Hazug csajok társasága címmel érkezik a Pretty Little Liars
2014. január 09. 17:33
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
este 21 órakor vasárnap gratulálok..
és ha a cím ennyire borzalmas milyenek lesznek a szinkronhangok :DDDD
és ha a cím ennyire borzalmas milyenek lesznek a szinkronhangok :DDDD
2014. január 09. 17:34
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Szerintem a Csinos Kis Hazugok lett volna a legmegfelelőbb, ez a 'csajok' kifejezés nagyon irritáló szó. Én interneten nézem, és már a 3. évadnál tartok, szóval úgy se fogom nézni.
2014. január 09. 17:41
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Én inkább nézem azeredeti hangjukkal, felirattal, hisz nekem az sokkal "igazibbnak" és megszokottságot fejez ki számomra.
2014. január 09. 17:43
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Szerintem ne szidjátok a magyar szinkront, főleg ne hallatlanul. Tudjátok milyen pl a lengyel vagy a cseh szinkron? Egyetlen férfi hang mondja el monotonul az összes szereplő (igen, a nőkét is) szövegét úgy, hogy alatta hallatszik az eredeti is.
Feldolgozhatatlan. De aki még találkozott ilyennel, szerintem egyszer mindenképp érdemes meghallgatni egy ilyet is.
2014. január 09. 17:44
|
gyuszee16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.13. Hozzászólás: 166 Csatolások: 8 Azonosító: 92927 offline
|
Nem kell annyira kiakadni ezen a vasárnap este 9 órási időponton, mivel statisztikák szerint elvileg ez az egyik legnézettebb idősáv. Plusz előtte Való Világ, amit úgyis sokan nézni fognak így jó páran ott maradnak megnézni a PLL-t is.
2014. január 09. 17:46
|
gyuszee16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.13. Hozzászólás: 166 Csatolások: 8 Azonosító: 92927 offline
|
szavy: Egyetértek veled. Nálunk legalább minden szereplő külön hangot kap és nem monotom módon mondják a szöveget. Plusz ha ez a sok szitkozódó emberke nem nézte volna eredeti hanggal a sorozatot akkor tuti egyiküknek se lenne majd gondja a szinkronhangokkal, meg a fordítással se.
2014. január 09. 17:49
beájujlok nem tudom,hogy folytatódik tovàbb,de az alap történetet egy az egyben a született feleségektől lopták.
2014. január 09. 17:50
Nincs RTL2-nk, de amúgy sem nézném. Eleve, milyen cím az, hogy "Hazug csajok társasága"?
Egyáltalán nem a sorozat valódi témáját sugallja szerintem, inkább valami ostoba, gimis, sz.rt. A szinkron meg szinte biztos, hogy rossz lesz, vagy legalábbis mindenképpen csalódás az eredetihez képest. Én maradok az angol szinkronnál, inkább nézem kis képernyőn a gépen, reklámok- és f.s magyar szinkron nélkül.
2014. január 09. 17:52
Roxy 0620 azért nincs mert az RTL2 előfizetős csatorna
2014. január 09. 17:54
Bírom a sorozatot (bár mostanság elég szar
), és a magyar szinkron miatt tuti belenézek, szeretek jót nevetni az ilyeneken
Persze mondhatnám hogy most jól választják meg a szinkronhangokat, de az RTL-től mit is várhatnék?
A cím nagyon nem jön be, "Hazug csajok társasága", ez mi már?!
Ennél gagyibb címet nem is találhattak volna ki, magyarok...
2014. január 09. 17:56
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
ennél még a csinos kis hazudozók is jobb cím lett volna...
2014. január 09. 17:57
|
|
RedCatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 214886 offline
|
Ilyenkor látszik, hogy a sorozatok magyar nevei nem hasonlítanak az eredetire.. Lásd, One Tree Hill - Tuti Gimi(??), ezt a sorozatot is a neve miatt nem akartam megnézni nagyon sokáig..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: