Hitted volna, hogy Alexandre Dumas szellemírót bérelt fel, hogy segítsen neki megírni A három testőrt?
A teljes cikkhez kattints ide!
38 könyv, amire ezentúl másként tekintesz
2014. május 21. 22:26
2014. május 21. 22:36
|
|
Sarah0315The Book Thief |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 0 Azonosító: 214155 offline
|
Valahogy éreztem hogy Sherlock Holmes (és ezáltal Robert^^) is itt lesz. És még milyen jó, hogy ennyiszer jelenik meg! ^^
Érdekes és nagyon jó cikk lett! : )
Érdekes és nagyon jó cikk lett! : )
2014. május 21. 23:23
|
|
Emese2014 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 896 Csatolások: 1109 Azonosító: 221725 offline
|
Harry Potter-könyvek kerültek legtöbbször tiltólistára az Egyesült államokban?
Kínában csak azért mert beszéltek az állatok?
OMG GUYS!
Kínában csak azért mert beszéltek az állatok?
OMG GUYS!
1 felhasználónak tetszik:
Ujvári Beáta
2014. május 21. 23:25
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Nagy Dumas-fan vagyok, de az előttem is titok volt, hogy szellemirtót bérelt volna fel A három testőrhöz (mert ezen a címen jelent meg magyarul, nem A három muskétásként), de ez vicces.
Viszont a 33-as rettentően elkeserít...
Viszont a 33-as rettentően elkeserít...
2014. május 21. 23:43
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
"Alexandre Dumas szellemirtót bérelt fel, hogy segítsen neki megírni A három muskétást."-Az nem szellemíró?
Vagy rosszul tudom?
Vagy rosszul tudom?
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2014. május 22. 00:02
Érdekes és nagyon jó cikk lett. Voltak benne újdonságok is, mondjuk a Kafkás pont nem, mert irodalmon ezt tanultuk az életrajzánál.
Viszont a Superman-es és a Batman-es nagyon szúrja a szememet. (attól eltekintve, hogy a 36-os kétszer volt.
) Nem tudom, hogy a képregények mióta számítanak könyvnek. De lehet csak bennem van a hiba, hogy én nem veszem a könyvek közé őket.
Viszont a Superman-es és a Batman-es nagyon szúrja a szememet. (attól eltekintve, hogy a 36-os kétszer volt.
2014. május 22. 00:11
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Remek cikk!
Én személy szerint a Pán Petin akadtam ki, mivel még a 18. szülinapom előestéjéig arra vártam, hátha eljön értem, eléggé megdöbbentett amikor egy éve olvastam erről! :/ Kicsit összeomlott bennem minden.
Én személy szerint a Pán Petin akadtam ki, mivel még a 18. szülinapom előestéjéig arra vártam, hátha eljön értem, eléggé megdöbbentett amikor egy éve olvastam erről! :/ Kicsit összeomlott bennem minden.
2014. május 22. 06:36
Bámulatos cikk lett.
Kínában betiltották az Alíz Csodaországban-t, csak mert beszélnek az állatok? Érdekes...
És mint ahogy már mondták, a 33-as...hát...érdekes
Kínában betiltották az Alíz Csodaországban-t, csak mert beszélnek az állatok? Érdekes...
És mint ahogy már mondták, a 33-as...hát...érdekes
2014. május 22. 08:16
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Jó cikk lett
2014. május 22. 13:24
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
Nagyon jó cikk!
Még mindig nem értem ezt a tiltólistás dolgot. Harry Potter, Micimackó... Bezzeg a médiában meg megy a szenny mindenfelé
Ezt a képmutatást...
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.