VV6: Dávid megy párbajozni
2014. február 10. 16:02
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Kit érdekel?És nagy sztrának nevezzik ezeket,akik csak ott bent szórakoznak teljesen hétköznapi emberek nem érdekel ez a műsor főleg nem az az Éjjel-nappal.
2014. február 10. 16:26
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
hagyja kint Vikit! utálom azt a csajt-.-
2014. február 10. 16:46
Ha kihívja a Vikit akkor tuti, hogy kint marad.. Bár szerintem érzi, hogy erős játékos Viki, szóval kétséges, hogy őt hívja ki, de ha mégis Vikire esik a választás, akkor úgy gondolom, hogy szoros lesz a párbaj.
2014. február 10. 17:47
|
|
Redzsi5225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 205238 offline
|
Idézet (sarika2001 @ 2014.02.10. 16:26)
hagyja kint Vikit! utálom azt a csajt-.-
Szerintem is.
2014. február 10. 17:55
Szerintem nem annyira tökös Dávid,hogy Vikit hívja ki. Szerintem Viki bárki ellen visszatudna jönni, hisz ha Ő nem lenne a villában nem lenne feszkó,nem lenne izgalom. Ezért is az egyik kedvencem.
2014. február 10. 20:26
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
ha tényleg Vikit viszi ki én viki ellen szavazok!
2014. február 11. 17:13
Remélem kiviszi Vikit de akk kint marad sok embernek a p***szt viki stilusa jön be. Amikor már bement a csávo akk is mondta neki h nyugodtan ki is mehetsz.
2014. február 11. 19:06
Ha az első párbajt nézzük,ahol Laci és Krisztián mérte össze az erejét,még kiválasztás előtt a nézők szavazhattak,hogy a kihívott fél -azaz Laci- kit hívjon ki.A nézők Krisztiánt választották meg,nagy fölénnyel a többiek felett.Aztán a Laci betyár kit is vitt ki?Hát persze,Krisztiánt.
A napi szavazás végeredménye szerint a nézők úgy gondolják, Dávid tartani fogja a szavát.
Szóval,én egy kicsi összefüggést találtam itt.
Bármennyire is kedvelem Dávid stílusát,sőt az egész személy,úgy gondolom,hogy nem lenne esélye Vikivel szemben,hiszen a nézők szeretik azokat a villalakókat akik csinálják bent a műsort.És Viki pont ez a személy.
Viszont szerintem,Teo,Zsófi és Charlotte ellen simán melengethetne újra a villában.
Bár Zsófit biztos,hogy nem viszi ki,hiszen tetszik neki,akkor miért is tenné.
A napi szavazás végeredménye szerint a nézők úgy gondolják, Dávid tartani fogja a szavát.
Szóval,én egy kicsi összefüggést találtam itt.
Bármennyire is kedvelem Dávid stílusát,sőt az egész személy,úgy gondolom,hogy nem lenne esélye Vikivel szemben,hiszen a nézők szeretik azokat a villalakókat akik csinálják bent a műsort.És Viki pont ez a személy.
Viszont szerintem,Teo,Zsófi és Charlotte ellen simán melengethetne újra a villában.
Bár Zsófit biztos,hogy nem viszi ki,hiszen tetszik neki,akkor miért is tenné.
2014. február 11. 21:06
|
|
Harry rajongóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 206908 offline
|
hát remélem kint marad a pics*ban nagyon utálom egy bunkó beképzelt buzi paraszt!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.

0 felhasználónak tetszik: