Szívás Avril Lavigne rajongójának lenni
2014. május 07. 20:26
|
|
laura23plvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 353 Csatolások: 32 Azonosító: 224602 offline
|
Idézet (Samas @ 2014.05.06. 17:53)
-.-" mi az, hogy szívás Avril rajongó lenni? Azért kellett ez, mert sokan megtámadták Avrilt. És mi az, hogy az egész internet rajtuk röhög? Mi ez már? Avril igenis szereti a rajongóit. És igenis jó LBS-nek lenni. És én büszke vagyok rá, hogy LBS lehetek. ♥
ez igy van nem tudjátok milyen jó avrilért rajongani!!ha lenne olyan hogy sztárok akik nagyon szeretik arajongóikat avril első helyezet lenne!!
2014. május 07. 22:52
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
Egyáltalán nem biztos, hogy ő rendelte el ezt a szabályt, ezt nem is állítom. De ez akkor is pofátlanság. A képeken erőltetetten mosolyog (már-már vicsorog egyes képeken) és tényleg távolságtartónak tűnik. Lehet, hogy van rá oka, nem állítom, hogy nincs, de akkor nem így kéne ezt csinálni. Pofátlanság elkérni az emberektől ennyi pénzt egy meet&greet-es jegyért, ha EZ a végeredmény. Most rajongó vagy nem rajongó, az ember egyszerűen nem erre számít. Ne mondja nekem senki, hogy ezzel elégedett lenne. Hogy azt mondaná utána, hogy: "Igen, megérte ennyi pénzt kidobni az ablakon!". Amellett, hogy egy ilyen képet bárki össze-photoshoppol 5 perc alatt, még a személyes találkozás sem élmény, mert mind a kedvencnek, mind a rajongónak baromi kínos...
2014. május 08. 17:58
|
|
cukiicsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 410 Csatolások: 19 Azonosító: 215738 offline
|
Igen, csakhogy a cikk írója nem tette ki azokat a képeket, amiken igenis átöleli őket. Mert én láttam, Avril hivatalos FB oldalán is kint vannak. Erről ennyit.
xx
xx
2014. május 08. 21:26
szerintem ha már hozzá se érhetnek, akkor legalább olcsobban klne a jegyeket adni, ez a minimum!
2014. május 09. 14:54
|
|
PeaceLavigneXddúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 213886 offline
|
@cukiicsaj Jaja
2014. május 09. 15:32
És azok a képek hol vannak amin átöleli a rajongóit? Így most olyan,mintha Avril rajongóellenes lenne egy kicsit. Persze ez nem az igazság.
2014. május 09. 17:52
Biztos sok esze volt annak a személynek,aki ezt az egészet kitalálta.
Enyhe túlzásnak találom.
Azért nem olyan nagy sztár Ő,(sőt) hogy a rajongói ne ölelhessék meg.
Enyhe túlzásnak találom.
Azért nem olyan nagy sztár Ő,(sőt) hogy a rajongói ne ölelhessék meg.
2014. május 09. 18:14
2014. május 09. 20:31
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Szeretem Avrilt, viszont a fotókon nagyon erőltetetten mosolyog. Ha az ember híres, szereti a rajongóit, nem?
2014. május 10. 05:25
|
zooliiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 137702 offline
|
Te jó ég. Avril kitalálta, hogy nem érinthetik meg? De miért? Én mindeddig azt hittem, hogy kedveli és tiszteli a rajongóit... Örülnék, ha azt hihetném, hogy kamu a cikk, de a képek elég beszédesek... Most csalódást okozott nekem. Valamint a fotós sem volt egy őstehetség, hogy finoman fogalmazzak.
Időközben én is megnéztem a FB-on a képeket, vannak, akik megérintik, de tényleg eléggé feszeng. Hát nem tudom, mit higgyek... Na de ennyit kifizetni egy képért akkor sem normális dolog, meg elkérni sem - függetlenül a végeredménytől.
Időközben én is megnéztem a FB-on a képeket, vannak, akik megérintik, de tényleg eléggé feszeng. Hát nem tudom, mit higgyek... Na de ennyit kifizetni egy képért akkor sem normális dolog, meg elkérni sem - függetlenül a végeredménytől.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: