Készül az élőszereplős Barbie-film
2014. április 25. 18:34
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Érdekes ötlet
2014. április 25. 19:27
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Mára már nem a barbis mesék a jók hanem szívesebben néznek az emberek Shrek,Némó,Gru,Szörny egyetem című meséket.
És még sorolhatnám a szépség értékét vesztette a mese világában értékesebb a jóság,őszinteség,
ami szerintem nagyon is rendben van.
Nem mondom hogy rossz lesz a mese de a Barbi már kiment a divatból!!!
És még sorolhatnám a szépség értékét vesztette a mese világában értékesebb a jóság,őszinteség,
ami szerintem nagyon is rendben van.
Nem mondom hogy rossz lesz a mese de a Barbi már kiment a divatból!!!
2014. április 25. 19:48
Érdekes ötlet, kisebb koromban imádtam a Barbie-kat
2014. április 25. 22:47
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Ennek semmi értelme xDd
2014. április 26. 09:45
|
|
Párizs-89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155933 offline
|
jó lesz ez, várom. Barbie mégicsak Barbie
majd leszerződtetik pl. Selenát vagy más ilyen fiatal eleve baba kinézetű színésznőt (persze kérdés hogy a fiatal Barbie lesz vagy 30 körüli) és sikeres lesz.
majd leszerződtetik pl. Selenát vagy más ilyen fiatal eleve baba kinézetű színésznőt (persze kérdés hogy a fiatal Barbie lesz vagy 30 körüli) és sikeres lesz.
2014. április 26. 10:36
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
Egyszer már hozzászóltam ehhez a cikkhez, de felmerült bennem a nagy kérdés: Miért csinálnak ilyen divatjamúlt filmeket? Aztán beugrott a válasz, ami szerintem egyeseknek választ ad: Mert a filmekért pénzt kapnak. Méghozzá milliókat. Akár sikeres akár nem. Persze ha sikeres többet kapnak, de hát akkor is...
2014. április 26. 10:43
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Végül is miért ne, de a casting sem lehet túl egyszerű, mert nem elég úgy kinézni, ahogy Barbie vagy Ken, de azért színészkedni is kéne valamicskét.
Persze ott a lehetőség, hogy keresnek egy plázacicás sztárt vagy inkább egy noname színésznőt és vele készítik el a filmet. Kent megtalálni azt hiszem könnyebb lesz.
Persze sok múlik a sztorin is. Én mondjuk mindig is bírtam a Barbie meséket.
Animációsan szépen megcsinálták.
Végem lenne ha a filmben is állandóan énekelnének és/vagy balettoznának.
Végem lenne ha a filmben is állandóan énekelnének és/vagy balettoznának.
2014. április 26. 11:42
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Oké....
Majd leszerződtetnek egy szőke cicababát Barbienak, Kennek meg jó lesz Bíbörke!
Majd leszerződtetnek egy szőke cicababát Barbienak, Kennek meg jó lesz Bíbörke!
2014. április 26. 14:30
|
|
AncsiiiiForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 212651 offline
|
ÚÚÚ de várom már !! Imádom BArbiet még mindig, van vagy 70 barbiem, s én simán megkaphatnám barbie szeretpét mert naon hasonlítok rá!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: