Halálosan megfenyegették az ötéves Disney-sztárt
2014. november 19. 11:24
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
biztos nem magának csinált a kis ötéves instagramot!!! oké h valaki utálja...gyűlöli de ez azért télleg túlzás, szegény
2014. november 24. 23:00
|
|
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline
|
És amikor most ódákat zengek arról, hogy minek egy ötéves kisdizniporontynak Instagram-fiók.
Innen bizonyára mindenki tudja, hogy akit egyszer a dizni leszerződtet, az 20 éves koráig szerepelt szennynél szennyebb sorozatokban. A Sok sikert, Charlie! még a jobbik fajta volt, de mivel nem készítik tovább, egyre gyérebb a dizniműsorok igényes listája. Az ötéves kis Mia Talerico még ki sem bújt a tojásból, már most annyi rajongója van, mint égen a csillag. Kérdezem én tőletek: mi a jófenének? Bizonyított? Ha igen, mit? Tényleg megerőltető feladat egy részben elmondani négy szót, és akkor rólad szól az egész sorozat. Teljesen biztos vagyok benne, hogy egy jelenetet sem fog tudni felidézni, és miért? Mert jönnek az újabb sorozatok, ami eltakarják a legelsőt. Azért neki az Instagram-fiók, hogy világszerte többmillió agysejtleszívó emberke küldözgesse neki az "ari" "üziket", melyekben istenítik a tudását még ki nem mutató Miát. Ezért neki az az Instagram-fiók, gratulálok mindenkinek, összehozták az életét.
Innen bizonyára mindenki tudja, hogy akit egyszer a dizni leszerződtet, az 20 éves koráig szerepelt szennynél szennyebb sorozatokban. A Sok sikert, Charlie! még a jobbik fajta volt, de mivel nem készítik tovább, egyre gyérebb a dizniműsorok igényes listája. Az ötéves kis Mia Talerico még ki sem bújt a tojásból, már most annyi rajongója van, mint égen a csillag. Kérdezem én tőletek: mi a jófenének? Bizonyított? Ha igen, mit? Tényleg megerőltető feladat egy részben elmondani négy szót, és akkor rólad szól az egész sorozat. Teljesen biztos vagyok benne, hogy egy jelenetet sem fog tudni felidézni, és miért? Mert jönnek az újabb sorozatok, ami eltakarják a legelsőt. Azért neki az Instagram-fiók, hogy világszerte többmillió agysejtleszívó emberke küldözgesse neki az "ari" "üziket", melyekben istenítik a tudását még ki nem mutató Miát. Ezért neki az az Instagram-fiók, gratulálok mindenkinek, összehozták az életét.
2014. december 12. 17:42
|
Vivóó12133új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 236735 offline
|
Ez az ember nem normális! Szegény Mia! <3 Kitartáás! <3
2014. december 18. 17:53
Idézet (,2014.02.04. 12:41~4694779)
Az ötéves Mia Talerico halálos fenyegetést tartalmazó üzeneteket kapott az Instagramon. A rendőrség komolyan veszi a történteket és nyomozást indított.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ez aztán szép!Ki írt ilyet?És mit?
2014. december 18. 18:01
az aki utál egy sztárt az ne ilyet "irjon",hanem irja azt hogy nekem nem tetszik.nekem ő a kedvenc gyerek sztárom.egyet értek
"Vivóó12133"-al.
"Vivóó12133"-al.
2014. december 30. 18:10
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Szomorú,hogy ilyen van.De tényleg...minek egy 5 éves kislánynak bármilyen adatlap vagy oldal vagy nem is tudom mi??!!
2015. január 03. 02:27
Vannak ilyen szihopaták....szegény lány,még azt sem érti,h mifolyik ott...
2015. január 06. 09:07
|
|
Bori2001MJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 218525 offline
|
jaaa... minek neki instagram? am már 6 éves... de am a pali hülye... meg mi baja van a csajjal?
2015. január 16. 16:01
Ez az ember nem normális!
Szegény Mia!
Egyébként miért is van Insagramja? o.O
Egyébként miért is van Insagramja? o.O
2015. január 22. 19:02
|
|
selena10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 177562 offline
|
atyavilág egy 5 éves kislányt fenyeget meg
amúgy meg tényleg minek neki instagram nekem is csak 12 évesen lett szerintem úgysem használja meg szerintem olvasni se tud még egyébként meg remélem elkapják ezt a hapsit hogy képzeli
amúgy meg tényleg minek neki instagram nekem is csak 12 évesen lett szerintem úgysem használja meg szerintem olvasni se tud még egyébként meg remélem elkapják ezt a hapsit hogy képzeli
2015. január 26. 21:06
|
|
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline
|
Én az anyját is kivizsgáltatnám. Vigye inkább játszótérre a gyereket, vagy adjon a kezébe egy mesekönyvet - ne az Ájfóóónt meg a tabletet.... Sajnálom az ilyen gyerekeket, akiket a szülei nyomatnak a médiában és csak a képernyőn van gyerekkoruk. :/
2015. január 27. 19:10
Egy 5 éves kislánynak instragam?OoIsteneeem már..Itt kezdődnek ezek a problémák..A másik meg..Miért írogat neki ez a nem normális(ha már instragamrja van szerencsétlennek) ?? Az ilyen emberre aki ilyeneket írogat, az pszicho -.-˝ erre nem lehet mást mondani
2015. február 01. 00:18
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Azért még nem korai az instragram???
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.

0 felhasználónak tetszik: