Idézet (Szandiii_1992 @ 2014.04.09. 11:34)
Szívesen hozzád vágnék egy értelmező kéziszótárt, csak hogy tisztában legyél a r*banc szó jelentésével.
Világosítsz már fel arról kérlek, hogy hol látsz te rózsaszínt? Lehet én vagyok a színvak - pedig még a szemüvegem is rajtam van - de akárhogy is nézem, az vöröses. De ha nekem nem hiszel, akkor a kedvedért előkerestem neked azt a
Staritys cikket, amiben tavaly augusztusban szó volt arról, hogy valaki megpróbálta eladni az egyik magazinnak a képeket, csak nem vették meg, mert kételkedtek abban, hogy valóban ő szerepel rajtuk, így az illető most közzétette őket tumblr-on. Ezek a képek egytől egyig már legalább 2-3 évesek, mivel jelenleg se nem szőke, se nem barna, se nem vörös.
Az elvakult szót pedig ha kérhetem az irányomban hanyagold, mert amíg nem ismersz személyesen, addig nem tudod, hogy milyen vagyok. Minden jellemző rám, csak az elvakultság nem. Ha olyat tesz, amivel nem értek egyet, akkor igenis hangot adok vele kapcsolatban, de mivel ezek a képek egyáltalán nem zavarnak -
mivel magán célra készültek, és ahhoz nekem semmi közöm - így nem fogom azt 'hazudni', hogy húúú mennyire megbotránkoztam, miközben nem így van.
Ha tényleg nem foglalkoztatna, akkor nem írtál volna vissza. Örülök, hogy ennyire jól kitudsz állni valakiért, de bárcsak jó emberért tennéd. Képzeld el egyetemre járok és szinte mindennap forgatom az értelmező kézi szótárát. Jó, hogy nem látod, ha szemüveges vagy. A szemüveg nem szünteti meg teljesen a szem hibáját, csak részleges megszünteti. Mind1 ezt te úgy sem érted..
Ja és nem tudok mást mondani arra aki orgiát rendez a turné buszában, drogozik. Ugyan hagyjál már. Meg kéne ismerned normális embereket is, nem csak pláza cicákat. Akkor tudnál különbséget tenni emberek között. Amíg ez nem sikerül addig hagyjál engem békén, az idióta rajongásoddal.