48 tény, ami bizonyítja, szuperképességeink vannak
2014. március 30. 21:22
|
|
Big time rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 209209 offline
|
ez nagyon érdekes!!!
2014. március 30. 21:31
Úristen, ez nagyon durva
Amúgy nagyon jó cikk lett
Amúgy nagyon jó cikk lett
2014. március 30. 21:56
|
|
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline
|
Ez egy kib@szott*l jó cikk lett!
Respect az írónak meg a tudósoknak is
2014. március 30. 21:57
|
|
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline
|
Szofy98 ez csak kérdés semmi kötözködés de azt nem írták hogy víz és élelem nélkül a férfi inni sem ivott??
2014. március 30. 22:29
|
|
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline
|
Dejó, dejó, több ilyen is kéne! Köszi
2014. március 30. 22:33
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
WOW!hatalmas pirospont a cikkírónak.ez nagyon érdekes cikk!
nem is tudtam a nagyrészét
2014. március 30. 22:48
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Sofy98 @ 2014.03.30. 20:13)
"33. Akár két hónapig is túlélhetünk élelem nélkül." Na ez viszont hülyeség. Azt hiszem tavaly volt, hogy egy felnőtt férfi kísérletet indított, hogy mennyi napig bírja élelem nélkül, és 11 nap után meghalt...
Ez attól is függ, hogy az illető milyen fizikai kondícióban van. Én a 45 kilómmal simán kinyiffannék tíz napi élelem nélkül, hiszen alapból is csont és bőr vagyok. De például aki mondjuk a túlsúlyos kategóriát súrolja, az szerintem simán eléldegélhet hosszabb ideig kaja nélkül, hogyha nagy mennyiségben vizet visz be. Abban viszont igazad van, hogy a két hónap túl sok, de átlagosan 4-6 hetet bír ki az ember kaja nélkül. A tizenegy nap meg két hét sincsen. Biztos, hogy jól emlékszel?
A cikk meg nagyon szuper lett, nekem nagyon tetszett! Köszi Courtneyy, hogy nem csak májli nyelvéről és az egydé fiúcskák pukijukról kell olvasgatnunk, hanem azért ismeretterjesztő dolgokról is!
"46. Gyakran azért felejtünk el információkat, mert az agyunk megvédi magát a túlterheléstől."
Értem már, hogy miért felejtek el mindig mindent.
Viszont a 25-ös állítás nagyon durva. Túlhordás esetén fent áll a magzatszurokkal való probléma, mivel a baba ilyenkor simán tud székletet üríteni. Bár én még nem láttam meconium aspiratios (tulajdonképpen magzatszékletbe belefulladt) babát, de ezzel az életét veszélyeztették. Ha két-három héttel túlhordja a kismama a babát, akkor mesterségesen megindítják a szülést, és még akkor is fent áll a meconium veszélye. Durva, én tuti nem vállaltam volna be. Az ötös pontra térve a szív pedig azért tud működni, mert oxigénhez jutva egy ideig működik az ingerületképző, illetve ingerületvezető rendszere, amitől igazából dobog a szívünk.
2014. március 30. 23:17
|
|
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline
|
Ez nagyon érdekes!
2014. március 30. 23:36
|
zooliiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 137702 offline
|
Ajánlom figyelmetekbe Bartos Cs. István videóit, na, neki aztán tényleg szuperképességei vannak. Amit eszik, szív meg vedel, abba egy normál ember rég belehalt volna.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett