Marilyn Manson
2014. szeptember 12. 10:09
|
|
rolykelemenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 90 Csatolások: 2182 Azonosító: 206989 offline
|
Manson egy isten! Lehetetlen, hogy válasszak tőle egy adott számot, mint kedvenc, ahhoz túl sokat ismerek
És a Taylor Momsennel közös, 2012-es fellépésüket is nagyon bírom
És a Taylor Momsennel közös, 2012-es fellépésüket is nagyon bírom
2014. szeptember 19. 19:29
|
|
Vanus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 225 Csatolások: 170 Azonosító: 162205 offline
|
Sziasztok!
Elolvastam az összes előző hozzászólást, és a sikátorban berúgós téma nagyon tetszett.
Egyébként nem rég ismertem meg Mansont és azóta nagyon imádom! Mostani kedvenc zenéim a Tainted Love, Personal Jesus, No Reflection és a The Nobodies.
Elolvastam az összes előző hozzászólást, és a sikátorban berúgós téma nagyon tetszett.
Egyébként nem rég ismertem meg Mansont és azóta nagyon imádom! Mostani kedvenc zenéim a Tainted Love, Personal Jesus, No Reflection és a The Nobodies.
2015. július 25. 17:07
Sziasztok, csatlakozom a rajongó táborhoz, ami ezt a lehetetlen embert magasztalja!
Imádom minden egyes porcikáját, amit a zene terén képvisel, ha fogalmazhatok ennyire elcsépelten... Gőzöm sincs, melyik a kedvenc dalom, akár albumom Tőle, mindegyiket ugyanúgy szeretem, hangzásvilágtól függetlenül. Egyébként pont ezt szeretem a munkásságában; hogy mindig képes megújulni, és egy teljesen új arcát megmutatni a közönségnek. Az pedig megint csak egy pluszpont, miszerint nem blődségekről énekel, sőt! Imádom a társadalomkritikai szerzeményeit, istenemre mondom, mi módon ez már tényleg valaminek a csúcsa, amit Menszon bácsi és kedves kis csapata megalkotott anno a '90-es évek elején-közepén, valamint továbbdolgozott az évek alatt. Hihetetlen karizmájú pasas, mellesleg kiváló frontember, tán' épp ezért kerültek az évek során háttérbe a Többiek, pedig Ők is megérnek egy imát, ha sátánista "templomgyújtogatásról" van szó.
Imádom minden egyes porcikáját, amit a zene terén képvisel, ha fogalmazhatok ennyire elcsépelten... Gőzöm sincs, melyik a kedvenc dalom, akár albumom Tőle, mindegyiket ugyanúgy szeretem, hangzásvilágtól függetlenül. Egyébként pont ezt szeretem a munkásságában; hogy mindig képes megújulni, és egy teljesen új arcát megmutatni a közönségnek. Az pedig megint csak egy pluszpont, miszerint nem blődségekről énekel, sőt! Imádom a társadalomkritikai szerzeményeit, istenemre mondom, mi módon ez már tényleg valaminek a csúcsa, amit Menszon bácsi és kedves kis csapata megalkotott anno a '90-es évek elején-közepén, valamint továbbdolgozott az évek alatt. Hihetetlen karizmájú pasas, mellesleg kiváló frontember, tán' épp ezért kerültek az évek során háttérbe a Többiek, pedig Ők is megérnek egy imát, ha sátánista "templomgyújtogatásról" van szó.
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt léptek a vörös szőnyegre.
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik