14 tipikus diák, akiket minden suliban megtalálni
2014. február 01. 20:01
|
|
luvingfob2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.01. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 220364 offline
|
hát, én ráismertem magamra és az osztálytársaimra is!!
2014. február 01. 20:03
egész jó ez a cikk
nem mind, de némelyik igaz, bár nem teljesen az én osztályomra, de a sulimba vannak rá példák
2014. február 01. 20:05
1. Nem.
2. Nem.
3. Nem.
4. Nem.
5. Majdnem.
6. Igen.
7. Nem. De csak mert nagyon nincs oda érte MINDENKI.
8. Ebbe valamilyen szinten beletartozom.
9. Nem tudok róla.
10. Nem.
11. Igen.
12. Nem éppen így fogalmaznék, szóval nem.
13. Igen.
14. Igen.
Szóval én abszolúte nem mondanám, hogy minden suliban/osztályban jelen vannak. ^^"
2. Nem.
3. Nem.
4. Nem.
5. Majdnem.
6. Igen.
7. Nem. De csak mert nagyon nincs oda érte MINDENKI.
8. Ebbe valamilyen szinten beletartozom.
9. Nem tudok róla.
10. Nem.
11. Igen.
12. Nem éppen így fogalmaznék, szóval nem.
13. Igen.
14. Igen.
Szóval én abszolúte nem mondanám, hogy minden suliban/osztályban jelen vannak. ^^"
2014. február 01. 20:06
Idézet (sz.fannie)
Én vagyok az egyetlen, aki nem ájult el ettől?!?
ÁLTALÁNOSÍTÁS..
Ott a pont!
2014. február 01. 20:42
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Ez itt szerintem nem annyira jellemző.
Az amerikai gyökér filmek hemzsegnek az efféle, idióta klikkbe besorolásos hülyeségektől. A deszkás, zenemániás stb. nem a személyiséget tükrözi, csak egy elnevezés, hogy aztán ezalapján ítéljenek meg. Persze itt is vannak, jó tanulók, "mindenlébenkanalak" és "mindenkibarátják" de sztem f@szság besorolni ezeket. Egy ember többféle személyiségből áll, és több dolog is érdekelheti.
Az amerikai gyökér filmek hemzsegnek az efféle, idióta klikkbe besorolásos hülyeségektől. A deszkás, zenemániás stb. nem a személyiséget tükrözi, csak egy elnevezés, hogy aztán ezalapján ítéljenek meg. Persze itt is vannak, jó tanulók, "mindenlébenkanalak" és "mindenkibarátják" de sztem f@szság besorolni ezeket. Egy ember többféle személyiségből áll, és több dolog is érdekelheti.
2014. február 01. 22:13
Nekem személy szerint tetszik ez a cikk, még ha lehetne is rajta kicsit összezörreni. Van benne elég sok ismerős jelző, ahová bőven tudnék besorolni embereket. De mint minden emberben több van, tehát lehet valakire ez is, az is, amaz is és még az is jellemző. Ettől változatos és "egyedi" egy ember természete. De valakikre erősebben hat például a kocka "énje", vagy a menő "énje", vagy az "okos" énje stb.. Ahogy észrevettem mai világban már egyre kevesebb ilyen csoportot lehetne kialakitani. Vannak a nagyszájú, beképzelt csiniknek képzelő csajok, vannak a "páva" fiúk, akik az ilyen pláza cicás lányok "hasonmásai", mivel ugyanúgy a divat, pia és buli a menő, és vannak az átlagosak, és akadnak persze a visszahúzódóak. Észrevételeim szerint ez történik a mai világban, ami engem roppant bosszant. A magukat "császároknak" képzelő egyedektől a falra tudnék mászni. Én mindig is ilyen átlagosabb, olykor zárkózottabb voltam, és szerintem az is leszek, ha csak egyszer ki nem török a "zárkámból".
2014. február 02. 08:50
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Általában ezek a tipikus diákok előfordulnak a sulikba.
2014. február 02. 09:16
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Ez egy bunkó fajta általánosítás.Egyébként a minden titkok tudója kicsit igaz rám,de nem pletykálok.
2014. február 02. 09:37
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Én a mindig mindenkivel versenyzik és a blogger csapatot is erősítem.
2014. február 02. 13:33
Jó cikk, és nagyon igaz. Én 3 kategóriába is beleesem: a titkok tudójáéba, a "Aki mindig megzavarja az órát, de a tanárok mégis imádják"-ba, és a nem tanulok, de 5-ös vagyok-ba (bár csak angolból van ez így:D). Gratulálok a cikkhez, nagyon szuper!
)
2014. február 02. 14:26
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Ennek a cikknek akkor lenne értelme, ha azt a cimet kapta volna, hogy 14 tipikus diák, akiket minden FILMBELI suliban meg lehet találni. Különben a cikk ötlete jó, valóban nem éppen 14 diáktípus, de legaláb 6-7 akad, amelyik minden suliban megtalálható, de nem ezek. Ezek inkább olyan sablon tulajdonságok, tinifilmek diákjait jellemzik, a való életben őszintén senkire se foghatók.
2014. február 02. 15:48
Én eddig legtöbbször úgy vettem észre, hogy az utolsó kategória igaz rám. állítólag tele vagyok meglepetésekkel...Nem véletlenül a kedvenc sorozatom
2014. február 02. 16:13
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Szinte mindegyikre találtam példát az én gimimben
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: