Starity

Marilyn Manson

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 18. 17:11 #81
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 221
Csatolások: 98
Azonosító: 217283
Imádom,imádom és imádom!!A hangja nagyon durva (jó értelemben)
smileeee.gif
2014. szeptember 12. 10:09 #82
rolykelemen
rolykelemen
új tag

StátuszCHASING THE ORIGINAL HIGH
Hozzászólás: 90
Csatolások: 2182
Azonosító: 206989
Manson egy isten! Lehetetlen, hogy válasszak tőle egy adott számot, mint kedvenc, ahhoz túl sokat ismerek laugh.gif
És a Taylor Momsennel közös, 2012-es fellépésüket is nagyon bírom wub.gif
2014. szeptember 19. 19:29 #83
Vanus94
Vanus94
visszatérő vendég

StátuszIf you have Ghost you have everything.
Hozzászólás: 225
Csatolások: 170
Azonosító: 162205
Sziasztok!
Elolvastam az összes előző hozzászólást, és a sikátorban berúgós téma nagyon tetszett. laugh.gif
Egyébként nem rég ismertem meg Mansont és azóta nagyon imádom! Mostani kedvenc zenéim a Tainted Love, Personal Jesus, No Reflection és a The Nobodies. smileeee.gif
2015. július 25. 17:07 #84
- törölt felhasználó -    
Sziasztok, csatlakozom a rajongó táborhoz, ami ezt a lehetetlen embert magasztalja! biggrin.gif
Imádom minden egyes porcikáját, amit a zene terén képvisel, ha fogalmazhatok ennyire elcsépelten... Gőzöm sincs, melyik a kedvenc dalom, akár albumom Tőle, mindegyiket ugyanúgy szeretem, hangzásvilágtól függetlenül. Egyébként pont ezt szeretem a munkásságában; hogy mindig képes megújulni, és egy teljesen új arcát megmutatni a közönségnek. Az pedig megint csak egy pluszpont, miszerint nem blődségekről énekel, sőt! Imádom a társadalomkritikai szerzeményeit, istenemre mondom, mi módon ez már tényleg valaminek a csúcsa, amit Menszon bácsi és kedves kis csapata megalkotott anno a '90-es évek elején-közepén, valamint továbbdolgozott az évek alatt. Hihetetlen karizmájú pasas, mellesleg kiváló frontember, tán' épp ezért kerültek az évek során háttérbe a Többiek, pedig Ők is megérnek egy imát, ha sátánista "templomgyújtogatásról" van szó. rohog.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok