Hazug csajok társasága címmel érkezik a Pretty Little Liars
2014. január 10. 17:51
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
Hat a cime nagyon rossz lett :/ de mar nagyon varoom mindig nezni fogom♥
2014. január 10. 18:49
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Jaj de jó,csak olyan kár,hogy nekem nem megy az RTL2
2014. január 10. 20:38
|
royal_nettyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 218990 offline
|
Már régen néztem ezért lehet belevágok megint csak most szinkronosan. Bár, az számomra örök rejtély, hogy hogyan dönthettek emellett a cím mellett (olyan wtf feeling o.o) ???! Miért nem volt jó a Szép kis hazugok cím? Mi bajuk volt vele? Mindegy, reméljük nézhető lesz. : ) Legalábbis nekem x
2014. január 10. 22:33
|
|
WayerGirl99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 217270 offline
|
a címmel annyira nem értek egyet, de tuti, hogy nézni fogom....
lehet h kicsit fura lesz most majd magyarul...de azért remélem hogy nem lesznek benne félre fordítások...pont ma értem a végére (tudom hogy még folytatódik...) és egyszerűen nem bírok ki 1 napot anélkül, hogy megnézzek legalább 1 részt...
teljesen függőlettem...
lehet h kicsit fura lesz most majd magyarul...de azért remélem hogy nem lesznek benne félre fordítások...pont ma értem a végére (tudom hogy még folytatódik...) és egyszerűen nem bírok ki 1 napot anélkül, hogy megnézzek legalább 1 részt...
teljesen függőlettem...
2014. január 10. 23:11
A címmel én sem vagyok kibékűlve,nagyon idétlen. -.-"
De ennek ellenére jó hogy már itthon is lesz a Pretty.
(Csak már nekünk viszont előnyünk van abban hogy tudjok hogy eddig mi történt már.
)
De ennek ellenére jó hogy már itthon is lesz a Pretty.
2014. január 10. 23:38
|
|
kstew13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 197778 offline
|
én mar regota nézem a 4.évadnál járok .
a név nekem sem tetszik a csinos kis hazugságok jobb lett volna.de a lényeg hogy legalláb mar kész és szinkronosan is láthatjuk:) <3333
2014. január 11. 09:15
|
|
Sissy00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 469 Csatolások: 156 Azonosító: 210177 offline
|
én már a 4.évadnál járok. én nem hiszem, hogy fogom nézni, mert már megszoktam, hogy angolul beszélnek / úgy mégiscsak igazibb, jobb/ meg mire elérnek odáig ahol én tartok, az 1 év biztos lesz:/ A csinos kis hazudozók cím persze nem maradhatott volna, áá nem. a magyaroknak mindig túl kell bonyolítaniuk mindent-.-
2014. január 11. 09:23
váááá *-*
tök jó lenne, főleg ha lenne RTl 2 nálam... x
tök jó lenne, főleg ha lenne RTl 2 nálam... x
2014. január 11. 11:12
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
háát ez a cím...szörnyű...nah mind1.
attól még nézni fogom itt magyarul is. :)persze tuti hogy angolul jobb de kíváncsi vagyok hogy hozták össze. xD
attól még nézni fogom itt magyarul is. :)persze tuti hogy angolul jobb de kíváncsi vagyok hogy hozták össze. xD
2014. január 11. 12:16
|
|
Zsaviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 182007 offline
|
Nem értem miért nem volt jó tükörfordításban a "Csinos kis hazugok" cím.Sokkal érdekesebben hangzik mint a "Hazug csajok társasága",szerintem.Nagyon kíváncsi vagyok rá,kinek milyen lesz a szinkronhangja.Én már a 3.évadot nézem,de azért meglesem az első részt magyarul.
2014. január 11. 12:19
|
|
Miss Csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 160391 offline
|
A cím nevetséges:DD nem értem miért nem lehet csinos kis hazugok, hisz mindenki aki nézi a PLL-t így ismeri a magyar címet-.-
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: