"A kizárást követő percekben már tüntetések indultak a rajongók részéről..."
trololololol!
Bréking: kizárták VV Simont a villából
2014. február 01. 10:53
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
ne már én imáádtam
2014. február 01. 10:56
Ha mindenkit kizárnak akkor minek megy a műsor?!?!
2014. február 01. 10:58
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Sweet Jesus! Káosz professzor?! Komolyan?! -.-
2014. február 01. 11:16
|
zottyovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.26. Hozzászólás: 198 Csatolások: 1 Azonosító: 167935 offline
|
Hat megerdemelte hogy lehet egy norol letepni a ruhat es utanna jokepet vagni hozza mar reg ki kelett volna zarni a villabol mert folyamatosan megsertette a villa szabalyzatat
2014. február 01. 11:18
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Szerintem jól tették. Charlotte pedig nem is foglalkozott vele úgyhogy nem mindegy már neki?? Így járt nem kellett volna ezt csinálnia. Magának köszönheti ezt!!!
2014. február 01. 11:24
|
|
Sumarokyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 211175 offline
|
Dalma200302 egyet értek.
Amúgy meg, én Viki-t zártam volna ki, ő kiabál álandóan simonnal,Simon rá se nézett, mer verekedni készültek ugye.., de Viki le huzta Simon nadrágját, megérdemelte már viki, Ő Keménykedik mindenkivel mintha ő jobban tudná, tudom hogy simon se 1 szent mer borral itatta a kacsát, stb, de azért ha valaki jók be rugik, elszabadul a pókol, nem jó ha berugik, de meg bánja és talán attól jobb ember lesz ha átgondolja az egészet, ezekmeg egyszerre le támadják, Óké vitatkoznak vele, Kiabálnak, de nem halt meg,egyszerre ki lett öntve, Simon meg bánta, akkor kérlek titeket mi a faxért kell Simont kizárni? Óké MAJDNEM mindenki utálja, de legalább a Barátnőjére gondolnának, bele hal ha nem lássa szerelmesek, :/
Szar döntés volt, Sajnálom ha nem értetek egyet velem. Ez csak 1 vélemény, mint mindenki másé!
Amúgy meg, én Viki-t zártam volna ki, ő kiabál álandóan simonnal,Simon rá se nézett, mer verekedni készültek ugye.., de Viki le huzta Simon nadrágját, megérdemelte már viki, Ő Keménykedik mindenkivel mintha ő jobban tudná, tudom hogy simon se 1 szent mer borral itatta a kacsát, stb, de azért ha valaki jók be rugik, elszabadul a pókol, nem jó ha berugik, de meg bánja és talán attól jobb ember lesz ha átgondolja az egészet, ezekmeg egyszerre le támadják, Óké vitatkoznak vele, Kiabálnak, de nem halt meg,egyszerre ki lett öntve, Simon meg bánta, akkor kérlek titeket mi a faxért kell Simont kizárni? Óké MAJDNEM mindenki utálja, de legalább a Barátnőjére gondolnának, bele hal ha nem lássa szerelmesek, :/
Szar döntés volt, Sajnálom ha nem értetek egyet velem. Ez csak 1 vélemény, mint mindenki másé!
2014. február 01. 11:29
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Végre.! jól tették hogy kízárták..
2014. február 01. 11:41
|
|
xxcsillagúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 220320 offline
|
A Dagadt picsa kötekedett,és ő húzta le simon gatyáját.Ezt a picsát szemközt kellett volna jól vágni.Nem csoda,ha simon,kiakadt.Bár ,nem nézem,ezt a gagyi műsort.Egy barom,aki még ilyen műsort készít.Nem csodálom,ha Árpa Attila,ezt műsort el sem válalta.
2014. február 01. 11:50
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
Mehetne a többi is.
2014. február 01. 12:45
|
|
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline
|
Mindenki beharangozta, mekkora volt, ezért belekukkantottam neten, nos.. tulajdonképpen mindketten gusztustalanul viselkedtek. A duci lány (Niki?), provokátor, Simon pedig egy elmebeteg. Ennyi elég is volt, kellőképpen leépült az agyam, köszönöm szépen, többet az RTL II, és az RTL Most közelébe se megyek..
2014. február 01. 13:10
|
|
Vic00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 652 Csatolások: 0 Azonosító: 211726 offline
|
Jó igen, tényleg odarakta a cigeráttát, meg lehet, hogy adott neki egy kis piát, de most komolyan, emiatt kellett ekkorát veszekedni? Viki csak provokálni tud, és lehet, hogy megkapja ő is minden nap, hogy röfi, meg stb, de mindenki megkapja, nem csak ő. Simont is leb*zizzák, elmebetegezzék, és mi van, ha tényleg baja van, ha egy kis agyirokkant?
Komolya. Tiszta hülyeség volt ez a szavazás. Kár, hogy az egész sztor meg van írva. Ha Simon össze tudott szedni tegnap este óta 5000 likot arra az oldalra, hogy Simont vissza a VV6-ba, akkor Viki hányat kapna? 5 likeot? Az a baj, hogy rosszul játsszik. Másokat okol azért, ami ő.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. február 01. 14:25
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
engemn aztán r*h*dt*l nem érdekel.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Megszólat a párja, A$AP Rocky.
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot