (vastagsága) akkora, hogy az elérne a holdig, ami tényleg megdöbbentő
23. Legutoljára, amikor a Chicago Cubs megnyerte a baseball-világkupát, a török birodalom még létezett.
Ha ezt így egybeveszed. már sokkal érthetőbb. A Chicago Cubs, olyan régen nyert, hogy nem létezett a nyalók
25: Ott amint látod(látjátok), a GALAXISUNKRÓL.[1] és nem a VILÁGEGYETEMRŐL [2] beszélnek. A kettő nem ugyanaz.
1: A galaxisok égitestek: csillagok, csillagközi gázok, por és a láthatatlan sötét anyag nagy kiterjedésű, gravitációsan kötött rendszerei. (forrás:Wikipédia). Ergó most a saját galaxisunkról, a Tejútrendszerről beszélnek.
2:A világegyetem (latinosan univerzum) csillagászati fogalom, minden létező összességét jelenti. (Forrás: Wikipédia)
Remélem segítettem, de ha nem kapok visszajelzést, privibe is ,,zaklatlak˝ titeket =)
2014. május 24. 10:04
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Idézet
Sassh
41. Ha a papírt össze tudnánk hajtani 42-szer, elérne a Holdig
Mivan?
Mivan?
25. Ha egy fehérvérsejt méretére zsugorítanánk a Napot, majd ugyanazt az arányt használva a galaxist is, az akkora lenne, mint az Egyesült Államok.
Szerintem ez így kicsit fura... A galaxis végtelen nagy, nem lehet meghatározni, hogy mekkora lenne, ha egyszerűen nincs vége..
Amúgy a többi érdekes.
41. Ha a papírt össze tudnánk hajtani 42-szer, elérne a Holdig
Mivan?
Mivan?
25. Ha egy fehérvérsejt méretére zsugorítanánk a Napot, majd ugyanazt az arányt használva a galaxist is, az akkora lenne, mint az Egyesült Államok.
Szerintem ez így kicsit fura... A galaxis végtelen nagy, nem lehet meghatározni, hogy mekkora lenne, ha egyszerűen nincs vége..
Amúgy a többi érdekes.
Képzelj el egy papírt. Összehajtod sokszor és egy oszlop lesz belőle. Ez az oszlop pedig elérhetne a Holdig
A nyalókás az előző pontra vonatkozott
Az utolsónál pedig szabályosan felröhögtem. Drága, ha csak félig tudsz valamit azt inkább ne írd le. A galaxis nem végtelen. Amit végtelennek hisznek az a világűr, az univerzum, amiben rengeteg galaxis van, így azok nem lehetnek végtelenek.
2014. május 24. 10:10
|
|
szeriintedúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 207896 offline
|
Directioner: *Pacsi* XDD
2014. május 24. 10:46
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Hát elég érdekessek.. Amúgy jó cikk lett.!
2014. május 24. 11:16
|
|
Nagy Zsófiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 176719 offline
|
Ez nagyon jó cikk lett,tetszett és érdekes volt!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.

0 felhasználónak tetszik: