Hazug csajok társasága címmel érkezik a Pretty Little Liars
2014. január 09. 18:15
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (miss anathomy @ 2014.01.09. 17:31)
Az igaz, hogy nemzetközi szinten a magyar szinkronokat találják el a legjobban, de még így is szörnyű. Amellett, hogy sokszor nem illik a színészhez a kapott szinkronhang, még alap dolgokat fordítanak elképesztően rosszul - kezdve a címekkel.
Szerintem sok esetben nagyon jól ráéreznek arra, hogy kihez milyen hang illik, sőt, van, hogy még jobb is a magyar szinkron, mint az eredeti. Nem egy profi szinkronstúdió működik itthon, ahol rengeteg tehetséges színész és fantasztikus hangmérnök dolgozik.
Idézet (ZsocchanD @ 2014.01.09. 17:33)
Miért kell mindig mindent szinkronizálni?? Oké, hogy a magyar hangok általában jók, de attól még az angol sokkal jobb://
Azért, hogy az olyanokhoz is eljussanak közkedvelt sorozatok, akik nem szeretnek a film/sorozat nézése közben a felirat olvasásával bajlódni, idegen nyelven viszont nem olyan profik.
Idézet (RedCat @ 2014.01.09. 17:57)
Ilyenkor látszik, hogy a sorozatok magyar nevei nem hasonlítanak az eredetire.. Lásd, One Tree Hill - Tuti Gimi(??), ezt a sorozatot is a neve miatt nem akartam megnézni nagyon sokáig..
Az egyéni szociális probléma, ha a címe miatt nem nézel egy sorozatot, nem a fordítóké (akik, aláírom, mellényúlnak néha). Csak egy közmondással tudok élni: ne a borítójáról ítéld meg a könyvet...
Én szerettem az OTH-t, semmilyen szinten nem befolyásolt a címe, de várom az ötletet, hogyan kellett volna hívni/fordítani? Egy Tree Hill? Fa a hegyen?
2014. január 09. 18:24
Idézet (Diala @ 2014.01.09. 18:15)
Szerintem sok esetben nagyon jól ráéreznek arra, hogy kihez milyen hang illik, sőt, van, hogy még jobb is a magyar szinkron, mint az eredeti. Nem egy profi szinkronstúdió működik itthon, ahol rengeteg tehetséges színész és fantasztikus hangmérnök dolgozik.
Kinek mi, mondjuk nekem személy szerint sokszor nem tetszik a magyar hang, persze akadnak kivételek.
2014. január 09. 18:25
Jézusoom.. ez a cím annyira gááz!
Mindenesetre én a tévében is fogom nézni a sorozatot. Kíváncsi vagyok milyen gagyi magyar hangok lesznek majd.
2014. január 09. 18:26
|
|
andiQa18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 0 Azonosító: 184560 offline
|
Hát ez a cím.....egyszerűen szörnyű!!
És még egy aprö mejegyzés hogy a rakhattak volna olyan képet a cikkbe ahol Troian Bellisario(Spencer Hastings) is szerepel mert hisz ő az egyik féoszereplő!!
2014. január 09. 18:29
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Úristen,ez a cím. Lehúzza az egész sorozatot. Lol
2014. január 09. 18:33
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Elvileg Bogdányi Titanilla a közelmúltban kiírta, hogy Vadász Beával, Molnár Ilonával, Nemes-Takách Katával és még pár kollégával forgatni kezdték a magyar szinkront.
Nyilván hivatalos minden akkor lesz, ha elindul a sorozat...
Nyilván hivatalos minden akkor lesz, ha elindul a sorozat...
2014. január 09. 18:38
|
|
JessyMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 213028 offline
|
Ez a cím... Miért nem tartották meg Csinos Kis Hazudozóknak? Még az is jobb, mint ez...
A szinkronok általában nálam nem igazán jönnek be, ha már láttam eredeti nyelven is, így biztosan nem fogom nézni.
A szinkronok általában nálam nem igazán jönnek be, ha már láttam eredeti nyelven is, így biztosan nem fogom nézni.
2014. január 09. 18:38
A cím szerintem is szörnyű,de azért a magyar szinkront ilyen hamar nem szavaznám le ,amikor még nem is hallottam.
2014. január 09. 18:39
A cím borzalmas, de ez várható volt, viszont nagyon örülök, ugyanis imádom a sorozatot, jó lesz TV-n keresztül újranézni, a szinkrontól függ végül is.
2014. január 09. 18:42
Te jó ég ez a cím
Miért nem volt jó az eredeti cím? Arról mindenki tudja, miről van szó.
A másik fele: eddig azt hittem, hogy már jóideje megy Magyarországon a sorozat valahol, ez kicsit pofon vágott, hogy még csak most debütál.
A másik fele: eddig azt hittem, hogy már jóideje megy Magyarországon a sorozat valahol, ez kicsit pofon vágott, hogy még csak most debütál.
2014. január 09. 18:47
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Istenem, ez a cím... Miért nem jó a "csinos kis hazugok" nyersfordítás?
Kb, egy éve (ha nem több) derült ki, hogy szinkronizálják már a sorozatot. Isten malmai lassan őrölnek. :DDD
Azért kíváncsi vagyok rá, remélem, sikerült eltalálni a jó szinkronhangokat.
Azért kíváncsi vagyok rá, remélem, sikerült eltalálni a jó szinkronhangokat.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: