Hazug csajok társasága címmel érkezik a Pretty Little Liars
2014. január 09. 17:17
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Őrülök neki, hogy adják, bár láttam az összes részét eddig.
Viszont a cím szar, profi egy fordítója vsn az RTL nek, nem tükrözi az eredetit.
2014. január 09. 17:18
Grat a címhez
Szarabbat nehéz lett volna kitalálni
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
már várom!
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Öhm... Oké, eddig is tudtam, hogy a általában a magyar címeknek nincs valami sok köze az eredetihez, de ez akkor is durva.
A Pretty Little Liars azt jelenti, hogy Csinos kis hazugok, és ahogy a cikkíró írta azt is tervezték, de valami miatt elvetették. Hát persze, logikus. Lehet, hogy így nem hangzik valami jól, de akkor is. Azért belenézek,mert kíváncsi vagyok, hogy a szinkront mennyire rontják el.
2014. január 09. 17:19
A Csinos kis hazugságok cím miért nem volt jó?? Ez sz*r._. Amúgy nincs RTL 2-nk :'( Pedig imádom a sorozatot. De azért majd biztos fent lesz neten szinkronosan, majd úgy is megnézem :') Ha jó lesz a szinkron...
2014. január 09. 17:21
Ennél rosszabb címet nem is tudtak volna kitalálni
2014. január 09. 17:25
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Kíváncsi vagyok nagyon erre a sorozatra, mert sokan ajánlották már, plusz Lucy Hale-t is nagyon szeretem, de tény, hogy a cím elég rossz.
A magyarszinkron fikázásával pedig baromira nem értek egyet, ugyanis színvonalasak szoktak lenni, sok kiemelkedő szinkron van,csak ha már megszoktad eredeti nyelven, úgyse fog tetszeni.
A magyarszinkron fikázásával pedig baromira nem értek egyet, ugyanis színvonalasak szoktak lenni, sok kiemelkedő szinkron van,csak ha már megszoktad eredeti nyelven, úgyse fog tetszeni.
2014. január 09. 17:27
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Elég szar a cím! de sztem nem fogom nézni szinkronnal,maradok a felíratnál
de a kíváncsiság miatt belenézek majd
Remélem a magyar szinkron is ennyire színvonalas lesz mint a cím. Egyébként magyar felirattal ezerszer jobban megéri nézni
)
Hát eléggé hülye lett a magyar címe...
De azért kíváncsian várom a szinkront
2014. január 09. 17:28
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Sokáig néztem a PLL, de abbahagytam, mert nem volt időm a neten nézni, de most újra van remény, hogy elkezdhetem. Remélem jók lesznek a hangjaik a csajoknak
2014. január 09. 17:31
Idézet (Diala @ 2014.01.09. 17:25)
Kíváncsi vagyok nagyon erre a sorozatra, mert sokan ajánlották már, plusz Lucy Hale-t is nagyon szeretem, de tény, hogy a cím elég rossz.
Az igaz, hogy nemzetközi szinten a magyar szinkronokat találják el a legjobban, de még így is szörnyű. Amellett, hogy sokszor nem illik a színészhez a kapott szinkronhang, még alap dolgokat fordítanak elképesztően rosszul - kezdve a címekkel.
Egyébként az első részt mindenképpen megnézem, aztán meglátjuk, hogy a többitől mennyire vette el a kedvem az első rész megtekintése.
1 felhasználónak tetszik:
LoveNessa
2014. január 09. 17:31
A lényeg, hogy időben elkezdik vetíteni.
Mint ahogy már előttem is leírták jó páran, sok idő eltelt a premier óta, így aki elakarta kezdeni nézni, már megtette, így ne számítsanak valami túl nagy nézettségre. A borzalmas szinkronhangokról nem is beszélve. Na meg ez a magyar cím. Nevetséges.
Na mindegy, a sorozatot imádom, annak ellenére is, hogy az utóbbi időben már elég vontatott és unalmas a történet.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.