Marilyn Manson
2014. szeptember 12. 10:09
|
|
rolykelemenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 90 Csatolások: 2182 Azonosító: 206989 offline
|
Manson egy isten! Lehetetlen, hogy válasszak tőle egy adott számot, mint kedvenc, ahhoz túl sokat ismerek
És a Taylor Momsennel közös, 2012-es fellépésüket is nagyon bírom
És a Taylor Momsennel közös, 2012-es fellépésüket is nagyon bírom
2014. szeptember 19. 19:29
|
|
Vanus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 225 Csatolások: 170 Azonosító: 162205 offline
|
Sziasztok!
Elolvastam az összes előző hozzászólást, és a sikátorban berúgós téma nagyon tetszett.
Egyébként nem rég ismertem meg Mansont és azóta nagyon imádom! Mostani kedvenc zenéim a Tainted Love, Personal Jesus, No Reflection és a The Nobodies.
Elolvastam az összes előző hozzászólást, és a sikátorban berúgós téma nagyon tetszett.
Egyébként nem rég ismertem meg Mansont és azóta nagyon imádom! Mostani kedvenc zenéim a Tainted Love, Personal Jesus, No Reflection és a The Nobodies.
2015. július 25. 17:07
Sziasztok, csatlakozom a rajongó táborhoz, ami ezt a lehetetlen embert magasztalja!
Imádom minden egyes porcikáját, amit a zene terén képvisel, ha fogalmazhatok ennyire elcsépelten... Gőzöm sincs, melyik a kedvenc dalom, akár albumom Tőle, mindegyiket ugyanúgy szeretem, hangzásvilágtól függetlenül. Egyébként pont ezt szeretem a munkásságában; hogy mindig képes megújulni, és egy teljesen új arcát megmutatni a közönségnek. Az pedig megint csak egy pluszpont, miszerint nem blődségekről énekel, sőt! Imádom a társadalomkritikai szerzeményeit, istenemre mondom, mi módon ez már tényleg valaminek a csúcsa, amit Menszon bácsi és kedves kis csapata megalkotott anno a '90-es évek elején-közepén, valamint továbbdolgozott az évek alatt. Hihetetlen karizmájú pasas, mellesleg kiváló frontember, tán' épp ezért kerültek az évek során háttérbe a Többiek, pedig Ők is megérnek egy imát, ha sátánista "templomgyújtogatásról" van szó.
Imádom minden egyes porcikáját, amit a zene terén képvisel, ha fogalmazhatok ennyire elcsépelten... Gőzöm sincs, melyik a kedvenc dalom, akár albumom Tőle, mindegyiket ugyanúgy szeretem, hangzásvilágtól függetlenül. Egyébként pont ezt szeretem a munkásságában; hogy mindig képes megújulni, és egy teljesen új arcát megmutatni a közönségnek. Az pedig megint csak egy pluszpont, miszerint nem blődségekről énekel, sőt! Imádom a társadalomkritikai szerzeményeit, istenemre mondom, mi módon ez már tényleg valaminek a csúcsa, amit Menszon bácsi és kedves kis csapata megalkotott anno a '90-es évek elején-közepén, valamint továbbdolgozott az évek alatt. Hihetetlen karizmájú pasas, mellesleg kiváló frontember, tán' épp ezért kerültek az évek során háttérbe a Többiek, pedig Ők is megérnek egy imát, ha sátánista "templomgyújtogatásról" van szó.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: