Közös dallal jelentkezett VV Alexa és VV Charlotte
2014. május 17. 15:00
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
ez most valami vicc?:DDDDDDDDDDDDD sajnos a mai magyar zeneiparba a legnagyobb senki is bekerülhet szánalom tetőfoka,de én szétröhögöm magam,mert ők tényleg azt hiszik h ez most jó és elértek valamit az életbe és büszkék magukra :DDD JÓL VIGYÁZZ MIT CSINÁLSZ ez van a dalba úgy tűnik ők nem vigyáznak és ezt mi szívjuk meg :S
2014. május 17. 15:17
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
"most azonban a két exvillalakó egy közös számmal rukkolt elő."
ez kész
ez kész
2014. május 17. 15:53
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez szörnyű volt.
2014. május 17. 18:36
|
|
SteveRogersWifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 225895 offline
|
Ez szánalmas...Eddig süllyedt a magyar zene és média.
2014. május 17. 18:39
Még viccnek is rossz, hogy ez a két agyhalott a zeneiparban fog tevékenykedni. Azt hiszem erre mondaná Ganxsta Zolee, hogy a sz*r nem mértékegység. Remélem, nem szenvedtem maradandó halláskárosodást.
2014. május 17. 18:58
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Ez a fúb*zmeg kategória. Csárli, csárli... Nincs is annál szebb, mint amikor egy Sarolta fogja magát, és átíratja a nevét Csárlira. Na, ez az igazi aljanép. Tanulatlan, buta, fűtetlen garzonban tengődik a kétszázforintos borral, aztán lát valami lehetőséget, ír egy olyan f*s szöveget, hogy az ország bölcsészeinek fele agyvérzésben kileheli a lelkét, majd pedig "felénekli". Ehhez képest a macskanyávogás Grammyt érdemel, b*szki. Ontják a f*szságokat, és a legnagyobb röhej, hogy észre sem veszik, az egész ország, beleértve a tulajdon gettójukat is, rajtuk röhög.
1 felhasználónak tetszik:
boszikaa97
2014. május 17. 20:06
Hát ez inkább médi botrány.
Nem tudom milyen kemény este után hozhatták ezt nyilvánosságra
Nem tudom milyen kemény este után hozhatták ezt nyilvánosságra
2014. május 17. 20:40
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
ATYA ÚR ISTEN!! EZ MOST KOMOLY? Ez a két ostoba picsa ezt komolyan gondolja? "Csárli" inkább maradjon a f@sz sz**ásnál azt biztos jobban csinálja, a másik senkiházi ostoba fíreg .....jobb ha nem csinál semmit...valaki ássa el jó mélyre!
2014. május 17. 20:42
Hát ez mi?
Én néztem a való világot mert szeretem a hülyeségeket.De most komolyan
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.