42 dolog, amit nem tudtál a tetkókról
2014. május 22. 19:33
remélem nekem is lesz egy ha majd huszon vagy tizennyolc éves leszek
2014. május 22. 20:23
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
hmmm jó választás volt Johnny Depp tetoválásait betenni megjelenő képnek :3 *www*
2014. május 22. 20:47
A tetoválás is csak amolyan hóbortszerűség, ami majd szép lassan elillan a divatból.. De az utóbbi időben valóban itthon is nagyon felütötte fejét. Az ismerőseim körében is nagy szerepet játszik, és 1 "darabnál" meg se bírnak állni.. Jó kis bizniszt bele lehet faccolni. Én elég kívülálló vagyok a témában. Képtelen lennék magara varratni bármit is, mert teljesen hidegen hagy, és felfoghatatlan mitől olyan trendi.. Engem szerencsére ez a kóros trendláz nem ért el, és remélhetőleg nem is fog.
2014. május 22. 23:02
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Hát ahogy azt előttem írták, engem sem érdekelnek pl olyan információk, hogy illegális volt new yorkban...
2014. május 23. 16:57
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Érdekes hogy már 1000 éve is voltak tetoválások
Én mondok még egy érdekességet
még a töritanárom mondta, hogy Horthy Miklósnak tele volt tetoválva a felsőteste.
Én mondok még egy érdekességet
2014. május 25. 18:42
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
Nem tudom miért kelt a legtöbb emberben akkora felháborodást egy tetoválás.. Nekem is van egy, mégsem tervezem azt, hogy tetőtől talpig tele leszek varrva..Szerintem a legtöbb ember csak olyat varrat magára, ami számára nagyon fontos. Inkább tetováltassanak az emberek, mint azokat a gusztustalan fültágítókat nyomják a fülükbe, amiktől átlátni rajtuk. Az aztán nagyon menő, és guszta is.. A tetoválást még mindig el lehet rejteni, és nem feltétlen kell mutogatni a nagyközönségnek...
2014. május 29. 21:26
Én szeretem a tetoválásokat, szerintem szépek C: Én is szeretnék majd egyszer egy nagyon kicsit a tarkómra, amit elrejthetek ^^" Érdekes cikk lett C:
2014. július 05. 15:16
|
|
loveBellaThornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 240 Csatolások: 3 Azonosító: 184107 offline
|
Érdekes cikk
Nekem nincs bajom tetkósokkal, de aki tetőtől talpig tetoválva van, az nekem se mindig szimpatikus... Én is szeretnék majd egy kicsit
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett