Ők meg egy fityinget sem.Ez durva.
Kim Kardashian lagzija egy fillérbe sem fog kerülni
2014. január 28. 17:45
|
omrayfanni2003visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 241 Csatolások: 33 Azonosító: 216630 offline
|
Mindenki ezreket fizet egy esküvőért.
2014. január 28. 18:09
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
hát ettől hányingerem lett...ekkora barmokat, és az a legszomorúbb, h a TV csatornának simán megéri kifizetni az esküvőt, mert a nézettségből a többszörösét kaszálják....-.-
2014. január 28. 18:17
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Akinek nincsen pénze rá, az murdáljon meg és dobja el az álmait, egy ilyennek meg aki bármennyit képes kifizetni a lagzijáért ingyen kapja...marha nagy igazságosság van a világban!!!!
2014. január 28. 18:27
Sosem értettem, hogy mi a jó a folyamatos magamutogatásban. Én úgy gondolom, ha már az embernek esküvője van, ne azért legyen, hogy a TV közvetítse és még véletlenül se felejtsék el az emberek, hogy ez a párocska mennyire odavan egymásért, hanem azért, mert mindkét fél úgy gondolja, hogy készek egymás társaságában leélni az életüket és őszintén szeretik egymást. Nem tudom, hogy a Kardashian família miért érez ellenállhatatlan vágyat arra, hogy életüknek a lehető legtöbb mozzanatáról tudjon az egész világ, de az biztos, hogy engem kifejezetten zavarna, ha az arcomban hatalmas kamerákkal kellene kimondanom az "igen"-t. Az meg egyenesen felháborító, hogy míg sokaknak több éven keresztül kell gyűjteniük az esküvőjükre, addig ők ingyen megússzák az egészet, csak mert közvetíti a TV, és mintha nem lenne elég pénzük.
2014. január 28. 18:44
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Sok boldogságot nekik! <333 Biztos jó lesz az esküvő.
2014. január 28. 18:49
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Whaaaaaaaaaaaaaaat???? Igazságtalan az élet:(
2014. január 28. 21:25
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
ingyen esküvő!
ez jó üzlet,mert fotósok és kamerások amúgy is lennének,de így legalább fizetnek is "belépőt ez esküvőre"
alig várom már az esküvőt,remélem-de nem is hiszem-,hogy ebből válás lenne
ez jó üzlet,mert fotósok és kamerások amúgy is lennének,de így legalább fizetnek is "belépőt ez esküvőre"
alig várom már az esküvőt,remélem-de nem is hiszem-,hogy ebből válás lenne
2014. január 29. 19:31
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Ez hatalmas szerencse bár ők nincsenek rá szorulva a pénzre de valakinek minél több van annál több kell.Jó célra is lehetne fordítani a pénzt beteg gyerekek,de nekik fontosabb egy puccos esküvő.
2014. január 29. 19:45
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet
A világra szóló lakodalmat a Versailles-i palotában szerették volna megrendezni, mely nagyon közel van Párizshoz, ám a hatóságok és a hivatalos szervek nem engedélyezték a párnak, hogy ott állhassanak oltár elé, történelmi okokra hivatkozva.
Imádom a franciákat.
Egyébként értem én, hogy Kardashian szeret a figyelem középpontjában lenni, de ki a francot érdekel az esküvője? Bár tudom, ezek minimum királyi párnak képzelik magukat, amiatt közvetítik.
Az E! meg ennél látványosabban nem is nyalhatná a hátsójukat. """Szegény""" Kardashianék, biztos nem telik nekik az esküvőre. Gyalázat...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: