14 tipikus diák, akiket minden suliban megtalálni
2014. február 06. 21:49
Sosem tanul, de mégis mindig ötöst kap.. Na, ez én vagyok:DD
2014. február 06. 22:36
jó cikk lett, bár néha azért elég amcsi álmos. a mi a sulinkba egyébként ezek klikk kategóriák. nálunk megvannak húzva a láthatatlan körök, és aki kiesik, hát sok sikert (a múlt héten egyik évfolyamtársam emiatt akart öngyilkos lenni). amúgy országosan a 14. legjobb gimi, szóval nem valami getto school
2014. február 07. 12:55
|
|
spongyabob11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 205570 offline
|
Én: mindenki barátja és meglepõ képességek
2014. február 08. 12:06
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Hát azért nem mind jellemzõ
2014. február 09. 14:04
|
|
vilustoesselúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.08. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 220836 offline
|
Rám az a nemtanulmégis5östkap illik xD NAgyon értek az angolhoz és az oszitársaim már mindent felvetettek hogy mitől lehet a legjobb a hipnózisos xD
2014. február 09. 23:02
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
"mikor pár hete még az előző kollekcióból származó darabban parádéztak, amit te azóta nagy nehezen beszereztél, de most már persze cikinek számít."
mi a fene?
ezt valami rossz amerikai filmből idéztétek? Ez teljesen hülyeség, én egy viszonylag 'sznob' suliba járok, és sokaknak van iPhone 5-je, de nem néznek le senkit, akinek egy rosszabb telója van..
mi a fene?
2014. február 11. 14:38
|
|
WayerZsófiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.22. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 217219 offline
|
Rám a zenemániás <3 és a "nem tanul mégis ötöst kap" illik
D
2014. február 14. 19:08
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
mintha csak az osztályomat sorolták volna föl...
2014. február 15. 17:28
Én a zenemániás és a nem tanul mégis 5-öst kap vagyok.
2014. április 04. 21:20
|
|
OoSzabinaoOúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 81 Csatolások: 47 Azonosító: 218402 offline
|
Aki mindig figyelmezteti a tanárt házi ügyben: Huh ilyen hál' istennek nem nagyon van, max olyan hogy néha szólnak neki pl. Vivi de ez ritka
A rejtélyes idegen, aki folyamatosan utazik: Ilyen nincs
A zenemániás: Ilyen sincs, de mindinki szereti a zenét de nem vagyunk belepistulva
Apuci pici lánya/fia: Dósa Fanny
Aki mindig, mindenkivel versenyzik: Talán én (?)
Angolból nálunk 2 csoport van, és én a rosszabbikvan vagyok, de volt tavaly egy csaj, aki abba a csoportba járt mint én és akit ki nem állhattam (most is utálom, és ráadásul osztálytársam) és akkor csak azért tanultam sokat hogy jobb legyek nála, de mostmár átkerült a jobbik csoportba úgyhogy, lesz@rom az angolt
Minden titkok tudója: Ilyen asszem nincs
de majd kederül
Aki mindig megzavarja az órát, de a tanárok mégis imádják: Tomika, Levi meg talán Dávid + esetleg Milán
A minden lében kanál: Talán Inez
Ma volt Kisvárában futás (Fut a Várda) én mentem mert volt egy ilyen felmérésszerű és bejutottam, Inez meg az öltözőben elkezdi nekem mondani hogy Szabina te amúgy meg álltál Blankáék előtt. De sztem csak azért mondta mert ő nem került be
Csicska nem?
A blogger: Blanka
Mindenki barátja: Bernadett
(nem az osztálytársan, hál' istennek
de amúgy nagy r*banc
)
Nem tanul, mégis 5-öst kap: Én?
Én soha nem tanulok mégis 5-öst meg 4-est kapok
Mondjuk puskával
Aki minden héten más ügyet képvisel: Ilyen nincs
Nem tanul, de nem is zavarja: Milán
Aki meglepő képességekkel rendelkezik: Blanka, Gréta, Merci (tánc) Leila: Éneklés
Hát ennyi
A rejtélyes idegen, aki folyamatosan utazik: Ilyen nincs
A zenemániás: Ilyen sincs, de mindinki szereti a zenét de nem vagyunk belepistulva
Apuci pici lánya/fia: Dósa Fanny
Aki mindig, mindenkivel versenyzik: Talán én (?)
Minden titkok tudója: Ilyen asszem nincs
Aki mindig megzavarja az órát, de a tanárok mégis imádják: Tomika, Levi meg talán Dávid + esetleg Milán
A minden lében kanál: Talán Inez
A blogger: Blanka
Mindenki barátja: Bernadett
Nem tanul, mégis 5-öst kap: Én?
Aki minden héten más ügyet képvisel: Ilyen nincs
Nem tanul, de nem is zavarja: Milán
Aki meglepő képességekkel rendelkezik: Blanka, Gréta, Merci (tánc) Leila: Éneklés
Hát ennyi
2014. április 04. 22:18
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Blah,blah,blah.Ezt a cikket egy olyan ember találta ki,akinek unalmában nem volt mit írnia,ezért inkább kitalált egy tipizáló,általánosító szemetet.Mindenkinek megvan a saját személyisége, ezek csak egyes tulajdonságok kinagyításai egy emberben.Ez se nyerne Pulitzer díjat!
2014. április 06. 09:37
Mindegyik van a mi sulinkba
Én a zenemániás illetve a blogger vagyok *-*
2014. április 09. 17:36
Csak az nincsen a sulinkban, aki minden héten más ügyet képvisel. Én a zenemániás vagyok. De kihagyták a félénk, visszahúzódóbbakat. Pedig az is minden suliban/osztályban van. Én például az
is vagyok.
is vagyok.
2014. május 01. 18:24
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
Tetszik a cikk! gratula az írónak
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: