Másfél év börtönt kapott Dolce és Gabbana
2014. május 03. 14:31
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Ha hazudsz, hazudj jól - mennyi igazság van ebben a mondásban... Akik meg villogtatják a billogvasat, megkérdezném, ti elcsábulnátok-e, ha az ő helyükben lennétek, vagy mindent centre pontosan bevallanátok? Gyanítom, előbbi. Remélem, a "kis technikai malőr" nem lesz hatással semmire, mert ha nem vásárolhatok náluk, én esküszöm, megkopasztom magam. Mondjuk, a mostani kollekció nem sikerült túl jóra... Máskor mindig rohanok a Kohlmarktra, most meg semmi kedvem, drága férjem pénztárcájának örömére.
2014. május 03. 20:03
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Nem hiszem hogy szükségük lett volna arra a pénzre hiszen náluk pénzből nincsen hiány.
Az ilyen emberektől rosszul vagyok van nekik és még több kell telhetetlen népség.
Az ilyen emberektől rosszul vagyok van nekik és még több kell telhetetlen népség.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: