Nem látjátok, hogy csak Betti1994 Dzsásztin elvetemült rajongója erőlködik itt? (csak el ne pattanjon egy ér az agyában)
20 éves létére itt rázza a tollát, és próbálja megvédeni ezt a kis pondrót, mintha csak egy kis 10 éves lenne, pedig már egy felnőtt lányról beszélünk. Ilyen korban már meg kellene érteni, hogy mindenkinek más az ízlése zenei téren, nem vagyunk egyformák. Szerintem a többiek is egyetértenek abban, hogy van pl. egy tehetséges előadó. Nevezzük X-nek, aki jól énekel, tehetséges is, maga írja a számokat, és csinálja is, de nem tartozik a kedvenceink közé. Nem megyünk azért oda, és nem piszkítom ott a levegőt, mert nem szeretem a zenéjét, mert tudom, hogy vannak emberek akiknek az a zene jön be. Mivel egy tehetséges nagyon jó X énekesről beszélünk, ezért nem is tudnék belekötni. Max. annyit tudnék írni, hogy szar, de csak azért mert nem az én műfajom.
Itt nem áll fent ez a helyzet, mivel a műfaj sem jön be + tehetsége sincs. Na ilyenkor azért hozzá lehet szólni. Jó helyen volt jókor. Mákja volt, mikor felfedezték, hogy nem volt konkurenciája. Gondoltak egyet a nagy fejek, hogy itt van egy kis cukibogyó fiúcska, ezért omlani fognak a lányok, majd szépen perkálnak, és majd jól meggazdagszunk rajta. Írjunk neki számokat, tegyünk a segge alá mindent. Így keletkezett ez a nyálgép. 7-16-os korosztályt megcélozva ezzel. Írnak neki rengeteg számot, mással felénekeltetik, és ha úgy gondolják, hogy ez nagyon, de nagyon jó szám, akkor ő felénekli, ehhez jön egy kis auto-tune, hogy elviselhető legyen + jön ezekkel, hogy ide hugyozok, oda hugyozok, csinálok autóversenyt, ezt azt szívok, mert az cool, meg ilyenek. Muszáj neki ilyent is csinálnia, mert gyorsan eltűnne a süllyesztőben, mivel csak ehhez van tehetsége.
Deportálhatják az Egyesült Államokból Justin Biebert
2014. január 29. 13:15
Idézet (mazsola89 @ 2014.01.29. 12:29)
Nem látjátok, hogy csak Betti1994 Dzsásztin elvetemült rajongója erőlködik itt? (csak el ne pattanjon egy ér az agyában)
20 éves létére itt rázza a tollát, és próbálja megvédeni ezt a kis pondrót, mintha csak egy kis 10 éves lenne, pedig már egy felnőtt lányról beszélünk.
20 éves létére itt rázza a tollát, és próbálja megvédeni ezt a kis pondrót, mintha csak egy kis 10 éves lenne, pedig már egy felnőtt lányról beszélünk.
20 éves?! Azt hittem ilyen 11-12 mint a többi kis buta lányka. Bár ugye neten lehet hazudni, aztán lehet, hogy a kiscsaj 15 sincs csak kiadja magát idősebbnek. Láttam már ilyet.
2014. január 29. 13:25
|
|
mazsola89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.26. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 97010 offline
|
Ebből számoltam ki az életkorát!(Betti1994) Általában be szokott válni. Nemsokára biztos megjelenik, és majd ír valami szépet nekünk.
1 felhasználónak tetszik:
deaddreamer
2014. január 29. 13:49
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
Nos...
Igazából tök vicces, hogy Biebernek még ezek után is vannak imádói. Miért véditek? Természetes, hogy a kedvenc sztárocskátok, de akkor is.
1. Drogot találtak nála.
2. Ittasan vezetett.
3. Megalázta az egyik rajongóját.
4. Firkál a falakra.
5. Megjelöli a területeit, mint egy kutya.
6. Tojással dobálja az ajtót.
Kérdem én: Ezek után hogy lehet megvédeni?
Igazából tök vicces, hogy Biebernek még ezek után is vannak imádói. Miért véditek? Természetes, hogy a kedvenc sztárocskátok, de akkor is.
1. Drogot találtak nála.
2. Ittasan vezetett.
4. Firkál a falakra.
2014. január 29. 13:58
Idézet (Kalea @ 2014.01.29. 13:49)
Nos...
1. Drogot találtak nála.
2. Ittasan vezetett.
4. Firkál a falakra.
1. Drogot találtak nála.
2. Ittasan vezetett.
4. Firkál a falakra.
Majd a kis belíberek megadják a választ.
Misuzu86: Én is. Reszketek, mint a kocsonya.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. január 29. 14:25
|
|
mazsola89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.26. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 97010 offline
|
Belíberek még nincsenek jelen, mivel most még alszanak, pihennek. Gyűjtik az erőt ahhoz, hogy megtudjanak szólalni. Rengeteg erő kell számukra, hogy egy négykézláb mondatot megalkossanak + a suliban tuti nagyon megerőltető volt számukra szorzótáblával való ismerkedés. Köztudott, hogy a belíberizmus egy népbetegség, ami gyorsan szedi az áldozatait könyörület nélkül, mely népbutítással párosul.
Megvan a 100000, 200000-nél én indítványoznám a Holdra való szállítását, ott ronthatná a levegőt, mivel nincs is.
Megvan a 100000, 200000-nél én indítványoznám a Holdra való szállítását, ott ronthatná a levegőt, mivel nincs is.
2014. január 29. 14:32
|
gandalf007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 3555 Azonosító: 122862 offline
|
Sajnos csak Kanadába deportálják, nem Szibériába.
2014. január 29. 14:39
Szerintem rohadt ügyes, hogy ilyen fiatalon ennyi mindent elért és olyan nagy rapperekkel és énekesekkel dolgozik együtt mint pl. Future, Kid Cudi, Usher, Ludacris, Big Sean, Nicki Minaj, Lil Wayne... És ezekkel az előadókkal dolgozott/dolgozik 19 évesen, ami valljuk be, nem minden 2. sztárnak sikerül, még 30 év felett sem...
Szerintem vannak nála sokkal, de sokkal bűnösebb sztárok, akiket pl. bevittek a rendőrségre drogozás vagy rablás, vagy bármi súlyosabb elkövetett bűn miatt milyen érdekes, őket kb lesz*rták, és még az sem érdekelt senkit ha egy súlyos bűn miatt elengedték őket... Justinnal foglalkoznak, mert annyira irigyek rá, hogy minden kis hibáját rögtön berakják valami újságba,vagy a netre az utálók pedig olvassák, majd jönnek az okoskodások, hogy Justin így meg úgy mennyire botrányos...Nincs saját élete, mert állandóan rajta lógnak a paparazzik a nap 24 órájában...Ez a magánügye h mit csinált egy snowboardozás alatt, mert ugyanúgy ember, ugyanúgy viccelődik a barátaival mint bárki más... Ha a barátaiddal vagy, majd nem fogsz viccelődni, sőt meg sem szólalsz ugye? Ti sosem csináltatok hülyeségeket igaz? Vagy olyan dolgokat amit megbántatok utána?! Biztos, sőt 100% h neki is van rossz , vagy k*rva szar napja és akkor nyilván nem lesz kedves mindenkivel, mert te, vagy még ha valakit szerettek is akkor sem lesztek vele túl kedvesek, mivel valaki pl. felidegesített... vagy esetleg nektek nem volt olyan h rosszul éreztétek magatokat valami miatt és elküldtetek mindenkit h most hagyjanak békén titeket?? Szerintem senkinek nem volt olyan h minden nap, 10, 20, 30 évig vagy egész életében csak jó napja volt, és mindenen röhögött... tényleg? Majd akkor szóljatok nekem (ezt minden utálónak mondom/írom) hogy ha elértél annyit mint ő, felléptél teltházas koncerten 16 évesen + nyertél legalább 70 díjat vagy annál többet kb. 2 év alatt... Justin beteg gyerekeknek, árvaházaknak, iskoláknak az egyik LEGTÖBBET adományozó sztár... A rajongóit imádja, és nekik is ajándékokat szokott adni, sőt velük nézte a filmjét is... Nem is ismeritek, előítéleteitek vannak...Tényleg? Akkor fel tudnátok nekem sorolni 3 olyan rappert/énekest/színészt akinek egy bűne sem volt, tökéletes, és AZ EGÉSZ VILÁG IMÁDJA/IMÁDTA?????????
Szerintem vannak nála sokkal, de sokkal bűnösebb sztárok, akiket pl. bevittek a rendőrségre drogozás vagy rablás, vagy bármi súlyosabb elkövetett bűn miatt milyen érdekes, őket kb lesz*rták, és még az sem érdekelt senkit ha egy súlyos bűn miatt elengedték őket... Justinnal foglalkoznak, mert annyira irigyek rá, hogy minden kis hibáját rögtön berakják valami újságba,vagy a netre az utálók pedig olvassák, majd jönnek az okoskodások, hogy Justin így meg úgy mennyire botrányos...Nincs saját élete, mert állandóan rajta lógnak a paparazzik a nap 24 órájában...Ez a magánügye h mit csinált egy snowboardozás alatt, mert ugyanúgy ember, ugyanúgy viccelődik a barátaival mint bárki más... Ha a barátaiddal vagy, majd nem fogsz viccelődni, sőt meg sem szólalsz ugye? Ti sosem csináltatok hülyeségeket igaz? Vagy olyan dolgokat amit megbántatok utána?! Biztos, sőt 100% h neki is van rossz , vagy k*rva szar napja és akkor nyilván nem lesz kedves mindenkivel, mert te, vagy még ha valakit szerettek is akkor sem lesztek vele túl kedvesek, mivel valaki pl. felidegesített... vagy esetleg nektek nem volt olyan h rosszul éreztétek magatokat valami miatt és elküldtetek mindenkit h most hagyjanak békén titeket?? Szerintem senkinek nem volt olyan h minden nap, 10, 20, 30 évig vagy egész életében csak jó napja volt, és mindenen röhögött... tényleg? Majd akkor szóljatok nekem (ezt minden utálónak mondom/írom) hogy ha elértél annyit mint ő, felléptél teltházas koncerten 16 évesen + nyertél legalább 70 díjat vagy annál többet kb. 2 év alatt... Justin beteg gyerekeknek, árvaházaknak, iskoláknak az egyik LEGTÖBBET adományozó sztár... A rajongóit imádja, és nekik is ajándékokat szokott adni, sőt velük nézte a filmjét is... Nem is ismeritek, előítéleteitek vannak...Tényleg? Akkor fel tudnátok nekem sorolni 3 olyan rappert/énekest/színészt akinek egy bűne sem volt, tökéletes, és AZ EGÉSZ VILÁG IMÁDJA/IMÁDTA?????????
2014. január 29. 15:46
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Mindig van vele valami
2014. január 29. 15:50
|
|
mazsola89új tag |
|
Most nincs időm erre válaszolni kedves Betti, de estére mindent megcáfolok, amit írtál.
Utolsóra válaszolok gyors. Nem mondtad, hogy fiatal, vagy idős legyen.
Énekesek: Kelly Clarkson, Amy Lee, Bonnie Tyler stb.
Színészek: Goldie Hawn, Meryl Streep.....
Ezeket gyors firkantottam, de a lista szinte végtelen, mivel annyian vannak, akik nagyon jók, és nem pisálnak össze-vissza, meg ilyenek.
Utolsóra válaszolok gyors. Nem mondtad, hogy fiatal, vagy idős legyen.
Énekesek: Kelly Clarkson, Amy Lee, Bonnie Tyler stb.
Színészek: Goldie Hawn, Meryl Streep.....
Ezeket gyors firkantottam, de a lista szinte végtelen, mivel annyian vannak, akik nagyon jók, és nem pisálnak össze-vissza, meg ilyenek.
2014. január 29. 15:58
Igen, és akiket felsoroltál azoknak nem volt semmi bűnük, és mindenki imádja őket, kivétel nélkül, 16 évesen adtak teltházas koncertet, és fiatalon híres előadókkal dolgoztak, és nekik sem volt sosem rossz napjuk... Persze!!!
Mondom, akkor mondj róla valamit ha elértél annyit mint ő... ja igen, majd később válaszolsz, addig kitalálod mivel vághatsz vissza, és kitalálsz valamit Justinról nehogy nekem legyen igazam...
Mondom, akkor mondj róla valamit ha elértél annyit mint ő... ja igen, majd később válaszolsz, addig kitalálod mivel vághatsz vissza, és kitalálsz valamit Justinról nehogy nekem legyen igazam...
2014. január 29. 16:03
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Ez a gyerek egyre jobban megy le a süllyesztőbe.
Egyszerűen a szánalom legfelsőbb foka amit már művel itt HÓNAPOK ÓTA. Tényleg nem értem a kis Beliberek (vagy kik) miért védik még mindig, hiszen lehetetlen,hogy valakinek ilyen példaképe legyen. Szálljatok le a földre ti is és a kis tucat zenészetek is.
Egyszerűen a szánalom legfelsőbb foka amit már művel itt HÓNAPOK ÓTA. Tényleg nem értem a kis Beliberek (vagy kik) miért védik még mindig, hiszen lehetetlen,hogy valakinek ilyen példaképe legyen. Szálljatok le a földre ti is és a kis tucat zenészetek is.
2014. január 29. 16:58
Idézet (Betti1994 @ 2014.01.29. 14:39)
Szerintem rohadt ügyes, hogy ilyen fiatalon ennyi mindent elért és olyan nagy rapperekkel és énekesekkel dolgozik együtt mint pl. Future, Kid Cudi, Usher, Ludacris, Big Sean, Nicki Minaj, Lil Wayne... És ezekkel az előadókkal dolgozott/dolgozik 19 évesen, ami valljuk be, nem minden 2. sztárnak sikerül, még 30 év felett sem...
Szerintem vannak nála sokkal, de sokkal bűnösebb sztárok, akiket pl. bevittek a rendőrségre drogozás vagy rablás, vagy bármi súlyosabb elkövetett bűn miatt milyen érdekes, őket kb lesz*rták, és még az sem érdekelt senkit ha egy súlyos bűn miatt elengedték őket... Justinnal foglalkoznak, mert annyira irigyek rá, hogy minden kis hibáját rögtön berakják valami újságba,vagy a netre az utálók pedig olvassák, majd jönnek az okoskodások, hogy Justin így meg úgy mennyire botrányos...Nincs saját élete, mert állandóan rajta lógnak a paparazzik a nap 24 órájában...Ez a magánügye h mit csinált egy snowboardozás alatt, mert ugyanúgy ember, ugyanúgy viccelődik a barátaival mint bárki más... Ha a barátaiddal vagy, majd nem fogsz viccelődni, sőt meg sem szólalsz ugye? Ti sosem csináltatok hülyeségeket igaz? Vagy olyan dolgokat amit megbántatok utána?! Biztos, sőt 100% h neki is van rossz , vagy k*rva szar napja és akkor nyilván nem lesz kedves mindenkivel, mert te, vagy még ha valakit szerettek is akkor sem lesztek vele túl kedvesek, mivel valaki pl. felidegesített... vagy esetleg nektek nem volt olyan h rosszul éreztétek magatokat valami miatt és elküldtetek mindenkit h most hagyjanak békén titeket?? Szerintem senkinek nem volt olyan h minden nap, 10, 20, 30 évig vagy egész életében csak jó napja volt, és mindenen röhögött... tényleg? Majd akkor szóljatok nekem (ezt minden utálónak mondom/írom) hogy ha elértél annyit mint ő, felléptél teltházas koncerten 16 évesen + nyertél legalább 70 díjat vagy annál többet kb. 2 év alatt... Justin beteg gyerekeknek, árvaházaknak, iskoláknak az egyik LEGTÖBBET adományozó sztár... A rajongóit imádja, és nekik is ajándékokat szokott adni, sőt velük nézte a filmjét is... Nem is ismeritek, előítéleteitek vannak...Tényleg? Akkor fel tudnátok nekem sorolni 3 olyan rappert/énekest/színészt akinek egy bűne sem volt, tökéletes, és AZ EGÉSZ VILÁG IMÁDJA/IMÁDTA??
Szerintem vannak nála sokkal, de sokkal bűnösebb sztárok, akiket pl. bevittek a rendőrségre drogozás vagy rablás, vagy bármi súlyosabb elkövetett bűn miatt milyen érdekes, őket kb lesz*rták, és még az sem érdekelt senkit ha egy súlyos bűn miatt elengedték őket... Justinnal foglalkoznak, mert annyira irigyek rá, hogy minden kis hibáját rögtön berakják valami újságba,vagy a netre az utálók pedig olvassák, majd jönnek az okoskodások, hogy Justin így meg úgy mennyire botrányos...Nincs saját élete, mert állandóan rajta lógnak a paparazzik a nap 24 órájában...Ez a magánügye h mit csinált egy snowboardozás alatt, mert ugyanúgy ember, ugyanúgy viccelődik a barátaival mint bárki más... Ha a barátaiddal vagy, majd nem fogsz viccelődni, sőt meg sem szólalsz ugye? Ti sosem csináltatok hülyeségeket igaz? Vagy olyan dolgokat amit megbántatok utána?! Biztos, sőt 100% h neki is van rossz , vagy k*rva szar napja és akkor nyilván nem lesz kedves mindenkivel, mert te, vagy még ha valakit szerettek is akkor sem lesztek vele túl kedvesek, mivel valaki pl. felidegesített... vagy esetleg nektek nem volt olyan h rosszul éreztétek magatokat valami miatt és elküldtetek mindenkit h most hagyjanak békén titeket?? Szerintem senkinek nem volt olyan h minden nap, 10, 20, 30 évig vagy egész életében csak jó napja volt, és mindenen röhögött... tényleg? Majd akkor szóljatok nekem (ezt minden utálónak mondom/írom) hogy ha elértél annyit mint ő, felléptél teltházas koncerten 16 évesen + nyertél legalább 70 díjat vagy annál többet kb. 2 év alatt... Justin beteg gyerekeknek, árvaházaknak, iskoláknak az egyik LEGTÖBBET adományozó sztár... A rajongóit imádja, és nekik is ajándékokat szokott adni, sőt velük nézte a filmjét is... Nem is ismeritek, előítéleteitek vannak...Tényleg? Akkor fel tudnátok nekem sorolni 3 olyan rappert/énekest/színészt akinek egy bűne sem volt, tökéletes, és AZ EGÉSZ VILÁG IMÁDJA/IMÁDTA??
Nem tudsz te sem mást kitalálni, mint az unalomig ismételt "aki bántja Dzsásztint az féltékeny és irigy rá, mert nem ért el ugyanannyit, mint ő, és sosem fog, így folyton mocskolja, pedig ő a legjobb, legkedvesebb ember a világon és egy igazi tündérbogár, aki csak jó dolgokat csinál és sosem botránykodik" szövegnél? Komolyan, te egy vicc vagy, kislány! Nem veszed észre, hogy mindenki rajtad röhög?
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.