Starity

Deportálhatják az Egyesült Államokból Justin Biebert

19 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 29. 20:30 #301
- törölt felhasználó -    
Amúgy ezt a popcornos "viccet" százszor mondjátok még el? Ti egymásból inspirálódtok? biggrin.gif És azt is mondjátok még el ezerszer h örülnétek neki ha elmenne... biggrin.gif Sajnálom, nem megy el... biggrin.gif
2014. január 29. 20:33 #302
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandii @ 2014.01.29. 19:35)
Te jó ég, mi folyik itt? Már csak egy kis popcorn kéne, mert olyan izgalmas a bilíbörök 'védelmező' kommentjeit olvasgatni. biggrin.gif  Ahelyett hogy elolvadnék, mint egy fagyi ezektől a 'meghatóan' nyáladzó kommentektől, inkább csak röhögni tudok. Tiszta nyáltenger. JuszTina kisasszonyt pedig tényleg eldeportálhatják, igazán megérdemelné.  biggrin.gif

Ott a pont. thumbsup.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2014. január 29. 20:33 #303
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nina 10 @ 2014.01.29. 19:36)
Amíg nincs Európában, nyugodtan. Teljesen egyetértek.

Teleportálják egy másik univerzumba. biggrin.gif
2014. január 29. 20:42 #304
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Úristen, komolyan leálltok ezzel a kislánnyal veszekedni, aki javában kóla helyett kakaót iszik és Minimaxot néz a tévében?XD Minap írt nekem egy elég érdekes hangvételű levelet, de a legjobb benne az, hogy még véletlenül is úgy állította be, hogy ne tudjak neki írni. F*cklogic! Addig fogja csinálni ezt a kötekedés, amíg a modik meg nem unják és nyomnak neki egy hatalmas bannt. Ugyanis nem akarlak elkeseríteni kedves Betti, de észosztás helyett talán először ismerkedj meg az oldal szabályzataival! Nem komálják a főnökök azokat a tagokat akik kötözködnek és szítják maguk körül az értelmetlen veszekedést. Csak nehogy valaki megunja a viselkedésedet és jelentse a moderátoroknak! unsure.gif Szóval szerintem jobban járnál, ha visszavennél a hatalmas arcodból és nem kezdenél el fűbe-fába belekötni a véleménye miatt! Te szereted őt, mi nem, ennyi. Fogadd el kérlek, és foglalkozz valami olyannal, ami esetleg számodra szórakoztató is! Vagy neked az a szórakoztató, hogy veszekedsz mindenkivel?
5 felhasználónak tetszik: menthol, Szandi0820, Lambika, Fan-ily6889, Szandiiii
2014. január 29. 20:59 #305
- törölt felhasználó -    
Te beszélsz itt arról h én foglalkozzak olyannal ami nekem szórakoztató? Te is foglalkozz azzal, ami neked szórakoztató, és azt hiszem, az nem Justin Bieber... ja, egyébként te mondod, h én veszekedek állandóan? Te mennyi emberbe kötöttél már bele mond? Amit leírtál, az egész szövegben magadról beszéltél... Egyébként, nemrég még te foglalkoztál velem, és leálltál veszekedni, most meg te osztod az észt, h ne álljanak le egy "kislánnyal" veszekedni? Ja igen, most is velem foglalkoztál biggrin.gif Több embernek leírtam, hogy nekem több eszem van mint a 10 évvel idősebbeknek, de tényleg biggrin.gif Én biztos nem állnék le veszekedni egy nálam sokkal fiatalabb emberrel... ennyi eszetek van... szerinted elkezdem, ha nem szóltok Justinra semmit? biggrin.gif Csak tudod az a szánalom, h nem szálltok le róla, utána jön a szent szöveg h "nekem is van véleményem" csak az másokat esetleg bánthat... te egy csomó embert kritizálsz, ami szerintem nagyon idegesítő...neked hogy esne, ha arra az Aliciara (csak nécről ismerem) rossz dolgokat mondanék, elhordanám mindenféle r*bancnak, k*rvának, és azt mondanám rá, hogy tehetségtelen... te nem védenéd meg biztos biggrin.gif De úgy sem fogod fel az agyaddal, amit mondok neked, hogy állandóan JB-t nézed/nézitek... felőlem addig papolsz rólam rosszindulatú megjegyzéseket ameddig akarsz... miért állítanám be, h tudj válaszolni??? nem érdekel amit mondani akarsz smileeee.gif Jelentsétek a moderátoroknak h én mindenkibe belekötök,mert biztos én vagyok ilyen egyedül, az 1000000 felhasználóból... Nekem mind1, jobb dolgotok úgy sincsen, ha unatkoztok, jelentsetek!!!! Hajrá.......
2014. január 29. 21:02 #306
- törölt felhasználó -    
Ja bocs, nem is az a neve, hanem valami Kyle, de az mind1 biggrin.gif Nem ismerem, szóval ne várd h helyesen leírjam a nevét..
2014. január 29. 21:03 #307
- törölt felhasználó -    
Jusztina Bájböb (ahogy kedves barátném említi) szép lassan megy lefelé és tényleg ráférne egy hatalmas fejmosás, hogy felfogja miket is csinál. Bár annyira bírom, hogy amint megjelenik egy botrányos hír róla, egy nappal később már az a hír, hogy a botrány hamis. Szóval most valaki be akarja mártani vagy meg akarja védeni?
2 felhasználónak tetszik: menthol, Szandiiii
2014. január 29. 21:03 #308
- törölt felhasználó -    
Vagy bárki mást akit szeretsz...
2014. január 29. 21:04 #309
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2014.01.29. 20:42)
Úristen, komolyan leálltok ezzel a kislánnyal veszekedni, aki javában kóla helyett kakaót iszik és Minimaxot néz a tévében?XD Minap írt nekem egy elég érdekes hangvételű levelet, de a legjobb benne az, hogy még véletlenül is úgy állította be, hogy ne tudjak neki írni. F*cklogic! Addig fogja csinálni ezt a kötekedés, amíg a modik meg nem unják és nyomnak neki egy hatalmas bannt. Ugyanis nem akarlak elkeseríteni kedves Betti, de észosztás helyett talán először ismerkedj meg az oldal szabályzataival! Nem komálják a főnökök azokat a tagokat akik kötözködnek és szítják maguk körül az értelmetlen veszekedést. Csak nehogy valaki megunja a viselkedésedet és jelentse a moderátoroknak! unsure.gif Szóval szerintem jobban járnál, ha visszavennél a hatalmas arcodból és nem kezdenél el fűbe-fába belekötni a véleménye miatt! Te szereted őt, mi nem, ennyi. Fogadd el kérlek, és foglalkozz valami olyannal, ami esetleg számodra szórakoztató is! Vagy neked az a szórakoztató, hogy veszekedsz mindenkivel?

A kislány már jelentve lett a modiknak. Úgyhogy valszeg nem sokáig rontja itt a levegőt. Nekem is írt két "roppant értelmes" levelet, amiket bemásoltam ide a topicba, asszem az előző oldalra. Roppant mulatságosak. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: Beyla, menthol, Fan-ily6889, Szandiiii
2014. január 29. 21:05 #310
- törölt felhasználó -    
Oké, nekem tök 8 biggrin.gif
2014. január 29. 21:05 #311
- törölt felhasználó -    
Idézet (kölyökk87 @ 2014.01.29. 21:03)
Jusztina Bájböb (ahogy kedves barátném említi) szép lassan megy lefelé és tényleg ráférne egy hatalmas fejmosás, hogy felfogja miket is csinál. Bár annyira bírom, hogy amint megjelenik egy botrányos hír róla, egy nappal később már az a hír, hogy a botrány hamis. Szóval most valaki be akarja mártani vagy meg akarja védeni?

Nem, tudod itt mindenki hazudik, aki nem szereti Mr. Nyálgépet, mert ő "olyan tökéletes és sosem csinál semmi rosszat, mert ő egy Isten". Ugyan, kérem. _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, menthol, Fan-ily6889, Szandiiii
2014. január 29. 21:10 #312
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Betti1994 @ 2014.01.29. 20:59)
Te beszélsz itt arról h én foglalkozzak olyannal ami nekem szórakoztató? Te is foglalkozz azzal, ami neked szórakoztató, és azt hiszem, az nem Justin Bieber... ja, egyébként te mondod, h én veszekedek állandóan? Te mennyi emberbe kötöttél már bele mond? Amit leírtál, az egész szövegben magadról beszéltél... Egyébként, nemrég még te foglalkoztál velem, és leálltál veszekedni, most meg te osztod az észt, h ne álljanak le egy "kislánnyal" veszekedni? Ja igen, most is velem foglalkoztál biggrin.gif Több embernek leírtam, hogy nekem több eszem van mint a 10 évvel idősebbeknek, de tényleg biggrin.gif Én biztos nem állnék le veszekedni egy nálam sokkal fiatalabb emberrel... ennyi eszetek van... szerinted elkezdem, ha nem szóltok Justinra semmit? biggrin.gif Csak tudod az a szánalom, h nem szálltok le róla, utána jön a szent szöveg h "nekem is van véleményem" csak az másokat esetleg bánthat... te egy csomó embert kritizálsz, ami szerintem nagyon idegesítő...neked hogy esne, ha arra az Aliciara (csak nécről ismerem) rossz dolgokat mondanék, elhordanám mindenféle r*bancnak, k*rvának, és azt mondanám rá, hogy tehetségtelen... te nem védenéd meg biztos biggrin.gif De úgy sem fogod fel az agyaddal, amit mondok neked, hogy állandóan JB-t nézed/nézitek... felőlem addig papolsz rólam rosszindulatú megjegyzéseket ameddig akarsz... miért állítanám be, h tudj válaszolni??? nem érdekel amit mondani akarsz smileeee.gif Jelentsétek a moderátoroknak h én mindenkibe belekötök,mert biztos én vagyok ilyen egyedül, az 100 felhasználóból... Nekem mind1, jobb dolgotok úgy sincsen, ha unatkoztok, jelentsetek!! Hajrá..

Neked nincs jobb dolgod, mint bicskanyitogató kommenteket firkálni? Komolyan érdekelne, hogy ez neked miért jó! Tudsz válaszolni arra, hogy miért kötözködsz és miért hordasz el mindenkit mindennek? Nekem speciel évek óta van itt egy nagyon jó barátnőm aki bíbőr rajongó, nem elvakult, beismeri a hibáit, mégis iszonyatosan jól kijövünk egymással, holott tudja hogyan vélekedek a kedvencéről. Annyira unatkozol, hogy csak trollkodással tudod kiélni magadat az internet bűvkörében? Vagy figyelemre vágysz? Baj van? Én sosem szoktam tagokba belekötni, mert úgy vagyok vele, hogy nincs jogom hozzá. Ő azt szereti, én meg ezt, ennyi. Azért nem vagyok nagyon közkedvelt a kislányok körében errefelé, mert szókimondóan leírom velősen a véleményemet. Te viszont nem ezt csinálod. Telis tele van az összes hozzászólásod személyeskedéssel és merő sértegetéssel. Édesanyukád még nem vágott nyakon emiatt? Gondolom, otthon is hasonló mentalitással állsz hozzá a dolgokhoz, csak az a helyzet, hogy így antipatikussá válasz a fórumozók számára. Elkönyvel téged valaki valamilyennek, holott lehet, hogy nem is vagy olyan. Mi lenne, ha a hatalmas szád helyett csöndben maradnál és elgondolkoznál egy picit a dolgokon? Nem megoldás az amit művelsz napok óta. Sőt csak olaj a tűzre. Szerinted megéri ez az egész? Nincsen hobbid amit szívesen csinálnál ahelyett, hogy ismeretlen emberekkel veszekedsz? Nem azért, és ezt nem kötözködés gyanánt jegyzem meg, de nagyon durva amit itt produkálsz.
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, menthol, Lambika, Fan-ily6889, Szandiiii
2014. január 29. 21:12 #313
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2014.01.29. 21:10)
Neked nincs jobb dolgod, mint bicskanyitogató kommenteket firkálni? Komolyan érdekelne, hogy ez neked miért jó! Tudsz válaszolni arra, hogy miért kötözködsz és miért hordasz el mindenkit mindennek? Nekem speciel évek óta van itt egy nagyon jó barátnőm aki bíbőr rajongó, nem elvakult, beismeri a hibáit, mégis iszonyatosan jól kijövünk egymással, holott tudja hogyan vélekedek a kedvencéről. Annyira unatkozol, hogy csak trollkodással tudod kiélni magadat az internet bűvkörében? Vagy figyelemre vágysz? Baj van? Én sosem szoktam tagokba belekötni, mert úgy vagyok vele, hogy nincs jogom hozzá. Ő azt szereti, én meg ezt, ennyi. Azért nem vagyok nagyon közkedvelt a kislányok körében errefelé, mert szókimondóan leírom velősen a véleményemet. Te viszont nem ezt csinálod. Telis tele van az összes hozzászólásod személyeskedéssel és merő sértegetéssel. Édesanyukád még nem vágott nyakon emiatt? Gondolom, otthon is hasonló mentalitással állsz hozzá a dolgokhoz, csak az a helyzet, hogy így antipatikussá válasz a fórumozók számára. Elkönyvel téged valaki valamilyennek, holott lehet, hogy nem is vagy olyan. Mi lenne, ha a hatalmas szád helyett csöndben maradnál és elgondolkoznál egy picit a dolgokon? Nem megoldás az amit művelsz napok óta. Sőt csak olaj a tűzre. Szerinted megéri ez az egész? Nincsen hobbid amit szívesen csinálnál ahelyett, hogy ismeretlen emberekkel veszekedsz? Nem azért, és ezt nem kötözködés gyanánt jegyzem meg, de nagyon durva amit itt produkálsz.

Te se leszel a kedvence. Megvan a kis bettike új célpontja. _nevet.gif

Csak keményen, Beyla! thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Fan-ily6889, Szandiiii
2014. január 29. 21:13 #314
- törölt felhasználó -    
Idézet (Androsama @ 2014.01.29. 21:12)
Te se leszel a kedvence. Megvan a kis bettike új célpontja.  _nevet.gif 
Csak keményen, Beyla!  thumbsup.gif

Szurkolunk! rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla, Szandiiii
2014. január 29. 21:14 #315
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Kezdenek elfajulni a dolgok...unsure.gif
2014. január 29. 21:14 #316
- törölt felhasználó -    
Idézet (menthol @ 2014.01.29. 21:14)
Kezdenek elfajulni a dolgok...unsure.gif

Szerintem nem sokáig. Már jelentve lett a leányzó, nyugi.
3 felhasználónak tetszik: menthol, Fan-ily6889, Szandiiii
2014. január 29. 21:16 #317
- törölt felhasználó -    
Hogy miért kötök bele mindenkibe? Mert Justint szidjátok... és megint úgy mondod mintha te sosem veszekedtél volna, pedig de... Én is csak leírom a véleményem... Egyébként miért jössz a családommal? Nem is ismersz!!! Csak nyugodtan! Jelents!!!
2014. január 29. 21:19 #318
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Androsama @ 2014.01.29. 21:12)
Te se leszel a kedvence. Megvan a kis bettike új célpontja.  _nevet.gif 
Csak keményen, Beyla!  thumbsup.gif

Túl fáradt vagyok hozzá, hogy őszinte legyek. Hozzászólásának első sorát olvastam el, és abból rájöttem, hogy csak személyeskedésforevör van számára. Engem csak az érdekel, hogy konkrétan miért csinálja ezt az egészet. Furcsa lehet a kislány, ha neki ez az élvezet. Ha dolgozna ő is, akkor biztos nem lenne energiája értelmetlen veszekedésekre este kilenc órakor. Egyedül az volt a baj, hogy reagáltatok rá. Én egy idő után meguntam, és úgy voltam vele, hogy lesz*rom és nem érdekel. Egy vicc ez a gyerek. Felhívja a figyelmet arra, hogy komoly pszichikai problémák lehetnek, hiszen nem hiába viselkedik úgy, ahogyan. Sosem fogjuk megtudni, mert úgysem mondja el, de általában ezek azok a gyermekek, akik az iskolai közösségben el vannak nyomva és interneten élik ki magukat. Hány és hány ilyennel akadtam már össze csak ezen a fórumon!
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, menthol, Lambika, Fan-ily6889, Szandiiii
2014. január 29. 21:20 #319
- törölt felhasználó -    
Azt kérdeztem miért jössz a családommal? Azt sem tudod ki vagyok!
2014. január 29. 21:22 #320
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2014.01.29. 21:19)
Túl fáradt vagyok hozzá, hogy őszinte legyek. Hozzászólásának első sorát olvastam el, és abból rájöttem, hogy csak személyeskedésforevör van számára. Engem csak az érdekel, hogy konkrétan miért csinálja ezt az egészet. Furcsa lehet a kislány, ha neki ez az élvezet. Ha dolgozna ő is, akkor biztos nem lenne energiája értelmetlen veszekedésekre este kilenc órakor. Egyedül az volt a baj, hogy reagáltatok rá. Én egy idő után meguntam, és úgy voltam vele, hogy lesz*rom és nem érdekel. Egy vicc ez a gyerek. Felhívja a figyelmet arra, hogy komoly pszichikai problémák lehetnek, hiszen nem hiába viselkedik úgy, ahogyan. Sosem fogjuk megtudni, mert úgysem mondja el, de általában ezek azok a gyermekek, akik az iskolai közösségben el vannak nyomva és interneten élik ki magukat. Hány és hány ilyennel akadtam már össze csak ezen a fórumon!

Én is hagytam, akkor kaptam két PÜ-t, utána meg hogy miért nem válaszolok neki. Ezt kaptam 3X. Utána már bekussolt. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Szandiiii
19 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Khalil Khalil 9363.