Hazug csajok társasága címmel érkezik a Pretty Little Liars
2014. január 09. 19:46
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Diala @ 2014.01.09. 18:15)
Az egyéni szociális probléma, ha a címe miatt nem nézel egy sorozatot, nem a fordítóké (akik, aláírom, mellényúlnak néha). Csak egy közmondással tudok élni: ne a borítójáról ítéld meg a könyvet...
Védelmére szóljon az, hogy a félrefordításoktól én is a falra mászom. Kedvencem a Die Hard és az Alien hángérien címek, amelyeknek közük sincsen az eredeti névhez. Bár azt be kell valljam, hogy mostanában próbálkoznak azért nagyjából hasonló címadásokkal, amik felkeltik az emberek érdeklődését. Én speciel minap a Flashpoint sorozat magyar címén akadtam ki. A Flashpoint gyulladáspontot jelent magyarul, és akkor adnak egy olyan szánalmas címet neki, hogy Elit egység. Nem azért, de, ha a magyar címet látom meg először, lehet, hogy bele se néztem volna, mert gagyinak tűnik. Szóval ez a Hazug csajok társasága pont ugyanaz, mint az Elit egység. Elcsépelt, gagyi és tényleg azt hiszi az ember, hogy valami középiskolás p*csákról szól, holott köze sincs hozzá. Amúgy kívülálló vagyok, mert nekem nem tetszett a PLL, így nem is nézem.
2014. január 09. 19:46
Ez a cím nem lett a legjobb, de jó hogy végre leadják.
2014. január 09. 19:51
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4455 Csatolások: 138898 Azonosító: 155975 offline
|
Végre*-* Azt hittem már sohasem adják le
Mondjuk a címe elég fura.Ennél márcsak a Tinik tele titkokkal lett volna borzalmasabb.xd Kíváncsi leszek a magyarhangokra, elég fura lesz úgy nézni..
2014. január 09. 19:53
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
Az a cím xDD Jézusom... De tök jó, kíváncsi vagyok a magyar hangokra : DD
2014. január 09. 19:54
Én nagyon nagyon imádom ezt a sorozatot*.* Minden rézben van valami izgalmas ami miatt a következőt is meg kell nézed és így tovább. Ha elkezded,alig tudod abbahagyni. imádom a színésznőket is. 100% h nézni fogom:3♥
2014. január 09. 19:55
A címet inkább nem kommentálom...A szinkron meg úgy sem fogja felülmúlni az eredeti szöveget és a szereplők hangját.
2014. január 09. 19:56
Beleborzongok a címbe... Csináljunk petíciót, mint anno' a többiek a ByTheWay-ért
2014. január 09. 20:25
|
|
Lollipop99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.30. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 159731 offline
|
imádom a sorozatot!♥ de a cím nem a legjobb választás!
2014. január 09. 20:52
|
|
PinkLili_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194981 offline
|
Nos, alkalmanként biztos megnézem a tvben így magyarul is (előre látom magamat a szinkronhangok miatti fájdalomtól fetrengeni) de azért elsősorban neten nézem magyar felirattal.
Amúgy nem értem. Nem értem, miért nem lehetett az a címe, hogy Csinos kis hazugságok, miért pont Hazug csajok társasága? Miért?? Nem érdekel, hogy nem akarták pont ugyanarra lefordítani, vagy én nem tudom, de ez így gáz. Nagyon.
És lesz 5. évad is? Tényleg? Én értem, hogy sikere van a sorozatnak, ebből van pénz meg minden, de meddig fogják még húzni? Utálom, amikor egy sorozatot (akár könyvből, filmből) megtoldanak plusz egy résszel, évaddal, csak mert sokan szeretik. Ennek szerintem semmi értelme. Persze biztos megnézem majd, hiszen imádom a sorozatot, szeretem is az egészet, de azért ez már így egy kicsit sok lesz.
Amúgy nem értem. Nem értem, miért nem lehetett az a címe, hogy Csinos kis hazugságok, miért pont Hazug csajok társasága? Miért?? Nem érdekel, hogy nem akarták pont ugyanarra lefordítani, vagy én nem tudom, de ez így gáz. Nagyon.
És lesz 5. évad is? Tényleg? Én értem, hogy sikere van a sorozatnak, ebből van pénz meg minden, de meddig fogják még húzni? Utálom, amikor egy sorozatot (akár könyvből, filmből) megtoldanak plusz egy résszel, évaddal, csak mert sokan szeretik. Ennek szerintem semmi értelme. Persze biztos megnézem majd, hiszen imádom a sorozatot, szeretem is az egészet, de azért ez már így egy kicsit sok lesz.
2014. január 09. 21:00
|
|
ILuvJoshHutchersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.30. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 216124 offline
|
Wiiii
) Már alig várom..egyébként imádom! <33
2014. január 09. 21:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Imádom a sorozatot, bár szerintem a szinkron csak ronthat rajta, ahogyan a többi sorozat esetében is...
2014. január 09. 21:43
Írjátok le még legalább harmincan, hogy béna a címe, nem mintha mi nem tudnánk olvasni, illetve nem írták volna le előttetek ezren. Megértem, hogy bénának tartjátok, szerintem is az, de a kerek egész vélemények írása szimpatikusabb, mint ez a csordaszellem... na, mindegy. Remélem, Troian szinkronját nem b*sszák el túlzottan. A PLL első két évadát pár nap alatt daráltam be valamikor 2012 nyarán, aztán ahogy elindult a harmadik évad, lemaradtam, és úgy voltam vele, hogy majd elkezdem újból... ja, persze, ebből semmi nem lett. Mindegy, amúgy én szerettem/szeretem a sorozatot, bár közel sem mondanám magam nagy sorozatosnak. Adok egy esélyt a szinkronnak, aztán ha nem válik be, marad az eredeti. Azért kíváncsi vagyok.
2014. január 09. 22:07
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Ha a szinkronhangok listája nem lenne alapvetően katasztrofális, a cím majd elintézi. De eredetileg nem úgy volt, hogy "Szép hazugok" lesz a címe? Na mindegy... Nem tudom, miért lepődtök még meg ezen, eddig is voltak ilyen címek.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?