79 őrületes dolog, amit nem tudtál a macskákról
2014. május 13. 23:15
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Úristen ezek az animációk. Kész vagyok tőlük
Viszont azért nem teljesen igaz, hogy amikor felismerik a hangunkat nem foglalkoznak velünk. Én amikor hazaérek, olyan nyávogás fogad, és utána is szeret "dumálni" a lelkem.
na tessék, épphogy leültem, csücsülés az ölbe és már alszik is.
2014. május 14. 00:56
|
annacicus22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 188687 offline
|
A felnőttmacskáknál persze semmilyen hormon nem szabadul fel alvás közben, azért döglenek egész nap, mert megtehetik
ez tetszett. az én szamócám is mormota
. nagyon jó cikk lett,köszönöm
éljenek a cirmik
2014. május 14. 07:12
|
|
melyiklariúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 225996 offline
|
én nagyon imádom amacskákat
bár itt sok dolog volt amit nem tudtam
pl.:mennyivel fut gyorsabban egy macska boltnál
azért most már sokkal többet tudok a macskámról
pl.:azért nyávog mert kommunikáni szeretne vagy azért dörgölőzik hozzám mert megelöli a helyét
nogyon cukik a képek
bár itt sok dolog volt amit nem tudtam
pl.:mennyivel fut gyorsabban egy macska boltnál
azért most már sokkal többet tudok a macskámról
pl.:azért nyávog mert kommunikáni szeretne vagy azért dörgölőzik hozzám mert megelöli a helyét
nogyon cukik a képek
2014. május 14. 07:17
Nen szeretem kifejezetten a macskákat.Kicsit sem kötődnek hozzád.Azért vagyok én kutyás.Ezerszer cukibbak és odaadóbbak.
2014. május 14. 07:36
|
|
vikitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 218677 offline
|
Jobban szeretem a kutyákat,mert ők odajönnek hozzád ,megérzik ha szomoru vagy és jobb őket simogatni mert nagyobbak és erősebbek és nemkell félni,hogy tul erősenfogod meg.de attól még a cicák cukik főleg a kicsii és nagyon sok érdekes dolog volt a cikkbe.
2014. május 14. 07:41
|
|
Nikréciavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 224473 offline
|
Nem értek egyet azokkal, akik azt mondják, hogy a macska nem kötődik hozzád... Az ilyen embereknek nem volt macskájuk, vagy pedig nem nevelte jól azt. Az enyém, amikor elköltöztünk és gyakran nem látott nem volt hajlandó enni, szó szerint belebetegedett a hiányomba, az orvos sem tudta, hogy mi lehet a baja, hiszen addig azt hittük apukámat tekinti gazdának (elvégre tőle kapja az ételt meg minden), csak akkor lett jobban, mikor már hazaköltöztem. Mielőtt megjönnék a kollégiumból már ott vár a buszmegállóban, és amikor visszamegyek vasárnaponként addig nem megy el haza, ameddig fel nem szálltam a buszra. Addig ott vár és néz. És tudja, hogy nem kap semmit, mert sosem én etetem. Ez csak két eset, hogy látszik, mennyire ragaszkodik, de még van bőven, amit megemlíthetnék.
Nagyon jó cikk lett, voltak dolgok, amiket tudtam, de jó érzés volt új információkra is szert tennem.
Nagyon jó cikk lett, voltak dolgok, amiket tudtam, de jó érzés volt új információkra is szert tennem.
2014. május 14. 08:03
|
|
silentgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 302 Azonosító: 223329 offline
|
Ezek a képek!!!!
2014. május 14. 09:19
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
A kiscicák egy hetes koruktól álmodnak, és alvás közben nőnek. Ez mennyire aranyos már! *.* Kíváncsi lennék miről álmodoznak. :3
2014. május 14. 09:45
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Többet tudtam már ezek közül, de megint csak akadtak új infók is. Köszönet a cikkért. Meg sem lepődtem már, hogy Courtneyy írta.
2014. május 14. 10:10
|
|
SelenaForever99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 215755 offline
|
Jó cikk lett
Az utolsó kép nagyon raj
A 30-ason nagyot nevettem LOL
2014. május 14. 10:37
|
|
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline
|
jaj az utolsó kép nagyon komolya am jo lett
2014. május 14. 11:15
|
|
brigitta133visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.02. Hozzászólás: 113 Csatolások: 11 Azonosító: 222126 offline
|
nagyon tetszik ez a cikk! az utolsó kép király lett,röhögtem rajta!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: