Niall Horan anyukája tagadja, hogy fia Palvin Barbival randizik
2013. december 06. 18:30
Annyira unom már, hogy tényleg már naponta jelenik meg cikk arról, hogy most randiznak, most valaki megerősíti, hogy randiznak, a család megcáfolja, és ez így megy. Annyira unalmas más, hogy max. 1-2 napja olvastunk róluk legutoljára, és már szinte semmit mondó cikkek jelennek meg Róluk. Király, nem randiztak, a sok Directioner örül, mert még van esélye Niall-nél... Én Niall nevében nem örültem volna, hogy helyettem/a nevemben nyilatkoznak.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 06. 18:51
Értelem felsőfokon. Miért nem lehet már leszállni erről a '1D tagjai éppen kivel randiznak' témáról?
2013. december 06. 19:23
Hagyják már békén Niallt! Azzal randizik, akivel akar. Kivel fogják még összehozni?
Csak barátok. A barátok is be szoktak ülni filmre, meg bulizni, stb.
2013. december 06. 19:37
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Na most már ez idegesítő minden mindig elröl kell szólnía??? Most megnéztek valamit a moziba lehet randi lehet nem ezen most nem kell 2 éven átrágodni hogy mi is van!
2013. december 06. 19:51
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
sztem készen állna csak ne ezzel a csajjal
2013. december 06. 20:05
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
"zinte nem telik el úgy nap, hogy a még szingli One Direction-tagokat, Harry Stylest és Niall Horant ne hoznák össze valakivel, legyen az közeli barátnő, modell vagy tévésztár."
SAJNOS!!!!!!!
SAJNOS!!!!!!!
2013. december 06. 20:23
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Hála Istennek!
2013. december 06. 20:33
Egyetértek Sassh !
Tényhogy a sztárlexikon arról szól,hogy a negatív és pozitív kritikákkal lepjük el a Fórumot,na meg a cikkeket.De arról viszont nem,hogy a másik lelki világába határtalanul beletiporjunk!
Teljesen érthető,hogy ilyen fiatalon nem akar komoly kapcsolatot és csak élvezni szeretné az életet!
Tényhogy a sztárlexikon arról szól,hogy a negatív és pozitív kritikákkal lepjük el a Fórumot,na meg a cikkeket.De arról viszont nem,hogy a másik lelki világába határtalanul beletiporjunk!
Teljesen érthető,hogy ilyen fiatalon nem akar komoly kapcsolatot és csak élvezni szeretné az életet!
2013. december 06. 20:44
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Oh,okey it's nice
2013. december 07. 09:13
Szerintem azt csinál, amit akar, azzal, akivel akar, sőt, ha úgy dönt, nem is kell a világ orrára kötnie mindezt.
2013. december 07. 10:35
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Olyan aranyos az anyukája
2013. december 07. 12:35
Azért ezt nemfeltétlen kellene megosztani a világgal, hogy Niall x évesen nem képes egy komoly kapcsolatra, szerintem. Inkább azt mondja, hogy Niall csak barátként gondol Barbira.
2013. december 07. 15:01
És szerintem mindaketten készen állnak egy komoly kapcsolatra.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.