Starity

Deportálhatják az Egyesült Államokból Justin Biebert

19 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 29. 17:13 #281
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
[/quote] Justin beteg gyerekeknek, árvaházaknak, iskoláknak az egyik LEGTÖBBET adományozó sztár... A rajongóit imádja, és nekik is ajándékokat szokott adni, sőt velük nézte a filmjét is... Nem is ismeritek, előítéleteitek vannak...Tényleg? Akkor fel tudnátok nekem sorolni 3 olyan rappert/énekest/színészt akinek egy bűne sem volt, tökéletes, és AZ EGÉSZ VILÁG IMÁDJA/IMÁDTA??[/quote]

Először is, nincsen a világon olyan sztár, aki MINDENKI szeret. Nincsen olyan ember, aki minden nap boldog és semmilyen hibát nem követett el életében, főleg fiatalon. Ilyen ember nem létezik! De nem tűnt fel, hogy több, mint fél éve CSAK rossz híreket hallani róla? Az adományokhoz pedig ennyit fűznék hozzá, az ÉN kedvencemről:

"2008 óta Xiah Junsu heart.gif és rajongótábora nagy összegű adományokkal segítik az ADRA Korea Repair and Improvement elnevezésű jótékonysági projektjét, amely Ázsia szegény régióiban épít lakóházakat és iskolákat. 2009-ben a rajongótábora, Xiah Junsu születésnapjának alkalmából olyan összegű adományt juttatott el egy harminc házból álló kambodzsai falunak, hogy hálából a falut Xiah Junsu-falu névre keresztelték a helyiek annak ellenére, hogy nem ismerték az énekest...Az énekes születésnapját a rajongók minden év decemberében jótékonysági kiállítással és programokkal ünneplik, 2012-ben 24 országban tartottak úgynevezett XIADAY-t, azaz Xia-napot. Dél-Korea sztárokból álló labdarúgó-csapatának, az FC MEN-nek a kapitánya, a csapat számos jótékonysági célú mérkőzésen játszott."

1. Mindezt amellett, hogy közel nincsen annyi gázsija, mint az amerikai hírességeknek (egy dal letöltése i-tunes-on 100 Ft-nak megfelelő won, amiből ő 2%-ot kap!!)
2.Filmekben, sorozatokban, reklámokban és még musical-ben is szerepel, modellkedik és turnézik, plusz rajongói találkozókat tart...stb. (és ezt ne úgy képzeld el, hogy 20 testőr körbeállja és messziről integet, hanem mindenkivel beszélget, aláír, és legfőképpen nem köpködi le őket! smileeee.gif
De biztosan nem veled van a baj, hogy rajongsz jusztinért...ki kell hogy ábrándítsalak, nem éri meg...saját magadat járatod le ezzel! sad.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Szandiiii, Beyla, Lambika
2014. január 29. 17:37 #282
- törölt felhasználó -    
Bocsi, ne ábrándítottál ki, még mindig ugyanúgy szeretem... lejáratom magam azért mert valakiért rajongok és megvédem? Sajnálom ha ezzel sokakat idegesítek... de minek magyarázkodom? Úgy sem fogjátok SOHA megérteni
2014. január 29. 17:50 #283
- törölt felhasználó -    
Milyen kedves levelet kaptam Bettikétől. Olvassátok és röhögjetek ti is! _nevet.gif

Azt hiszed h ha azt mondod h megvédik Justint a "nyávogó" belieberek és mindennek elhordod a rajongóit, és Justint is, szerinted én megijedek tőled, vagy nem fogom védeni, esetleg megutálom? Tudtommal nem ártottam neked semmit, a rajongók sem és Justin sem... miért nem lehet saját magaddal foglalkozni? Kajak, már szerelmes vagy belé??? Ezt ezerszer elmondtam, ha te valakit utálsz akkor állandóan róla beszélsz és vele foglalkozol??? Tudod, ha visszaemlékszem, én ezt 8 évesen csináltam, hogy foglalkoztam azzal aki piszkál... Rohadt gyerekes vagy h leállsz veszekedni a rajongókkal, amikor semmi esélyed Szerinted megutáljuk??? Még mindig többet tud Justin, és többet elért amiről te csak álmodtál/álmodsz/álmodni fogsz egész életedben... Azt hiszed te tökéletes vagy? Csak mert úgy írsz, mintha te lennél itt az atyaúristen és nem tudsz róla leszállni Mond, te nem érzed magad szánalmasnak?

Forrás: http://starity.hu/profil/uzenetek/reszletek/3328146/#ixzz2ro6FafTv

Itt a folytatás! XXD

Ja és rájöttem, sokkal idősebb vagy nálam, mert láttam az adatlapodon, h dolgozol... Számomra ez mindig is nagyon érthetetlen, szánalmas, és vicces dolog lesz h kb. egy 20 éves, vagy annál is több, vagy szimplán csak idősebb ember leáll egy tini lánnyal vitázni egy olyan dologról aminél semmi esélye Tudod, ha én felnőtt lennék, nem süllyednék le arra a szintre h próbálok megmagyarázni egy dolgot egy "gyereknek" órákon keresztül, úgy h tudom h úgy sem fogok semmit elérni Most legyen nagy szád, amikor kb. egy tini okosabb nálad

Forrás: http://starity.hu/profil/uzenetek/reszletek/3328166/#ixzz2ro6SXeJG
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Szandiiii, Beyla, Lambika, Fan-ily6889
2014. január 29. 17:53 #284
- törölt felhasználó -    
De szánalmas, berakod ide? Inkább azzal foglalkozz amit mondtam biggrin.gif Leállsz velem veszekedni amikor jóval idősebb vagy biggrin.gif
2014. január 29. 17:54 #285
- törölt felhasználó -    
Erre persze nem tudsz válaszolni ugye? Mert már nem tudsz mit, mert tudod h igaz h az nagyon szánalmas ha egy idősebb leáll egy fiatalabbal veszekedni biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Olyan buta vagy úristeeeeeeeeen biggrin.gif
2014. január 29. 17:55 #286
- törölt felhasználó -    
Azt hiszed zavar ha berakod ide? biggrin.gif Tudják meg mások is... kit érdekel? HAHAHAHAHA biggrin.gif
2014. január 29. 17:56 #287
cherlloyd19
cherlloyd19
új tag
Hozzászólás: 14
Csatolások: 0
Azonosító: 191366
Bocsánat, hogy beleszólok a vitába, de tapasztalatból tudom milyen rossz, ha amiatt bántanak amit szeretsz. Tényleg csak annyit szeretnék mondani, hogy előbb mindenki gondolja végig kit bántana meg vele é azután írjon. Csak ennyi smileeee.gif
2014. január 29. 17:57 #288
- törölt felhasználó -    
Szeretem amikor valaki nincs ellenem smileeee.gif <3
2014. január 29. 17:57 #289
lale
lale
visszatérő vendég

StátuszWhen was the last time you did something for the first time?
Hozzászólás: 121
Csatolások: 0
Azonosító: 212594
Felőlem bárhol lehet, amíg nem Magyarországon van biggrin.gif De már kezd idegesíteni, hogy vele van tele minden, és minden hír róla valami negatív! Az meg hogy Michael Jackson-al hasonlítja össze magát... hm no comment smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Szandiiii
2014. január 29. 18:03 #290
- törölt felhasználó -    
Akkor ne nézd biggrin.gif Ilyen egyszerű biggrin.gif
2014. január 29. 18:37 #291
deaddreamer
deaddreamer

StátuszAz zene az én drogom, az egyetlen dolog ami elkábít...
Hozzászólás: 581
Csatolások: 84
Azonosító: 219343
Betti1994 Nem szeretnék veled veszekedni,de szerintem te sem csak saját magadal foglalkozol hisz szinte mindenkinek írsz ide valamit aki szekálja Justint.Ettől fügetlenül megértem,hogy véded hisz nagyon rossz amikor olyat szidnak akiket szeretünk,és szerintem az nagyon lélekpróbáló dolog ha valaki híres ezért sajnálom őt (mármint Justint),de szerintem túlzásokba esel,mert azért itt nem csak egy-két rossz napról volt szó..
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla, Lambika, Fan-ily6889
2014. január 29. 18:40 #292
- törölt felhasználó -    
Értem, de neked az életedbe csak egy rossz nap van? Vagy miért mondod, h nem csak egy napról volt szó?
2014. január 29. 18:50 #293
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Betti 1994 azért mondja, mert justinnak már nem egy rossz napja volt az utóbbi időben, hanem mondjuk 200...................
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2014. január 29. 19:00 #294
- törölt felhasználó -    
Nagyon sokat elért az életbe és ez már sok neki...
De mégse akarja abbahagyni! Fiatal, azért botrányos!
2014. január 29. 19:03 #295
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Betti1994 Te is ilyen botrányos vagy? vagy csak részéről elfogadható? biggrin.gif tongue.gif
Ha meg nem bírja már, mert sok neki, szálljon ki..élete vééig lenne elég pénze és dolgoznia sem kéne! biggrin.gif
2014. január 29. 19:13 #296
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.01.29. 19:03)
Betti1994  Te is ilyen botrányos vagy? vagy csak részéről elfogadható? biggrin.gif tongue.gif
Ha meg nem bírja már, mert sok neki, szálljon ki..élete vééig lenne elég pénze és dolgoznia sem kéne!  biggrin.gif

Nem mintha eddig olyan sokat dolgozott volna. Bár lehet, hogy a botrányokozás is valami munka. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Szandi0820
2014. január 29. 19:35 #297
Szandiiii
Szandiiii
P

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 3
Azonosító: 196466
Te jó ég, mi folyik itt? Már csak egy kis popcorn kéne, mert olyan izgalmas a bilíbörök 'védelmező' kommentjeit olvasgatni. biggrin.gif Ahelyett hogy elolvadnék, mint egy fagyi ezektől a 'meghatóan' nyáladzó kommentektől, inkább csak röhögni tudok. Tiszta nyáltenger. JuszTina kisasszonyt pedig tényleg eldeportálhatják, igazán megérdemelné. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla, Fan-ily6889
2014. január 29. 19:36 #298
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Amíg nincs Európában, nyugodtan. Teljesen egyetértek.
2014. január 29. 20:24 #299
- törölt felhasználó -    
Szááánalom biggrin.gif Tudod, te is igazán megérdemelnéd h pofán vágjon valaki biggrin.gif Jöhetnek az okoskodások... nyugodtaaaan biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Úgyis már csak röhögök mennyit foglalkoztok vele. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif HAHAHAHA biggrin.gif
2014. január 29. 20:28 #300
- törölt felhasználó -    
Te pedig azzal foglalkozz amit az előbb mondtam.. én a helyedben nagyon szégyellném magam, h az agyi szintem egyenlő a nullával, és "gyerekekkel" foglalkozom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif XDXDXDXDDDDDDD

Szegények, annyira unatkozhattok már sad.gif biggrin.gif
19 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Khalil Khalil 9363.