Varázsigéket kántálva dementor szedi áldozatait — videó
2014. március 24. 22:29
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Inkább Halálfalónak megy el a figura, de amúgy hatalmas.XD Tuti kértem volna tőle egy autogramot, bár nem tudom, hogy először mit reagáltam volna. Hatalmas Harry Potter fanatikus voltam még tinédzser koromban, szóval tutira leesett volna, hogy az Expecto patronum pont, hogy elűzi a dementorokat. Nálunk miért nem csinálnak ilyet Budapest utcáin?XD
2014. március 25. 08:15
|
|
Fazakas Palmaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 190424 offline
|
az utolso ember
)))
2014. március 25. 14:25
Én vagyok az egyetlen, aki szerint ez cseppet sem vicces? :/ Annyira látszik, hogy megvan játszva, hogy elveszti erejét a humor.
2014. március 25. 14:28
A Wingardium Leviosa a tárgyak lebegtetésére van.
D #fanatikus de ettől nagyok voltak.:DDDD
Végén: Touch me I'll fuck you.
Végén: Touch me I'll fuck you.
2014. március 25. 16:59
|
|
Sajt200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 626 Csatolások: 0 Azonosító: 196987 offline
|
Hatalmas
azért milyen érdekes hogy az emberek hogy reagálnak az ilyenekre
de szerintem pont olyan embereket néztek ki maguknak, akik talán nem látták a hp-t és nem ismerték úgymond a varázsigéket x'D meg a csávó röhögése sem semmi
Lent páran meg tök komolyan vették...ember ez csak egy poénos video nem a harry potter gúnyolása... -.-
Lent páran meg tök komolyan vették...ember ez csak egy poénos video nem a harry potter gúnyolása... -.-
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.

0 felhasználónak tetszik: