Így néz ki Lady Gaga photoshop nélkül
2014. április 17. 08:56
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Elég öregnek néz ki a képeken,de a lények az,hogy ezeken látszik,hogy milyen is valójában
2014. április 17. 09:22
Szerintem ha barna haja lenne, egész szép lenne. De ez a szőke nagyon sokat rondít rajta, pedig nem lenne csúnya nő.
2014. április 17. 09:37
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Aty viláág!!
Nem szoktam külső alapján ítélkezni, de ez már nagyon csúnya!
2014. április 17. 10:18
Hát... ezeken a képeken nagyon öregnek néz ki, bár, szerintem alapból sem valami szép. A helyében én nem engedném nyilvánosságra hozni ezeket a képeket.
2014. április 17. 10:29
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Csinos de az arca szörnyű borzasztó csúnya!!!
Nem tökéletesek a sztárok sem azért is örülök neki ha kijön egy ilyen kép amin nincsenek vagyonra retusálva.
Gagáról mindig is tudtam hogy csúnya mert rajta a smink sem segít!!
Nem tökéletesek a sztárok sem azért is örülök neki ha kijön egy ilyen kép amin nincsenek vagyonra retusálva.
Gagáról mindig is tudtam hogy csúnya mert rajta a smink sem segít!!
2014. április 17. 11:03
Mindig is a rajongója voltam és vagyok is,de nem áll neki jól, ez a szőke egyenes haj ahogy mondta elöttem MileyCyusLover a barna haj jobban áll neki,és persze sminkkel együtt.
2014. április 17. 11:18
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Borzasztó állapotban van Gaga, mint egy kiélt, jobban tartott 60-as nő. Egyre jobban hasonlít Donatella Versace-re (sajnos)
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. április 17. 11:25
Hát,a sok smink eléggé elrontotta.Amúgy nagyon gyönyörű,de a sok sminkkel már túlzásba esett.Nem kellett volna olyan sokat sminkelnie.
2014. április 17. 12:18
Idézet (Zs00 @ 2014.04.17. 11:12)
Háát így e egy szépség, mivel a sok műtéttel elrontotta az arcát. Nekem a BAd romance klippben tetszik, ahogyan beszúrják őt smink nélkül
1 műtétje volt, az is csípő, szóval nem értem miről van szó
2014. április 17. 12:49
Elég ijesztő a színtelen szemöldökével.
Egy live show videoban jobban szemügyre lehet venni "photoshop nélkül".
Ez a smink borzasztóan áll neki :S
Egy live show videoban jobban szemügyre lehet venni "photoshop nélkül".
Ez a smink borzasztóan áll neki :S
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.