Deportálhatják az Egyesült Államokból Justin Biebert
2014. január 28. 15:24
Továbbra sem hiszek neked
10 év múlva biztos beszélünk... persze
Ennyi, nem tudsz/tudtok normális választ adni
2014. január 28. 18:13
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Idézet (Betti1994 @ 2014.01.28. 15:24)
Továbbra sem hiszek neked
10 év múlva biztos beszélünk... persze
Ennyi, nem tudsz/tudtok normális választ adni 
Igazad van. Olyannal aki nincsen egy értelmi és érettségi szinten velem, annak nehéz normális választ adni. Ezt nem sértésből mondom, de Te jóval fiatalabb vagy, mint én, minimum egy tizessel, és hidd el annak idején én is azt hittem, hogy minden úgy van ahogy én gondolom, de tíz év alatt rengeteget fogsz változni, majd meglátod. Nem baj, ha kiállsz azért, akiért rajongsz, mert ennek most van itt az ideje. Én lezárom itt ezt a vitát, mert te nem látod objektíven a témát, mert szivügyileg érintve vagy. Ami nem is baj!
Szép napot neked!
2014. január 28. 19:04
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
ahhhhhh mindegyiket megölném aki aláírja
2014. január 28. 19:26
Sajnos én nem tudom elfogadni egyik utálkozó véleményét sem... de nem értem h miért nem lehet mindenki "békében".. nem kéne az utálóknak ide írni.. lefáradt az agyam
2014. január 28. 19:40
Idézet (év 2000.02.17 @ 2014.01.28. 19:04)
ahh mindegyiket megölném aki aláírja
Akkor tegyél fel a listára engem is. Én is aláírtam, és büszkén vállalom!
2014. január 28. 19:43
|
|
mollychicúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 210205 offline
|
Kedves Betti1994!
1.Egyedül TE vagy az aki nem tud értelmes választ adni.
2.Itt mindenki békében van, de úgy látszik te nem.Jah és ha időpazarlásnak tartod azt akkor az nem időpocsékolás , hogy itt belekötsz az emberekbe?!
3.Lehet hogy ez is "időpocsékolás , de ezt mindenképp le akartam írni!!!
4.Justin Bieber nem életveszélyes! Azért mégis csak, nem kellene deportálni!
Nem szeretem de nem kellene ilyeneket csinálni.
1.Egyedül TE vagy az aki nem tud értelmes választ adni.
2.Itt mindenki békében van, de úgy látszik te nem.Jah és ha időpazarlásnak tartod azt akkor az nem időpocsékolás , hogy itt belekötsz az emberekbe?!
3.Lehet hogy ez is "időpocsékolás , de ezt mindenképp le akartam írni!!!
4.Justin Bieber nem életveszélyes! Azért mégis csak, nem kellene deportálni!
Nem szeretem de nem kellene ilyeneket csinálni.
2014. január 28. 19:52
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Húha gyerekek mi van itt!? XD
Hozom a popcornt és a 3D-s szemüveget meg egy kis üditőt is
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. január 28. 20:00
Tudom, de én szeretem!!! Te nem védenéd meg a kedvenc sztárod/színészed?
2014. január 28. 20:05
Amúgy nincs mindenki békében, mert ha akarsz, nyugodtan tekerj az elejére, nem én kezdtem... ha nem mondtok semmit Justinról esküszöm h csöndbe maradok!!!
2014. január 28. 20:06
Idézet (Fanny Holt @ 2014.01.28. 19:52)
Húha gyerekek mi van itt!? XD
Csatlakozhatok?
Szandi0820
2014. január 28. 20:14
Idézet (mayuszka @ 2014.01.28. 20:13)
Fuu megérdemli! Idióta 
Egyetértek. Bár inkább az univerzumból deportálnák.
2014. január 28. 20:15
|
|
mayuszkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 219072 offline
|
Fanny Holt írta:
Húha gyerekek mi van itt!? XD biggrin.gif
Hozom a popcornt és a 3D-s szemüveget meg egy kis üditőt is biggrin.gif
Aztán Andosama írta:
Csatlakozhatok? tv.gif cola.gif
Én:
Húha gyerekek mi van itt!? XD biggrin.gif
Hozom a popcornt és a 3D-s szemüveget meg egy kis üditőt is biggrin.gif
Aztán Andosama írta:
Csatlakozhatok? tv.gif cola.gif
Én:
2014. január 28. 20:18
Még ti mondjátok h ti "békében" vagytok?
Persze... most is vele foglalkoztok... elárulnátok, h szerelmesek vagytok belé?
Vagy mire ez a nagy "Justin Bieberrel foglalkozok" story?????
2014. január 28. 20:23
|
|
mayuszkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 219072 offline
|
Már bocsika de nem szeretem justin biebert sőt egyenesen utálom! Most igazából nem akarok veszekedni de azért foglalkozok vele (vagy mint a cikk olvasóinak a 98%)Mert mi is el szeretnénk mondani a véleményünket erről a "majomról"!! Attól még h nem szeretem(vagy a többi bieber utáló)el modhatjuk a véleményeinketmert VAN jogunk hozzá és ez nem azt elenti h szerelmesek vagyunk belé!
Szandiiii
2014. január 28. 21:06
Idézet (mayuszka @ 2014.01.28. 20:23)
Már bocsika de nem szeretem justin biebert sőt egyenesen utálom! Most igazából nem akarok veszekedni de azért foglalkozok vele (vagy mint a cikk olvasóinak a 98%)Mert mi is el szeretnénk mondani a véleményünket erről a "majomról"!! Attól még h nem szeretem(vagy a többi bieber utáló)el modhatjuk a véleményeinketmert VAN jogunk hozzá és ez nem azt elenti h szerelmesek vagyunk belé!
Nem, mert a cikkekhez csak Bumburka fanatikus imádói, alias a belíberek írhatnak. Nekünk kussolni kell.
2014. január 28. 22:05
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Androsama....csatlakozom az írásodhoz, engem is lehet kinyírni, mert én is aláírtam, én voltam az 58351. ember
És nem sajnálom
És Betti1994, nem, azok a sztárok, akiket én szeretek már kevesebbért sem szerepelhetnének a médiában, mert abban az országban a sztárok is emberek és nem tejhatalmú nagyra nőtt gyerekek
Dél-Korea ez az ország, olvass nyugodtan utána, bár már itt is megosztottam, hogy az egyik nagy kedvencem ittasan vezetett, bár a véralkohol szintje csak biberke véralkohol szintjének fele volt, mégis elvették a jogsiját 100 napra és egy pár hónapig NEM szerepelhetett a médiában (az ügynöksége fügesztette fel!!!)
Volt olyan híresség ott, aki SOHA többé nem szerepelhetett a médiában, mert sorkatonai szolgálata közben elhagyta fél órára a szolgálati helyét! Szóval az én "sztárjaimat" nem kell félteni, hogy rossz példát mutatnak
És Betti1994, nem, azok a sztárok, akiket én szeretek már kevesebbért sem szerepelhetnének a médiában, mert abban az országban a sztárok is emberek és nem tejhatalmú nagyra nőtt gyerekek
Volt olyan híresség ott, aki SOHA többé nem szerepelhetett a médiában, mert sorkatonai szolgálata közben elhagyta fél órára a szolgálati helyét! Szóval az én "sztárjaimat" nem kell félteni, hogy rossz példát mutatnak
Szandiiii
2014. január 29. 08:13
Misuzu86: Hagyd, nem érdemes az ilyennel vesződni. Sajnos az ő élete annyira Bumburka körül forog, hogy mást nem is lát ettől a nyálgéptől. Aztán ha majd a kölök eltűnik a süllyesztőben, vagy túladagolásban meghal, felvágja az ereit, mert "Bumburka olyan tökéletes ember volt, én nem tudok nélküle élni, mert én IGAZI BELÍBER vagyok és mindenhová követem őt". -.-"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.