Lady Gaga ismét vetkőzött — fotó (18+)
2013. december 04. 20:44
Várjunk csak....hisz én még csak 17 éves vagyok...(tényleg illene betartani ezt a karika dolgot)
2013. december 04. 20:58
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
A benyomásom: haha, még bajsza is van
*lejjebb néz* ._.
2013. december 04. 20:59
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Érdekes egy "képsorozat"...
2013. december 04. 21:16
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Wáá, Manson csodaszép, mint mindig.
Ha valaki, hát ő igazán tett azért, hogy a férfiak is bátran hordjanak nőies holmikat. Gagáról Salvador Dali jut eszembe, meztelenség és erős kontúrok.
2013. december 04. 21:32
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Az ember azt gondolná, hogy Gaga borotválja...
Az a baj ezzel a képpel, annak ellenére, hogy egy acht, hogy semennyire nem szexi! Jó alakja van, de a bajusz az nagyon lehúzza, meg úgy unblock nem az a ránéz az ember és "hűűha"
Kicsit tényleg kiábrándító!
Akik úgy gondolják ,hogy ezzel akarja népszerűsíteni a lemezét, azokat nem értem...szerintem ezzel pont, hogy az ellenkezőjét éri el, főleg, hogy a kép nem túl ízléses és nem vonzza a szemet!
De azt aláírom ,hogy a Gypsy dalát bizonyára ezzel akarta promotálni... hozzá teszem elég rosszul
Az a baj ezzel a képpel, annak ellenére, hogy egy acht, hogy semennyire nem szexi! Jó alakja van, de a bajusz az nagyon lehúzza, meg úgy unblock nem az a ránéz az ember és "hűűha"
Kicsit tényleg kiábrándító!
Akik úgy gondolják ,hogy ezzel akarja népszerűsíteni a lemezét, azokat nem értem...szerintem ezzel pont, hogy az ellenkezőjét éri el, főleg, hogy a kép nem túl ízléses és nem vonzza a szemet!
De azt aláírom ,hogy a Gypsy dalát bizonyára ezzel akarta promotálni... hozzá teszem elég rosszul
2013. december 04. 21:42
Ez ugye a Gypsy-hez készül, ami szerintem a 3. kislemez, ami jó döntés, mert szerintem a legjobban sikerült számok között van, sajnos nem sok "k*baszotthúúdenagysláger" van az albumon, G.U.Y-ami Gaga, MANiCURE-ami Gaga,Venus-ami Gaga, Gypsy-Ami Gaga, és az ARTPOP, és a Fashion, DWUW... többit én pakoltam volna az applikációra, és helyettük Redone segítségével készített számokat raktam volna rá. Majd talán észbekapnak és a következőre xd
2013. december 04. 22:04
Látszik, hogy én egy földhöz ragadt fazon vagyok, mert nem értem.
2013. december 04. 22:49
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Mindig is tudtam, hogy valami hiányzik az életemből, de hála Gaga vulvájának, mostmár nem érzek egy tátongó ürességet a lelkemben. Undorító ez a nőszemély, látszik, hogy nem fogy az album. Manson meg király, mint mindig.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.