Miranda Kerr és Leonardo DiCaprio együtt?
2013. november 20. 20:34
|
|
LiyQvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 185632 offline
|
Én nem nagyon szeretném hogy összejöjjenek mivel mint látjuk már egy csomó szuper modellt kihasznált. És én nem szeretném hogy ez Randával is megtörténjen.
2013. november 21. 08:15
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Miranda és Orlando válását nagyon sajnálom, nagyon szépek voltak együtt, de ha egyszer így boldogabbak akkor nincs mit tenni.
Nem tudom ebből az egészből mi igaz, én kedvelem Leo-t de nagyon remélem, hogy Miranda nem fog beállni a sorba, mert nekem az amit Leo művel az már már beteges
Nem tudom ebből az egészből mi igaz, én kedvelem Leo-t de nagyon remélem, hogy Miranda nem fog beállni a sorba, mert nekem az amit Leo művel az már már beteges
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2013. november 21. 09:13
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
wow, nagy baráti társaságban voltak, ebből hogyan következik, hogy járnak pont ők ketten?
Naná, hogy DiCaprio válogat a lányok közül, ha megteheti, ki ne tenné a helyében??
Naná, hogy DiCaprio válogat a lányok közül, ha megteheti, ki ne tenné a helyében??
2013. november 21. 15:48
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Mirandát nem zavarja, hogy egy a sok közül? Hogy vele DiCaprio csak a trófeagyűjteményét gazdagítja? Ezért a szoknyapecér agglegényre (színészileg becsülöm) én nem cseréltem volna le Orlandót.
elolvasva/Tudva, kik az exei, szerintem Miranda csak egy újabb strigula. De ha neki ez kell...
elolvasva/Tudva, kik az exei, szerintem Miranda csak egy újabb strigula. De ha neki ez kell...
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Vita alakult ki arról, mit szeretett volna.
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy outfit-összefoglaló!
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
Még erre is odafigyelt a sztár.
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Betelt a hercegnénél a pohár.
Megszületett Cameron Diaz harmadik gyermeke
Megszületett Cameron Diaz harmadik gyermeke
A párnak kisfia született.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.