VV6: Dorkával megy párbajozni Charlotte
2014. február 27. 17:11
Én utálom a valóvilágot..de én Charlottenak szurkolok.
2014. február 27. 19:11
|
|
stellaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.12. Hozzászólás: 304 Csatolások: 2 Azonosító: 200039 offline
|
Charlottnak szurkolok ő még ha nem is szimpi megmondja az igazat nem úgy mint Dorka aki csak pampogni tud hogy blabla ráadásul dagadt mint a ház és egyébként akit nem is érdekel az ne irkáljon már olyanokat essen ki az egész ez hülyeség .CSAK AZ ÍRJON AKIT ÉRDEKEL AKIT NEM AZ MEG NÉZZE A MINIMAXOT,DISNEYT NE ITT GYŰLÖLKÖDJÖN!!!
1 felhasználónak tetszik:
Cetleen
2014. február 27. 19:16
wtf????az egész vv egy baromság,de hajrá Dorka<33
2014. február 27. 19:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (stellaaa @ 2014.02.27. 19:11)
Charlottnak szurkolok ő még ha nem is szimpi megmondja az igazat nem úgy mint Dorka aki csak pampogni tud hogy blabla ráadásul dagadt mint a ház és egyébként akit nem is érdekel az ne irkáljon már olyanokat essen ki az egész ez hülyeség .CSAK AZ ÍRJON AKIT ÉRDEKEL AKIT NEM AZ MEG NÉZZE A MINIMAXOT,DISNEYT NE ITT GYŰLÖLKÖDJÖN!!!
Jobb lenne, ha az ilyen sz*rok helyett inkább a Minimaxot meg dizni csánelt néznétek egyébként. Ha mesére aludnál el esténként, akkor nem sorvadna neked sem az agyad és kevesebb gyermek lenne Magyarországon, akik k*félni és drogozni akarnak 12-18 évesen eme műsor hatására. Nem vagyok a televíziózás ellen, mivel speciel hatalmas sorozat fanatikus vagyok, de nagyon gáz az, ha valaki a valóvilághoz hasonló műsorokat igényli.
2014. február 27. 20:50
|
|
Killirianúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 221543 offline
|
Miért ne írhatna ide olyan is, aki például nem igen szívleli a Való Világ-hoz hasonló agysorvasztó sorozatokat? Természetesen mindennek van határa, nem azt mondom,hogy most mindenki minden hasonló műsort "savazzon", de ami tény az tény... Egyre inkább azt venni észre,hogy aki utálja és nem is nézi, az is tud mindent róla... a csapból is ez folyik és nem kicsit irritáló,hogy mára már ilyen műsorokat kell sugározni főműsoridőben, hogy legyen kellő számű nézettsége -és ezzel együtt bevétele- egy csatornának. Ha már itt tartunk: a jelenlegi szériában már nem is a nézők juttaták be a szereplőket, hanem aszerint választották be őket,hogy ki csinálja a legtöbb balhét, bulit, és tárja szexuális életét egy ország tv-nézői elé. Úgy tűnik ez kell a magyar emberek bizonyos százalékának: nagypofás, értelmiségileg visszamaradott, szexuálisan nagy étvágyú,a feltűnést szinte már kórosan kereső személyek. Már-már sírni tudnék, amikor látom ezt a drasztikusan nagy mértékben a romlás felé rohanó -hajdan magas elvárásokat kereső-, ma inkább csak a lagymatag, elvetemült sorozatokat kedvelő társadalmat. Én szeretem a sorozatokat emellett, ne értsetek félre... de! ez nekem nem minőségi műsorszolgáltatás! Mégis bocsánat, ha megsértettem valakit, nem ez volt vele a szándékom.
2014. február 27. 21:13
NAGYON ÉRDEKES! Már a Starity-t is be ke kell szennyezni a hülye VV-vel, ha már egyszer elkezdődött!!! Akit érdekel, az megnézi a TV-ben, szóval nem értem, miért kell erről is cikket írni.
2014. február 27. 21:17
Olyan jó, hogy teljesen érzelemmentesen tudok ide írni, hiszen egyszerűen nem tud érdekelni már ez banalitás amit sokan Való világnak neveznek. Azért sajnálom azokat akik beengednek ilyen szennyet az otthonukba. De majd gyújtok értetek gyertyát, vagy kettőt, egyet a lelketekért és még egyet a műsor nézése közben elpusztult agysejtekért
2014. február 28. 01:28
|
|
SulliInsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 190033 offline
|
Szerintem undorító ez a Dorka. Miért lenne Charlotte gyáva?! Hát könyörgöm had döntse már el maga,hogy kit hív ki párbajozni,Dorkának mi köze van hozzá? Teljesen érthető volt,hogy őt hívta Csarli párbajozni,mivel rárakta a jelet,de nem csak ez miatt,hiszen már elég régóta nem szimpatikusak egymásnak. Igaz,Izával is volt sok konfliktusa,de vele legalább meg tudta beszélni,mert meghallgatta,de ha Dorkának próbál szegény valamit mondani,akkor csak lehurrogja folyamatosan. Miért kellet volna Csarlinak Izát vinni? Mert a többiek azt mondták? Iza is egész héten be volt szarva,hogy őt viszi párbajozni,most meg ordibál,hogy ő akar menni..szánalmas. Dorka azt mondta,hogy elejétől kezdve tudja,hogy ő megy párbajozni,akkor most mi a probléma? Min húzta fel magát ilyen hirtelen?! Csarlit tökéletesen meg tudom érteni,helyében én is Dorkát vittem volna ki,az is rosszul eshet neki,hogy Simont kiszavazták..ők meg Zsoltal nyugodtan nyámnyognak egymáson,Dorka miért is érdemli meg ezt?! Hajrá Charlotte,én rád szavaztam..Simonság van!
Cetleen
2014. február 28. 01:46
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nos, en Izara es Dorkara szamitottam, Izara jobban, de ha belegondolunk nem volt rossz huzas. Szerintem Izatol felt, hogy lehordja ot a sarga foldig meg minden, Dorkanak meg ott van Zsolt aki erossebbe teszi. Szerintem Dorka Zsolt nelkul nagyon szurke lenne, persze vicces, aranyos, de Zsolt nelkul semmi. En nyilvan Dorkanak szurkolok, mert Charlottet ki nem allhatom az elejetol. Nem tudom, hogy ez bator vagy gyava huzas volt, de ertelmes, mert tenyleg Dorka provokalni szokta ot, meg egyszeruen semmi pozitiv vonzalom nincs koztuk.
2014. február 28. 07:09
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.02.27. 19:25)
Jobb lenne, ha az ilyen sz*rok helyett inkább a Minimaxot meg dizni csánelt néznétek egyébként.
Mintha ezeken a csatornákon olyan színvonalas műsorok mennének...
Beyla
2014. február 28. 13:01
|
|
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline
|
Dorka menjen vissza a villába!!
hajrá
hajrá
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.