Újabb botrány a One Direction körül
2014. április 30. 23:11
Mért nem lehet már leszállni a srácokról? Mért kell mindenben a hibát keresni?
2014. május 01. 07:34
először is, nagyon kifogásolom a cikk címében található "újabb" jelőt, hiszen ez azért túlzás, még egyáltalán nem volt borányuk.
és egyébként is, ennek a nevenincs másik bandának, nem a One Direction "nyúlta le" a klippjét, hanem a rendező. én még azt is el udom képzelni, hogy a fiúk semmit nem tudtak erről az egészről.
és igen, látható a hasonlóság a két klipp között, nade egy doboz miatt perelni?!
és egyébként is, ennek a nevenincs másik bandának, nem a One Direction "nyúlta le" a klippjét, hanem a rendező. én még azt is el udom képzelni, hogy a fiúk semmit nem tudtak erről az egészről.
és igen, látható a hasonlóság a két klipp között, nade egy doboz miatt perelni?!
2014. május 01. 17:04
|
|
vozarekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 214900 offline
|
Ez tök hülyeség..... Ha valaki kitalál egy módszert(ha igaz) azt mások is fogják használni főleg ha jó. Vagy gondolhatna erre úgy is hogy elterjesztették a módszerét, és ismert lett velük, mert azzal a másik béne klippel nem lett. Egyébként meg szerintem vannak olyan találékonyak, hogy egyedül találták ki.
2014. május 01. 21:01
|
rage_xx_loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 199791 offline
|
én speciel nem bírom az 1D-t, de a két videó amúgy csak kicsit hasonlít egymáshoz, de hát manapság már szinte mindenki másolja a másikat, kevés az eredetiség, épp ezért kellene megbecsülni. Nem kizárt, hogy be fogják perelni a producert.
2014. május 02. 08:54
Utálom az 1D-t,így szerintem is egy kicsit másoltak.Nincs más ötletük,ennyi!
2014. május 02. 11:25
|
|
Hornyák Krisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 214995 offline
|
Marcella : Igazad van!!
2014. május 04. 09:26
|
|
Ingród16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 206221 offline
|
Ez tiszta hülyeség. Ha véletlen volt? És az a dal nem is jó, nem tudom miért kapott díjatt 2013-ban. De nem bírják őket békén hagyni? A médiában sincs nyugtuk, még egy rendető is rájuk száll? Már azért is szólni fognak, ha Niallnek barna haja lesz?? (mondjuk, de szerintem ez esélytelen)
2014. május 04. 11:13
Amikor azt írtad lopás reméltem hogy bankot raboltak vagy valami! Mindenki valakitől lopja a dalát stb. Nem értem mért kell ekkora ügyet csinálni ebből
2014. május 06. 20:40
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
Ez nem valami nagy hír. Miért nem tudják lerendezni egymás közt. Mindenkinek jobb lenne
2014. június 02. 15:44
|
|
christin19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.30. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 226801 offline
|
Seamus: Én sem láttam a klipet-.-
Erről enyit.
Erről enyit.
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cole Sprouse reagált a testvére és Palvin Barbara gyermekére
Cole Sprouse reagált a testvére és Palvin Barbara gyermekére
Palvin Barbara az első gyermekét várja.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát