Ciki! Heidi Klum topless fotói bejárták az internetet (18+)
2014. április 21. 15:15
Az a helyzet, hogy ez a helyzet Pista bácsi és Marcsi néni esetében nem kerül ki a netre mint botrány. De ez a nő egy celeb, és erre gondolhatott volna. De biztos nem ezért veri falba a fejét. Meg van elégedve magával, (gondolom) így nincs oka szégyenlősködni.
2014. április 21. 18:38
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
De ezek a szabadságára is követik?! Vagy mi?! Amúgymeg ő modell,és szerintem biztos volt már olyan képe/feladata,hogy mesztelenül kellett lennie,és ez egy strand most istenem,ha nagyon senki nem volt ott had csináljon amit akar..
Én személyszerint nem csináltam volna ilyet,de ez az ő dolga.
Én személyszerint nem csináltam volna ilyet,de ez az ő dolga.
2014. április 21. 18:51
Először is milyen már hogy a strandon sincs magánya másodszot mint meztelenkedik a strandon és jujj szegánynek hogy lógnak a mellei
2014. április 21. 22:14
|
|
sel6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 800 Azonosító: 164208 offline
|
Nézzétek meg az első képen a melleit!!Utána a többin:D(csak egy "pici" különbség)
Na de azért még nyaralni sem hagyják az embert!!Ezért rossz sztárnak lenni!! -.-
Na de azért még nyaralni sem hagyják az embert!!Ezért rossz sztárnak lenni!! -.-
2014. április 22. 07:28
Egyetértek most az előttem hozzászólókkal, hiszen nyaral, ilyenkor is lencsevégre kell kapni a sztárokat? Viszont, azt én se értem, hogy miért nem vette fel a bikinije felsőrészét..
2014. április 23. 13:16
Ez már gonoszság!!!! Nemsokára odáig fajul a dolog hogy még azt is lefotózzák amikor WC-re mennek vagy amikor tusolnak.
2014. április 23. 16:58
|
|
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline
|
Basszus térröl még nem halottak a fotósok? Tudom , hogy nem ... megértem és sajnálom a csajt.... de ebböl is csak pénz jön be valakinek....
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: