A színésznő a Cosmopolitan címlaplánya lett, és végre színt vallott: tényleg implantátumok kerültek a melleibe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kaley Cuoco megnagyobbíttatta a melleit
2014. április 03. 20:04
2014. április 03. 20:08
|
omrayfanni2003visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 241 Csatolások: 33 Azonosító: 216630 offline
|
Jók lettek a képek.
2014. április 03. 20:20
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Hát azért az már tényleg kicsi volt úgyhogy szerintem kellett!
2014. április 03. 20:24
|
|
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline
|
Az első képen mintha összemixelték volna Jennifer Anistonnal.
2014. április 03. 20:25
Jók lettek ezek a képek. Nagyon szép lány. Szerencsére nem látszik, hogy megműtette a melleit, nagyon természetesen néznek ki.
2014. április 03. 20:30
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Hát szerintem ez giga-gáz. Remélem, majd valami mérgező cuccot töltöttek a mellébe, ami kilyukad majd, és mellrákja lesz tőle. Merthogy előfordul az ilyesmi. Aztán akkor nemhogy nagy melle, de semmilyen melle sem lesz. Gratulálni tudok csak, ahogy a férjének is, aki nem beszélte le erről. :S
2014. április 03. 20:36
Kaley egyszerűen csodálatosan néz ki a képeken! Dorcy1999 hogy kívánhatsz bárkinek is ilyet? ez szörnyű gonosz dolog, akárkiről is legyen szó!
2014. április 03. 20:40
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Dorcy1999 @ 2014.04.03. 20:30)
Hát szerintem ez giga-gáz. Remélem, majd valami mérgező cuccot töltöttek a mellébe, ami kilyukad majd, és mellrákja lesz tőle. Merthogy előfordul az ilyesmi. Aztán akkor nemhogy nagy melle, de semmilyen melle sem lesz. Gratulálni tudok csak, ahogy a férjének is, aki nem beszélte le erről. :S
Te olyan r*hadtul kedves vagy ember! Süllyedjek le a te szintedre és én is kívánjak neked olyat, mint amilyet te ennek a színésznőnek? Én a helyedben csöndben maradnék, magamba néznék és elgondolkoznék!
Én úgy vagyok vele, hogyha megnagyobbítatta akkor mi van? Szerintem a celebek/sztárok többsége kés alá feküdt egyszer-vagy kétszer élete során. Mindenkinek a magándolga ez. Ha ő nem volt vele megelégedve, akkor miért is ne? Pénze is volt rá, így ő is fizette ki magának. Én mondjuk soha nem rakatnék be magamnak implantátumot, de az is becsülendő, hogy nem 120 D-s betéteket rakatott be. Ez még szép, ízléses és nőies. Amúgy én meg mertem volna esküdni, hogy nem műcicije van.
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2014. április 03. 20:42
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Azért csomagolás nélkül is megmutathatná akkor, ha már bevallotta.
2014. április 03. 20:59
|
|
myneee20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209426 offline
|
Gratulálok neked Dorcy1999 ! Mert te olyan hu de szép vagy?! :-D Nem hiszem! Meg a te tested?! Nem akkor mi jogon szólod le Kaley-t?! Én a helyedben nem pofáznék ;-) puszi Miss nincs cici :-D idióta -.-
2014. április 03. 21:03
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Alapjáraton szépek lettek. Nem óriásiak, és pont ezért jó ez, mert nem lufikat rakatott be magának, csak csinosat és nőieset.
Bár én a plasztikai műtétek ellen vagyok, nagyon kivételes eseteket tudok elfogadni.
Dorcy1999:
Így gépen keresztül is küldenék neked egy rohadt nagy pofont, de olyat, hogy egy órán át a fogaidat kergesd. A mellrákkal nem lehet szórakozni, hülyegyerek!
Bár én a plasztikai műtétek ellen vagyok, nagyon kivételes eseteket tudok elfogadni.
Dorcy1999:
Így gépen keresztül is küldenék neked egy rohadt nagy pofont, de olyat, hogy egy órán át a fogaidat kergesd. A mellrákkal nem lehet szórakozni, hülyegyerek!
2014. április 03. 21:05
Nagyon szép nő!
Szerencsére nem vitte túlzásba a mellnagyobbítást.
Szerencsére nem vitte túlzásba a mellnagyobbítást.
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt léptek a vörös szőnyegre.
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Mr. Fantasy-val került összetűzésbe.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?