Hitted volna, hogy évtizedekkel ezelőtt börtönbe is kerülhettünk volna bikiniviselés miatt?
A teljes cikkhez kattints ide!
62 elképesztő dolog, amit nem tudtál a ruhákról
2014. április 07. 11:27
2014. április 07. 11:36
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
"A 19. századig a gyerekek mini felnőttekként öltözködtek."
Mert most nem.
A kislányok úgy öltöznek, mint a 20-30 évesek... Pff.
A cikkben volt több olyan dolog, amit már eddig is tudtam, de jócskán akadt új információ is, amit köszönök szépen.
"Ha az Egyesült Államokban elhagyja valaki a csomagját, egy idő után a Gazdátlan Csomagok Boltjában fog kikötni, ahol eladásra kerülnek – és több amerikai nagyvárosban is található ilyen." --> Van ilyen műsor is a tévében. Emberek elmennek ilyen aukciókra és zsákbamacska, hogy mit vesznek. Van-e érték a táskákban vagy csak koszos szennyes...
Vicces kis műsor, ha elcsípem, szoktam nézni.
Mert most nem.
A cikkben volt több olyan dolog, amit már eddig is tudtam, de jócskán akadt új információ is, amit köszönök szépen.
"Ha az Egyesült Államokban elhagyja valaki a csomagját, egy idő után a Gazdátlan Csomagok Boltjában fog kikötni, ahol eladásra kerülnek – és több amerikai nagyvárosban is található ilyen." --> Van ilyen műsor is a tévében. Emberek elmennek ilyen aukciókra és zsákbamacska, hogy mit vesznek. Van-e érték a táskákban vagy csak koszos szennyes...
1 felhasználónak tetszik:
olsenfan..
2014. április 07. 12:54
Az 5. pont néha még ma is él. Egyszerűen felháborító és gyomorforgató egyszerre. Egyébként nagyon érdekes lett a cikk, szép munka. A 27-esnél bemutatott cipők viszont ocsmányak :S
2014. április 07. 13:00
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
Amikor elkezdtem már az 1.-t olvasni, akkor ledöbbentem . Érdekes cikk
2014. április 07. 13:43
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Hát ezek nagyon jó az utolsó
2014. április 07. 14:02
|
|
makari.bogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.07. Hozzászólás: 94 Csatolások: 1 Azonosító: 193576 offline
|
Nagyon érdekes lett
Gratula
2014. április 07. 14:09
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
Hát mondhatni érdekes lett jó cikk. :/
2014. április 07. 14:15
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
a vége a legjobb...xDNagyon durva dolgok vannak benne...
)Király cikk;)
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett