14 hónap börtönt kapott a macskáját megmikrózott nő
2014. március 13. 22:05
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Hát teljes mértékben megérdemelt a büntetés!
2014. március 13. 22:13
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
hát megérdemelte... de őszintén szólva ennél többet én sem adtam volna neki.
2014. március 13. 23:14
|
|
Killirianúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 221543 offline
|
Én megértem a reakciókat, hisz' brutális amit tett, és én az előző cikknél is leírtam,hogy szerintem ez borzalmas nagy kegyetlenség, de most tényleg ilyeneket kell írni,hogy golyót a fejébe, meg,hogy rohadjon meg? Én -félreértés ne essen- elítélem ezt a lányt és amit tett, mert megbotránkoztató és megérdemli a börtönt, de ez nekem már sok,hogy golyót akartok a fejébe.
2014. március 13. 23:16
|
|
Eperfa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 571 Csatolások: 4 Azonosító: 158518 offline
|
Szerintem lehet hogy többet hatott volna egy rehab, vagy hasonló, mint egy sima börtön :S
Az, hogy nem gondozhat állatot, az meg szerintem teljesen korrekt.
De ennél többet én sem adtam volna neki.
Az, hogy nem gondozhat állatot, az meg szerintem teljesen korrekt.
De ennél többet én sem adtam volna neki.
2014. március 13. 23:29
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
A 14 hónapot én is kevésnek találom, viszont azzal a döntéssel, hogy élete végéig nem gondozhat állatot, teljesen egyetértek.
Mellesleg Killirian-nal is egyet kell értenem. Egy páran "kissé" túlzásba estetek a büntetésével kapcsolatban. Tényleg nagyon durva és felháborító amit azzal a szegény macskával csinált, de a villamosszék, a golyó a fejébe stb. stb. már azért túlzás...
Mellesleg Killirian-nal is egyet kell értenem. Egy páran "kissé" túlzásba estetek a büntetésével kapcsolatban. Tényleg nagyon durva és felháborító amit azzal a szegény macskával csinált, de a villamosszék, a golyó a fejébe stb. stb. már azért túlzás...
2014. március 13. 23:43
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Killirian @ 2014.03.13. 23:14)
Én megértem a reakciókat, hisz' brutális amit tett, és én az előző cikknél is leírtam,hogy szerintem ez borzalmas nagy kegyetlenség, de most tényleg ilyeneket kell írni,hogy golyót a fejébe, meg,hogy rohadjon meg? Én -félreértés ne essen- elítélem ezt a lányt és amit tett, mert megbotránkoztató és megérdemli a börtönt, de ez nekem már sok,hogy golyót akartok a fejébe. 
Igazad van, a golyó túl kíméletes lenne. Ez a szerencsétlen állat 90 percet szenvedett még, kegyetlen halála volt. Ennek a nőnek egy fejlövés nem igazi büntetés, az gyors halál. Rohadjon meg a börtönben vagy haljon ő is kínhalált. 14 hónap börtön nem büntetés.
2014. március 14. 05:50
Eléggé keveslem ezt. 14 hónap? Oké, az több mint 1 év,de akkor is. Most szerintem rengeteg állatbaráttal megutáltatta magát.
2014. március 14. 07:00
Ha egy macskával ezt tette, az embertársaival mit csinálna? Kicsit kevésnek találom a büntetést, de legalább megbüntették, és nem tarthat állatot.
2014. március 14. 08:20
|
|
Treasure004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 220527 offline
|
Szegény cica
hogy lehet ilyen gonosz valaki?
2014. március 14. 11:31
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Hihetetlen milyen emberek vannak,megérdemelt akár 12 év börtönbüntetést. HIHETETLEN!!!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.

0 felhasználónak tetszik: