Niall Horan tényleg randizik Palvin Barbival
2014. január 02. 12:49
Én nagyon örülök neki, imádom Niallt, a lényeg hogy nagyon boldog legyen
2014. január 02. 13:01
|
|
ArianaLove99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 182511 offline
|
Szerintem összeillenek.Jó lenne ha összejönnének.Imádom mind a kettőjüket.És szerin tem tetszenek egymásnak.Mindegy a fő hogy boldogok legyenek.És örülnék ha Niall végre egy lánnyal összejönne.Tök cukik eggyütt.És Barbi mázlista vagy xd El ne szúrd
2014. január 02. 13:37
FuuFuFu te jó ég ...most már egy tini ficsur tudni fogja hogy van egy ezer éves történelemmel és kultúrávval megáldott ország
2014. január 02. 13:46
|
|
Mrs. Stylinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 182560 offline
|
LudmilaFan
Az utolsó kép csak meg van szerkesztve !Borzalamasan rossz cikk lett!!
hát nem mondod?
az első képen nézd meg a hátteret, és tadaaa ott van barbi. a második képen tisztán látszik hogy az barbi.
Az utolsó kép csak meg van szerkesztve !Borzalamasan rossz cikk lett!!
hát nem mondod?
2014. január 02. 13:51
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
*clap clap clap clap* Wait.. I don't care.
2014. január 02. 14:25
nemtudom mi ebben a húhha.. ha randizni akarnak akkor tegyék azt.. leeht ők a kövi híres celebpár
Ha nem is akkor , a lényeg h boldogogk legyenek
2014. január 02. 15:02
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Nem iserem ezt a csajt de nem értem minek ekkora felhajtás!? Ha randiznak randiznak! Nialnek is van magánélete! Komolyan gusztustalan amit a sajtó művel...
2014. január 02. 15:22
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Ha randiznak randiznak!Miért kell ebből akkora ügyet csinálni?Nekik is van magánéletük!!!
2014. január 02. 15:24
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Nagyon szurkolok nekik!!! Barbi nagyon gyönyörű!! És nagyon jó neki, hogy ismerheti Niallt..
2014. január 02. 15:45
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Lehet hogy gonosz lesz amit mondani fogok, de nem érdekel. Számomra Barbi egyáltalán nem szimpatikus! Túlon-túl sztárolják (feleslegesen) oké lehet hogy szép, lehet hogy tehetséges (mint modell) de akkor is. Gratulálok ahhoz amit elért de sok mindenhonnan (ahogy Selena02 fogalmazott:) az "álszent" mosolya tükröződjön. Nem örülök annak ha együtt vannak, én nem azért mondom mert szeretem Niall hanem csak azért mert szerintem Niall egyszerűen jobb lányt érdemel Barbinál. Én még azt sem várom el Palvin Barbarától hogy az első dolga az legyen hogy Niall és a többi fiút elrángassa ide a magyar rajongók nagy örömére, bár ilyen elvárni nagyon nem is lehet. Amit igen hogy mindenki olyan párt találjon magának akit igazán megérdemel. És Niall elég régóta vár az ő hercegnőjére ahhoz hogy az a lány ne csak azért randizzon vele hogy több fotó készüljön róla és több interjút készítsenek vele. Mert sajnos van egy olyan érzésem hogy ez áll a háttérben nem az eget rengető nagy szerelem!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: