Ilyenek a dizájnerek karácsonyfái!
2013. december 04. 19:43
Nagyon ötletes kis kárácsonyfák. Christian Dior-é egyszerűen gyönyörű, de Louis Vuitton-é is tetszik.
2013. december 04. 19:56
Hát ezek nagyon rusnyák, de azért a virágos aranyos.
2013. december 04. 20:05
Hát ezek valami förtelmesek ... Már nem azért, de én be nem állítanék egy ilyen fát a szobámba. Persze, mindenkinek más az ízlése, na de ezek mégis mitől karácsonyfák?
2013. december 04. 20:11
|
|
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline
|
az utolsó a legjobb. ♥
2013. december 04. 20:13
Szerintem nagyon kreatívak, és nagyon tetszik, hogy nem arra törekedtek, hogy karácsonyfa legyen, hanem, hogy felismerhető legyen.
2013. december 04. 20:15
Ötletesek, de szerintem egy karácsonyfa maradjon meg karácsonyfának.
2013. december 04. 20:23
|
|
Selenafan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 211131 offline
|
Nem rossz de a karácsonyfa csak akkor az igazi, hogyha érezni rajta a jellegzetes fenyő illatot, és ha melegséget hoz mindenki számára... Ezek csak arra jók, hogy mutogassuk másoknak...
2013. december 04. 20:28
Szerintem nagyon nem jók.. Egy karácsonyfa fa legyen, ne ilyen valami. A hagyományos a legszebb
Mondjuk, nekünk is műfenyőnk van...De jobb (szerintem) mint ezek!
2013. december 04. 20:40
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Szerintem egy karácsonyfának fenyőnek kell lennie, szépen feldíszítve. Szépek ezek is, de nem karácsonyra valók
2013. december 04. 20:46
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Christian Dior fája a legszebb ^^
A többi nem is mondható "karácsonyfának", mivel formája és a hagyományokhoz hűen a díszek, fények nem egyeznek. Habár ez Dioré-nál is így van, de az övé mégis valahogy mondható annak. Egy kis fény füzér és PERFECTO.
A többi nem is mondható "karácsonyfának", mivel formája és a hagyományokhoz hűen a díszek, fények nem egyeznek. Habár ez Dioré-nál is így van, de az övé mégis valahogy mondható annak. Egy kis fény füzér és PERFECTO.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.

0 felhasználónak tetszik: